Gebeliğe Hazırlık Bat 15-25 Ocak Olanlar Gelin Birlikte Bekleyelim 🤲🏻👼🏻♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 4 gün kaldı hiç belirtim yok 10 gün kala gögüslerim şişmişti birkaç gün önce o da geçti. Üstüne üşüttüm galiba artık bu aydan da umudum yok. Olsaydı gögüslerimdeki şişlik inmezdi diye düşünüyorum çünkü hep böyle olduğunda adet oluyorum

Bu yazınız bana da ümit oldu. Ben de aynıyım belim ve sağ kasığımda ki ağrı dışında hiçbir şey yok çok umutsuzum ama içimden de bir ihtimali çıkaramıyorum haliyle... Bat a 8 gün kaldı dua edin bizlere de...
Rabbım size ve evladınız da hayırlı sağlıklı günler versin

4 gün kala testte çıkar mı acaba benim de 8 gün var 4 gün kala erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum ama o tek çizgiyi görmekten de çok korkuyorum

4 gün kala testte çıkar mı acaba benim de 8 gün var 4 gün kala erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum ama o tek çizgiyi görmekten de çok korkuyorum
Çıkabilir de ama ben yapmayı hiç düşünmüyor insan boşu boşuna hevesleniyor tek çizgiyle de hayal kırıklığına uğruyor

Kızlar bende gogus hassasiyeti var dokundugum an ağrıyor arada dokunmadan da ağrıyor bugünde sabah böyle oturuyordum birden vajinamdan su geldi hemen lavaboya gittim baktım beyaz su 50 kuruş büyüklüğündeydi camasirimda akıntı yoktu 5 gün var adet gunume sizce bunlar belirti mi

İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Ben bu ay da tutturamazsam zaten artık bırakıyorum. Nasipse illa ki olacaktır değilse dağları delsem olmayaaktır kafasına girdim çoktan

beyaz akıntı bende de vardı bi kaç gündür
dün bat günümdü ve gebelik testim pozitif çıktı
olabilir yani tek başına belirti mi bilemem

Başka ne belirti vardı? He zaman test yaptınız?
başka hiç bir belirti yok , hiç anlamadım bile
dün hem kaset hem kan testi yaptırdım
sadece pazartesi günü bütün gün esnedim, uykum vardı
bide kasığıma iğne batıyor gibi olmuştu ama çok kısa bir an
belirti olarak bile algılamadım

Hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah

Kizlarr acilll. Bat a 6 gün var predictor early yapsam olur muu. Onda gecikme gününden önceki 6 gün olur diyor 1 gece erken yapsam sonuç verir mi çok merak ediyorum

Kizlaar adetim 4 5 gün gecikti sabah test yaptım ilk saniyede çıktı sonra saglikocagina gittim hava şartlarından dolayı kan arabası gelmiyormus almadılar pazartesiyi bekleyecegim ama nasıl şu kimyasal olayından çok korkuyorum

Eklentiler

• IMG_20220120_135436.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 58
tebrikler :) pazartesiye kadar değerlerin yükselir
benimde salı pozitif çıktı, salı günü 273 çıktı değerim
bende kimyasaldan korkuyorum ama şuan beklemekten başka çaremiz yok

Canıım iyi düşün iyi olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…