- 1 Ekim 2020
- 1.055
- 737
- 34
-
- Konu Sahibi blueberryyyy
tebrikler çok yeni ama var :)Kizlar benim de 26 Ocak vay sanki pozitif çıktı testim bu ay içimde de hamileyim gibi bı his var inşallah öyledir
Canım baya erken yapmışsın ama 1 hafta var daha bekle biraz dahaBen de sabah dayanamayıp test yaptım yine tek çizgi... 28 ocak Bat günüm artık hayal kurmak istemiyorum moralim çok bozuk
Ayy bilmiyorum yaa herkes 1 hafta kala pozitif görünce heves ettim. Erken gebelik testinde coooook silik bisey çıktı ama ona güvenmeyin diyorlar zaten. Kaset test zaten beyazCanım baya erken yapmışsın ama 1 hafta var daha bekle biraz daha
Bazılarında kaset testle Bile 7 gün önceden çıkabiliyor canım ama 7 gün önceden çıkmadı diye de moral bozmamak lazım adet gelene kadar unut varAyy bilmiyorum yaa herkes 1 hafta kala pozitif görünce heves ettim. Erken gebelik testinde coooook silik bisey çıktı ama ona güvenmeyin diyorlar zaten. Kaset test zaten beyaz
erken bence ümidini kaybetmeBen de sabah dayanamayıp test yaptım yine tek çizgi... 28 ocak Bat günüm artık hayal kurmak istemiyorum moralim çok bozuk
7 gün öncesinde çıkması çook zor bir ihtimal zaten. Moralinizi boş yere bozmayın :) en azından 2-3 gün daha beklemelisiniz ❤Ben de sabah dayanamayıp test yaptım yine tek çizgi... 28 ocak Bat günüm artık hayal kurmak istemiyorum moralim çok bozuk
Kizlar adet günüm 24 Ocak sizce yarın sabah kaset test yapsam çıkar mi
Yumurtlama tarihi de önemli ama çıkar bence :) ovülasyon testi yapmıştım ayın sekizi ve dokuzu çizgi çok koyuydu onu çatladı ama bilemiyorum tabi ki
Yaa inşallah ne bileyim kör olacağım testlerde çizgi aramaktan. En büyük umudum erken gebelik testiyi onda da göremeyince içim karardı kaynar sular döküldü yine başıma... İyi ki bu sayfa var kimseyle paylaşamıyorum hissettiklerimi.7 gün öncesinde çıkması çook zor bir ihtimal zaten. Moralinizi boş yere bozmayın :) en azından 2-3 gün daha beklemelisiniz ❤
Haklısınız, çok iyi anlıyorum sizi. Şuan orda olsa bile değerler çok düşük olduğundan görmeniz çok zor, bu durum da sizi üzmekten başka bir işe yaramayacak. Ptesi sabah test yapacağım diye bir plan yapıp kafanızı boşaltmaya çalışmanız en güzeli olur. Güzel haberlerinizi alırız inşallahYaa inşallah ne bileyim kör olacağım testlerde çizgi aramaktan. En büyük umudum erken gebelik testiyi onda da göremeyince içim karardı kaynar sular döküldü yine başıma... İyi ki bu sayfa var kimseyle paylaşamıyorum hissettiklerimi.
İnşallah çok teşekkür ederim Rabbım hepimizin gönlündekini hayırlısıyla versin inşallahHaklısınız, çok iyi anlıyorum sizi. Şuan orda olsa bile değerler çok düşük olduğundan görmeniz çok zor, bu durum da sizi üzmekten başka bir işe yaramayacak. Ptesi sabah test yapacağım diye bir plan yapıp kafanızı boşaltmaya çalışmanız en güzeli olur. Güzel haberlerinizi alırız inşallah
Kızlar birşey diyinnnKızlar adetime 3 gün var sizce testde birşey var mı adetimin 27 günündeyim efekt yapınca belli oluyor ama emin olamadım sizce Eki Görüntüle 2993062 Eki Görüntüle 2993063