• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 15 Haziran - 1 Temmuz arası olanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım sorma , aklıma bi düşüyordu hadi başka bişeye yönel bakalım sonra en güzeli dedim unutmaya çalış gelmek isteyenler vardı hadi bi onları ağırladım ettim misafiri Haftam bitmişti 4 gün gecikme ile test yaptım pozitif geldi bıgşnde doktora gittim kese ve bebiş görüntü kalp atışlarını duyduk Allah dileyen herkese nasip etsin canım en yakın zamanda hayırlı haberler inşallah hepinizden
Amin canım Rabbim inşallah bizlere de nasip eder🤲🏻🤲🏻 Ne güzel çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin yavrun canım bnm🌷🌷

Arkadaşlar merhaba tekrar ben geldimmm sizde son durumlar nedir? Ben dün kontrole gittim SAT a göre 6+4 oluyor ama doktor dün ilk kez keseyi gördü ve 4 haftalık dedi 🤔 aklım karıştı bir sorun varmıdır sizce ?

Kızlar konuyla alakasız ama . Benim daha bebek rahme düşmeden korkularım var. Cocugma karisacaklar sen bilmezsin şöyle yap böyle yap diyip herşeye karisacaklar diye korkular yaşıyorum özellikle kaynanam herşeye karışan birisi . Çocuğuma dokunsun bile istemiyorum . Öyle birşey olursa. Çocuğuma ben bakacam bana bakmak isteyen doğumuma gelsin diye en baştan uyaricam
Doğmamış çocuğa don biçmeye gerek yok. Önce sakin ol ve daha şimdiden bu kuruntulara girme.
Daha hamile kalacaksın, sağlıklı olacak mı olmayacak mı belli değil, doğacaksın vs vs uzun bir süreç var önünde.

Arkadaşlar merhaba tekrar ben geldimmm sizde son durumlar nedir? Ben dün kontrole gittim SAT a göre 6+4 oluyor ama doktor dün ilk kez keseyi gördü ve 4 haftalık dedi 🤔 aklım karıştı bir sorun varmıdır sizce ?
Geç döllenmeden dolayı daha küçük görünmüş olabilir canım ❤️

Doğmamış çocuğa don biçmeye gerek yok. Önce sakin ol ve daha şimdiden bu kuruntulara girme.
Daha hamile kalacaksın, sağlıklı olacak mı olmayacak mı belli değil, doğacaksın vs vs uzun bir süreç var önünde.
Aynen tatlım uzun bir sürec . Ama her ihtimali düşünüp en baştan tavrı koymak gerekiyor

Canım hayırlı olsun , geç döllenmeden kaynaklanıyor olabilir o içini ferah tut 🙏🏻Allah korusun dış gebelik vs değil kesen gayet güzel görünmüş , yumurtladığını hesapladıpın günde değil daha geç yumurtlarmışsın ondan kaynaklı olabilir .

Canım hayırlı olsun , geç döllenmeden kaynaklanıyor olabilir o içini ferah tut 🙏🏻Allah korusun dış gebelik vs değil kesen gayet güzel görünmüş , yumurtladığını hesapladıpın günde değil daha geç yumurtlarmışsın ondan kaynaklı olabilir .
Evet canımmm dayanamadım bu gün başka bir doktora daha gittim detaylı inceledi geç döllenme olmuş dedi keseyi çok net gösterdi hatta icinde çok küçük olmasına rağmen bebeği de gösterdi rahmin üst tarafına yerleşmiş herşey yolunda dedi dış veyahut boş gebelik değilmiş :) kistlerimden dolayı geç yumurtlama bu nedenle de geç döllenme olmuştur dedi :) şükürler olsun herşey yolunda :) siz nasılsınız sende durumlar nedir ?

Evet canımmm dayanamadım bu gün başka bir doktora daha gittim detaylı inceledi geç döllenme olmuş dedi keseyi çok net gösterdi hatta icinde çok küçük olmasına rağmen bebeği de gösterdi rahmin üst tarafına yerleşmiş herşey yolunda dedi dış veyahut boş gebelik değilmiş :) kistlerimden dolayı geç yumurtlama bu nedenle de geç döllenme olmuştur dedi :) şükürler olsun herşey yolunda :) siz nasılsınız sende durumlar nedir ?
Çok şükür canım bak gittin gördün bebişini inşallah daha güzel günlerini görürüz . Benimde perşembe günü ilk kez doktora gittim biliyorsun hemen öğrenir öğrenmez gitmemiştim diğer hamileliklerimden de tecrübe ettim git gel vidana git gel olmasın diye 6+1 de gittim yani bebeğin kesesi göründü , içinde kendisi de göründü hafi kalp atışı bakalım dedi doktor oda duyuldu çok şükür Allah’a , baya büzülmüş duruyordu ben ağlamaktan konsantre olamadım , 6+6 göründü bebiş haftasına göre büyük dedi muhtemelen benimde erken döllenme , beklediğim tarihten önce yumurtlama oldu sanırım . 5 hafta sonra gel ikili test yapalım dedi , kan uyuşmazlığımız var onunla ilgili kan testlerim alındı diğer bütün değerlerine sağlık ocağı bakmıştı karaciğer böbrek şeker vs onlarca şey bakılmış eksilerine de gittiğim doktor bakalım dedi kan ve idrar verdim geldim . Bulantılarım yok çok şükür kızlarımda belirgin bir bulantım kusmam vardı 4 ay kadar sürdü , şimdi sabahları özellikle göğüs şişkinliği çok yoğun oluyor ağrı gibi adet olacakmışım gibi hassasiyeti var onun dışında herşey aynı kaldığı yerden devam . Zfol kullan folbiolu bırak dedi Zfol daha çok vitamin bakımından Zengin dedi bebeğin ve annenin ihtiyacını karşılayacak daha çok içerik var dedi başka bir özel doktorda bebek düşünmeden önce onu önermişti , sağlık ocağının verdiği folbiolğ kullanmadım artık . Senin doktor neler dedi peki kuşum

Teşekkür ederimmm🥰🥰🥰 yumurta çatlayana kadar çok kasık ağrım oldu, karnımın alt tarafı şişmişti. Çatlamadan sonra hafifledi. Ağrım devam etti yine de. Ben ayın en az 3 haftasını ağrılı geçirdiğim için kesin gebelik diye düşünmedim. Onun dışında hiçbir belirtim yok. Geçtiğimiz 4 ay bütün gebelik belirtilerini yaşadım. Bu ay hiçbiri yok cidden. :) ha bi de baş dönmesi, göz kararması o kadar. Gebelik testinin fotoğrafını da yükleyimm. Bat a 1 gün var :) ilk idrarla yapmadım
Ayyy hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah annesi geliyor gelmekte olan 😍😍😍nasıl güzel bir duygu Allah isteyen gözü yolda olan herkese nasip etsin 🤲🏻🙏🏻❤️

Benimde umudum yok . Çünkü umitlenip negatif görmek istemiyorum
:KK43:
Bende iki yıldır bekliyordum artık bıraktım yakasını olursa olur olmazsa olmaz da diyemiyordum üstelik , Pandemi süresinde astımım olduğu için de doktorlara gidip neyim var neyim yok bakılamadım sadece bir kez bebek düşünmeden önce gidip muayene olmuştum Sağlıklımıyım diye ondan sonra birdaha bakılamadım. Hemen Hemen her ay bi belirti oluyordu bende hah diyordum bu sefer kesin oldu kesin hamileyim ve tekrar adet geliyordu , o Adet kanamasını hissettiğim anda varya o hissettiğim üzgşnlüğü anlatamam hep sabret dedim kendime 10 yıl isteyen bekleyenler var şımarıklık yapıyorsun deyip nefsimi terbiye etmeye çalıştım . Bu düşünce ile beynimi kendimi olgunlaştırmaya çalışarak geçirirken günlerimi bismillah 🙈adetim gecikti 1-2-3-4 derken tam 4-5 . Günde test yaptım evde pozitif çıktı Allah nasip etsi . Çok uzattım kusura bakmayın Allah inşallah ümitlerinizi boşa çıkarmayacak bu ay değilse bir daha ki ay değilse bir vakitte onların geleceği saat belli demek ki biz kendimiz belirlediğimizi düşünüyoruz ama değil , emir gelecek ve ana rahmine gelecekler . İnşallah sizlerden de hayırlı güzel haberler alırız Canlarım kendinizi pozitif Tutun enerjiniz yüksek olsun 🙏🏻💐

Ayyy hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah annesi geliyor gelmekte olan 😍😍😍nasıl güzel bir duygu Allah isteyen gözü yolda olan herkese nasip etsin 🤲🏻🙏🏻❤️
Teşekkür ederimmn. 😍😍😍 Salı ilk kontrolüme gidicem çok heyecanlıyım 🥰🥰 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh🙏🙏🙏🙏

Ay çok heyecanlı inan doktora gideceğim gün üniversite sunavına girecek kadar heyecanlıydım çok ilginç ya 🙈sat ye göre kaçsın şuanda? İlk bebek mi
4+2 şu an 🥰 bi kızım var 2018 Eylül doğumlu. Valla ilki kadar heyecanlıyım. Salı 4+5 olacak. Normalde 5 haftadan önce gitmezdim ama salı doğum günüm. Keseyim görebilirsek hem bana doğum günü hediyesi. Hem de akşamına ailelerimiz gelicek, aile içi pasta kesme ve. Onlara sürpriz yapıcaz hep birlikteyken😍🙏🙏

Bende iki yıldır bekliyordum artık bıraktım yakasını olursa olur olmazsa olmaz da diyemiyordum üstelik , Pandemi süresinde astımım olduğu için de doktorlara gidip neyim var neyim yok bakılamadım sadece bir kez bebek düşünmeden önce gidip muayene olmuştum Sağlıklımıyım diye ondan sonra birdaha bakılamadım. Hemen Hemen her ay bi belirti oluyordu bende hah diyordum bu sefer kesin oldu kesin hamileyim ve tekrar adet geliyordu , o Adet kanamasını hissettiğim anda varya o hissettiğim üzgşnlüğü anlatamam hep sabret dedim kendime 10 yıl isteyen bekleyenler var şımarıklık yapıyorsun deyip nefsimi terbiye etmeye çalıştım . Bu düşünce ile beynimi kendimi olgunlaştırmaya çalışarak geçirirken günlerimi bismillah 🙈adetim gecikti 1-2-3-4 derken tam 4-5 . Günde test yaptım evde pozitif çıktı Allah nasip etsi . Çok uzattım kusura bakmayın Allah inşallah ümitlerinizi boşa çıkarmayacak bu ay değilse bir daha ki ay değilse bir vakitte onların geleceği saat belli demek ki biz kendimiz belirlediğimizi düşünüyoruz ama değil , emir gelecek ve ana rahmine gelecekler . İnşallah sizlerden de hayırlı güzel haberler alırız Canlarım kendinizi pozitif Tutun enerjiniz yüksek olsun 🙏🏻💐
Teşekkür ederim güzel ve sabır dolu bir hikayeniz var. Ben çok sabirsizim biran once olsun istiyorum olmayınca sinirleniyorum çok üzülüyorum :( 3 ay denedim daha

4+2 şu an 🥰 bi kızım var 2018 Eylül doğumlu. Valla ilki kadar heyecanlıyım. Salı 4+5 olacak. Normalde 5 haftadan önce gitmezdim ama salı doğum günüm. Keseyim görebilirsek hem bana doğum günü hediyesi. Hem de akşamına ailelerimiz gelicek, aile içi pasta kesme ve. Onlara sürpriz yapıcaz hep birlikteyken😍🙏🙏
Ay maşallah size de 🧿 şimdiden doğum günün kutlu olsun 🎈🎂 Evlatların eşin ve sevdiklerinle çok güzel ömrün olsun canım , anladım doğum gününde sürpriz yapmak istiyorsun haklısında vajinal ultrason yapınca kese görünür diye düşünüyorum 🥰öyle yap olmazsa bi sürpriz olsun herkese . Süprizi nasıl yapacaksın düşündün mü hiç nasıl planladınız 🎈

Teşekkür ederim güzel ve sabır dolu bir hikayeniz var. Ben çok sabirsizim biran once olsun istiyorum olmayınca sinirleniyorum çok üzülüyorum :KK43: 3 ay denedim daha
Rica ederim canım 🙏🏻Çok haklısın kolay değil heyecanlı bir bekleyiş oluyor o zaman diliminde aman dikkat et bebek yapıcaz diye o ilişki günlerini stresli geçirme çok etkiliymiş o durum inan ki , Relax olmaya çalış yumurtlama dönemi öncesi 4 gün sonrası 3 gün , iki günde bir ❤️💋oldu mu Allah nasip eder inşallah , bide kendine hep bi aktivite bul , çalışıyorsan akşam eşinle yürüyüşlere çık, ev hanımıysan arkadaşlarınla gezme programları yap eve misafir al yada kitap okumaya başla neyden zevk alacaksan ama illa ki bir meşgale bulup beynini kandırmaya çalış 💋

Ay maşallah size de 🧿 şimdiden doğum günün kutlu olsun 🎈🎂 Evlatların eşin ve sevdiklerinle çok güzel ömrün olsun canım , anladım doğum gününde sürpriz yapmak istiyorsun haklısında vajinal ultrason yapınca kese görünür diye düşünüyorum 🥰öyle yap olmazsa bi sürpriz olsun herkese . Süprizi nasıl yapacaksın düşündün mü hiç nasıl planladınız 🎈
Çok teşekkür ederimmm😍😍😍 aaa nasıl söylicez onu hiç düşünmedim:KK48: pastayı kestikten sonra benim doğum günüm ama size bi hediyemiz var deyip ultrason fotoğrafını gösterebilirim 🥰🥰 kese gözükmezse zaten söylemicez belki bayrama saklarız kalp atışını duyunca. Ben sabredebilirsem bi de bunları görmek duymak nasip olursa tabi 🥰

Çok teşekkür ederimmm😍😍😍 aaa nasıl söylicez onu hiç düşünmedim:KK48: pastayı kestikten sonra benim doğum günüm ama size bi hediyemiz var deyip ultrason fotoğrafını gösterebilirim 🥰🥰 kese gözükmezse zaten söylemicez belki bayrama saklarız kalp atışını duyunca. Ben sabredebilirsem bi de bunları görmek duymak nasip olursa tabi 🥰
Ay çok güzel şeyler ya Allah tamamına. Erdirsin inşallah . Benimde bu miniş 3. Bebeğim olacak hepsinde çok erken haber vermiştim bu sefer bebişin cinsiyeti belli olduktan sonra söyleyeceğiz dört aylıkken falan belli ederse kendini . Aileme zaman geçmek bilmemişti 4 . Haftadan itibaren bildikleri için 😅bu sefer biz bilelim büyüklere ve çevreye sonra söyleyelim dedik , sadece çocuklarım ve eşim biliyor 🙈çocuklar çok heyecanlı

Back