Bende iki yıldır bekliyordum artık bıraktım yakasını olursa olur olmazsa olmaz da diyemiyordum üstelik , Pandemi süresinde astımım olduğu için de doktorlara gidip neyim var neyim yok bakılamadım sadece bir kez bebek düşünmeden önce gidip muayene olmuştum Sağlıklımıyım diye ondan sonra birdaha bakılamadım. Hemen Hemen her ay bi belirti oluyordu bende hah diyordum bu sefer kesin oldu kesin hamileyim ve tekrar adet geliyordu , o Adet kanamasını hissettiğim anda varya o hissettiğim üzgşnlüğü anlatamam hep sabret dedim kendime 10 yıl isteyen bekleyenler var şımarıklık yapıyorsun deyip nefsimi terbiye etmeye çalıştım . Bu düşünce ile beynimi kendimi olgunlaştırmaya çalışarak geçirirken günlerimi bismillah

adetim gecikti 1-2-3-4 derken tam 4-5 . Günde test yaptım evde pozitif çıktı Allah nasip etsi . Çok uzattım kusura bakmayın Allah inşallah ümitlerinizi boşa çıkarmayacak bu ay değilse bir daha ki ay değilse bir vakitte onların geleceği saat belli demek ki biz kendimiz belirlediğimizi düşünüyoruz ama değil , emir gelecek ve ana rahmine gelecekler . İnşallah sizlerden de hayırlı güzel haberler alırız Canlarım kendinizi pozitif Tutun enerjiniz yüksek olsun