Gebeliğe Hazırlık Bat 15 Haziran - 1 Temmuz arası olanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa sağlıkla gelsin miniğinizzz. Ne kadar sabırlısınızz iyi düşünmüşsünüz amaa. Çocuklar kaç yaşındalar?

Yaa sağlıkla gelsin miniğinizzz. Ne kadar sabırlısınızz iyi düşünmüşsünüz amaa. Çocuklar kaç yaşındalar?
Aslında değilimdir ama sürekli arayıp ettikleri ve herşeme çok pinpirikli şekilde karıştıkları için bu sefer geç bilsinler bakalım dedim yaşadıklarımdan dolayı birazda sabretmeye çalışıyorum . Kayınvalidemler ayrı titizleniyor annemler ayrı , yok aman temizlik yaparken bizi çağır yok insan içine çıkma yok kalabalık yerlere gitme yok şunu ye çok sh iç vs şimdi bide malum pandemi hiç nefes aldırmazlar bende aktif sosyal biriyim tedbirler dahilinde dikkat eden biriyim ama burnumdan getirirler inan Canlarım yazık büyükken öğrenecekler şimdi hepsi Allah nasip ederse inşallah . Biri 12,5 diğeri 10,5 yaşında iki Prensesim var Allah’a şükür varlıklarına Senin de nasipse 2. Geliyor değil mi kızçen vardı sanki

Sabredip söylemek için beklemeniz en iyisi o zamann Allah bağışlasın prenseslerinizii evett bi kızım var. 3 ay sonra 3 yaşını doldurcak nasipse. Benimki daha küçük pandemi başladığında da çok küçüktü. Çocuk resmen evin içinde tek başına park çocuk yüzü görmeden büyüdü. şimdi kardeş istiyo musun diye sorunca evet diyo ama garibim kardeşin ne olduğunu sanırım bilmiyor:)

Amin canım hepimizinkini Allah bağışlasın çok teşekkür ederim . Ah kıyamam ben senin prensesine ya kuzum yazık nerdeyse hiç park görmeden gelmiştir 3 yaşına 2 senedir oandemi zaten mahvetti çocuklarımızı , inşallah bundan sonra parkalara çıkar yürüyüşler yapın birlikte hem kuzucun moral bulur hem de sen formunu korur kalori yakarsın Yabaş tempolu yürüyüşle koy kızı baston bebek arabasına bol bol yürü hem doğuma öyle bir faydası oluyor ki anlatamam . Bizde muhabbet bitmez canım Allah’a emanet olun kuzularını öpüyoruz

Merhabalar 4 gun gecmesine beklemeden dahabonce test yapmismiydiniz ilk testiniz miydi bu ayki

Merhabalar 4 gun gecmesine beklemeden dahabonce test yapmismiydiniz ilk testiniz miydi bu ayki
Merhaba canım benim , dört gün sabrettim sonra erken gebelik testi aldım normal testte çıkmaz bide diye korkuyla erken gebelik testinde 4.yada 5. Gündü gecikme ilk idrarda çizgi çıktı

Merhabalar 4 gun gecmesine beklemeden dahabonce test yapmismiydiniz ilk testiniz miydi bu a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…