• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat 15 Haziran - 1 Temmuz arası olanlar ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canlar, 🥰
Sat 3 Haziran Bat 2 Temmuz görünüyor. Yumurtam dün çatladı. Sabırsızlıkla bekliyorum ay başını. Geçtiğimiz iki ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama fayda etmedi. Şubatta kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için. 10 haftalıktı. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize kimseye evlat acısı göstermesin 🤲🏽🤲🏽

Strese girmeyin çok zor biliyorum ama eğer şuan bebeğiniz sizinle değilse bile Rabbim hiç ummadığınız bir anda onu size verecektir eminim , vaktinde hayırlısıyla gelsin inşallah 🙏 güzel haberlerinizi bekliyoruzz
InsAllah cnm belirtilerim hepsi var kasik agrisi batması alt karin agrisi gaz iştah artışı göğüs ucu kararması göğüs hassasiyeti büyümesi göğsümde mavimsi yeşilimsi damarlar oluşmaya başladı diğer zamanlardaki gibi değil yani hatta karnım da bir doluluk ağırlık hissi bile var ama hayırlısı Rabbim neyi kısmet ederse o 🤲🤲insAllah gelişmelerden haberdar edicem 😍Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin cnm insAllah

Selam canlar, 🥰
Sat 3 Haziran Bat 2 Temmuz görünüyor. Yumurtam dün çatladı. Sabırsızlıkla bekliyorum ay başını. Geçtiğimiz iki ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama fayda etmedi. Şubatta kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için. 10 haftalıktı. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize kimseye evlat acısı göstermesin 🤲🏽🤲🏽
Amin cnm🤲ayyy insAllah bu ay hayirlisiyla hamile olursun cnm 😍🤲

Selam canlar, 🥰
Aminnn canım hepimize Rabbim en sağlıklısını nasip etsiin 🤲🏻😍 bekleme sürecimiz başladı:dua:

Merhaba bayanlar bebisleriniz hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip eder 🤲😍bende 6 haziranda adet olmam gerekiyordu ama olmadım test yaptım negatif cıktı hâlâ adet olmadım bugün 12. Gün bakalım hayırlısı insAllah🤲
Merhaba canım, hayırlısıyla gönül muradınız olsun inşallah , geç döllenme olmuş olabilir , yani bilinen tarihte yumurtlamayıp beklediğin adetine yakın yumurtladığın dönemde tutmuş olabilir , normalde böyle 10-12 gün gecikecek kadar düzensizliğin oluyor muydu peki kuzum ?

tesekkur ederim canım benim s.a.t. 10 mayıs tı pazartesi günü gittim kan değerim 197 çıktı doktor vitamin yazdı gebelik var dedi ama dayanamadım tabi yarın baska bir doktora daha randevu aldımm keseyi görmek için gideceğim inşallah görürüz , siz test yaptınız mı? Hala adet gecikmeniz varsa evde test yapın derim silik de olsa 2. Çizgi cikabilir veya çok geçmeden doktora gidinn
Kuzucum perşembe günü keseyi görmeye gidecektin gittin mi bidaha , görüldü mi nasıldı ? Doktor hangi vitamini yazdı bu arada bana sadece sağlık ocağı doktorum folik asit verdi

Ben de 30 Haziran’da güzel haber bekliyorum, hayırlısı olsun 🌈
İnşallah ama çok düşünmemeye çalış her güne farklı bi program koy yani meşgale bul kendine 🙈ben bir haftadır temizlik ikram yapıp misafir ağırladım sırf unutmak için İnan 😂çok işe yaramasa da günüm hızlı geçti en azından

Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canımm 😊 doktor kontrolünden sonra hayırlı haberlerini bekliyorum 😍🙏💐
Ah amin kuzum hayırlısyla kesesinin içinde kalp atışı başlamış şekilde herşey yolunda görmüş oluruz inşallah da içimde yine de bir evham var görmediğim için henüz , ama hemen erkenden de gitmek istemedim diğer gebeliklerimde sorunlar yaşadım erken gittiğim için yok görüşmedi yok kese görüldü bebek oluşmamış dendi , sonra kalbi atmıyor demeler bişeyler , sağsalim 2 evladım oldu bu 3. aşk olacak inşallah 🙏🏻

21 haziran bende geldim
Selam canlar, 🥰
Hoşgeldin canım Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin gönlünüze göre olsun inşallah 🤲🏻 O meyveden kimseyi mahrum bırakmasın 🙏🏻

23 haziran 🤗 benim 5 yaşında bir kızım var ona kardeş istiyorum insallah hayırlı zamanda olur

Bende bugün kontrole gittim ama keseyi maalesef göremedim tabii Pazartesi kan sonucum 197 çıkmıştı bugün ki sonucum da 621 çıktı yükselme normal mi bilemedimm keseyi de göremeyince bi kuşku düştü doğrusu içime ama bekliyorum bakalım haftaya salı çağırmıştı pazartesi gittiğim doktor tekrar gideceğim ona 🙈🙏
Canım , bebek ne kadar 5+5 diye çıksada sat e göre , geç döllenme olabilir o sebeple de kese henüz görünmeyecek kadar küçük de olabilir Buda ultrasonda hemen çıkmaz. Değerinde gayet güzel büyüyor bence değerin şu önümüzdeki 2-3 gün boyunca çılgınca artacak . Yumurtlaman 14. Gün değil örnek veriyorum 19. Gün oldu belki de ona en yakın ilişkide de döllendi mesela . Öyle olabilir , içini ferah tut görene kadar şu böcekleri sabır 😂😍❤️Eminim güzel haberler alıcaz. Nacizane fikrim salı değilde cuma git

Merhaba canım, hayırlısıyla gönül muradınız olsun inşallah , geç döllenme olmuş olabilir , yani bilinen tarihte yumurtlamayıp beklediğin adetine yakın yumurtladığın dönemde tutmuş olabilir , normalde böyle 10-12 gün gecikecek kadar düzensizliğin oluyor muydu peki kuzum ?
Yok cnm hep düzenlidir 28 günde bir oluyo dongum bu defa belirtilerimde var ama test negatif cıktı kasik ağrıması batması gaz göğüs hassasiyeti büyümesi göğüs ucu kararması göğsümde mavimsi yeşilimsi damarlar oluşmaya başladı iştah artışı yeni yeni bazı kokulardan midem bulaniyo ama bilmiyorum cnm kısmet herşeyin hayirlisi🤲🤲😍😊

Back