Gebeliğe Hazırlık Bat 15-25 Ocak Olanlar Gelin Birlikte Bekleyelim 🤲🏻👼🏻♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetime 2 gün var bugün 24 günümdeyim hafiften adet sanki birazdan başlayacakmış gibi hafif ağrı gelip gidiyor of çok korkuyorum yine regl olacağım galiba

Bende de aynı durum var inşallah adet değil hamilelik belirtisidir
Sende mi 24 günündesin canım? Ben bu ay ovülasyon yapmadım ama adetim düzenli olduğu için az çok tahmin edebiliyorum eğer pazar günü regl olursam bugün çatlamanın 12 günü oluyor. Of inşallah bu sefer regl ağrısı değildir ya sende başka bir belirti var mı

Benim adetim düzensiz aslında ama normal şartlarda 25i adet günüm. Dün belimde bi ağrı başladı ama yanlış pozisyonda oturdum ondan sandım ama bugün de devam ediyor ve bugün çok az adet olacakmışım gibi bi sancı hissettim ama çok az

Yumurtlama gününü değerlendiren kişilerde çok rastlanıyormuş adete 5-6 gün kala ağrılar bu normal bir durummuş. 1.5 yıldır sayısız belirti yaşadım her ay kendimi hamile zannettim ve sonuç hep negatif gebelik testleri oldu. İnan belirti aramak insanı yormaktan başka bişey değil. Takmamak en güzeli ama onuda biz yapamıyoruz malesef.

Ben de pek kondurmak istemiyorum aslında ama ister istemez akla geliyor ama inşallah rabbim yüzümüzü güldürür bizi sevindirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…