- 22 Ocak 2017
- 5.643
- 7.038
-
- Konu Sahibi blueberryyyy
Benimde 4 gün kaldı hiç belirtim yok 10 gün kala gögüslerim şişmişti birkaç gün önce o da geçti. Üstüne üşüttüm galiba artık bu aydan da umudum yok. Olsaydı gögüslerimdeki şişlik inmezdi diye düşünüyorum çünkü hep böyle olduğunda adet oluyorumSelam kızlar benim bat 24 Ocak yumurtlama günlerini değerlendirdim. İlk gebeliğimde bebeğimin kalbinin ani durması sonucu ekim ayında onu kaybettik. Bu ay yumurtlama günlerini de güzel değerlendirdim ancak bat’a 5 gün kalmasına rağmen hiç bir belirti hafif dahi olsa yok. Bu durum ciddi moral bozukluğuna sebep oluyor. Gebelik haberini almış olan arkadaşlarım nasıl belirtiler yaşadınız?
Bu yazınız bana da ümit oldu. Ben de aynıyım belim ve sağ kasığımda ki ağrı dışında hiçbir şey yok çok umutsuzum ama içimden de bir ihtimali çıkaramıyorum haliyle... Bat a 8 gün kaldı dua edin bizlere de...o kadar belirtim yok ki. ben de 3.5 senenin sonunda 13 ocakta pozitifi ilk defa gördüm. hiç belirtim ve beklentim yoktu. yani göğüs hassasiyeti, haldizlik vs. hiçbiri yoktu. dün halsizlik başladı o kadarbat 14 ocak. gönlünü ferah tut illa belirti olacak değil elbet. geçen sene 8 ay doktor takibiyle denedik hep negatif. çoğu zaman çift yumurta büyüdü, ovitrelle çatlatma iğnesini de vuruldum her ay yumurtlama günlerini değerlendirdik ama hep negatifti. bu ay hiç değerlendirmediğimi düşündüğüm için hiç beklentim yoktu öylesine yaptıfım testte pozitif görünce cok şaşırdım hala daha inanıyor sayılmam demem o ki, belirtilere takılma lütfen. inşallah hayırlısıyla tez vakitte pozitifleri görürsün
4 gün kala testte çıkar mı acaba benim de 8 gün var 4 gün kala erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum ama o tek çizgiyi görmekten de çok korkuyorumBenimde 4 gün kaldı hiç belirtim yok 10 gün kala gögüslerim şişmişti birkaç gün önce o da geçti. Üstüne üşüttüm galiba artık bu aydan da umudum yok. Olsaydı gögüslerimdeki şişlik inmezdi diye düşünüyorum çünkü hep böyle olduğunda adet oluyorum
Çıkabilir de ama ben yapmayı hiç düşünmüyor insan boşu boşuna hevesleniyor tek çizgiyle de hayal kırıklığına uğruyor4 gün kala testte çıkar mı acaba benim de 8 gün var 4 gün kala erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum ama o tek çizgiyi görmekten de çok korkuyorum
İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Ben bu ay da tutturamazsam zaten artık bırakıyorum. Nasipse illa ki olacaktır değilse dağları delsem olmayaaktır kafasına girdim çoktano kadar belirtim yok ki. ben de 3.5 senenin sonunda 13 ocakta pozitifi ilk defa gördüm. hiç belirtim ve beklentim yoktu. yani göğüs hassasiyeti, haldizlik vs. hiçbiri yoktu. dün halsizlik başladı o kadarbat 14 ocak. gönlünü ferah tut illa belirti olacak değil elbet. geçen sene 8 ay doktor takibiyle denedik hep negatif. çoğu zaman çift yumurta büyüdü, ovitrelle çatlatma iğnesini de vuruldum her ay yumurtlama günlerini değerlendirdik ama hep negatifti. bu ay hiç değerlendirmediğimi düşündüğüm için hiç beklentim yoktu öylesine yaptıfım testte pozitif görünce cok şaşırdım hala daha inanıyor sayılmam demem o ki, belirtilere takılma lütfen. inşallah hayırlısıyla tez vakitte pozitifleri görürsün
Hem de nasıl... Bekleyelim artık geçsin günlerÇıkabilir de ama ben yapmayı hiç düşünmüyor insan boşu boşuna hevesleniyor tek çizgiyle de hayal kırıklığına uğruyor
beyaz akıntı bende de vardı bi kaç gündürKızlar bende gogus hassasiyeti var dokundugum an ağrıyor arada dokunmadan da ağrıyor bugünde sabah böyle oturuyordum birden vajinamdan su geldi hemen lavaboya gittim baktım beyaz su 50 kuruş büyüklüğündeydi camasirimda akıntı yoktu 5 gün var adet gunume sizce bunlar belirti mi
Başka ne belirti vardı? He zaman test yaptınız?beyaz akıntı bende de vardı bi kaç gündür
dün bat günümdü ve gebelik testim pozitif çıktı
olabilir yani tek başına belirti mi bilemem
başka hiç bir belirti yok , hiç anlamadım bileBaşka ne belirti vardı? He zaman test yaptınız?
Hayırlısı ile kucağınıza alın inşallahbaşka hiç bir belirti yok , hiç anlamadım bile
dün hem kaset hem kan testi yaptırdım
sadece pazartesi günü bütün gün esnedim, uykum vardı
bide kasığıma iğne batıyor gibi olmuştu ama çok kısa bir an
belirti olarak bile algılamadım
MasaAllah çok sevindim darısı başımizabeyaz akıntı bende de vardı bi kaç gündür
dün bat günümdü ve gebelik testim pozitif çıktı
olabilir yani tek başına belirti mi bilemem
Çok teşekkürlerMasaAllah çok sevindim darısı başımiza
TeşekkürlerHayırlısı ile kucağınıza alın inşallah
İnan ki yapma üzülürsün Allah muhafaza adet günü yap az daha bekle benim de 5 gün varKizlarr acilll. Bat a 6 gün var predictor early yapsam olur muu. Onda gecikme gününden önceki 6 gün olur diyor 1 gece erken yapsam sonuç verir mi çok merak ediyorum
tebrikler :) pazartesiye kadar değerlerin yükselirKizlaar adetim 4 5 gün gecikti sabah test yaptım ilk saniyede çıktı sonra saglikocagina gittim hava şartlarından dolayı kan arabası gelmiyormus almadılar pazartesiyi bekleyecegim ama nasıl şu kimyasal olayından çok korkuyorum
Canıım iyi düşün iyi olsunKizlaar adetim 4 5 gün gecikti sabah test yaptım ilk saniyede çıktı sonra saglikocagina gittim hava şartlarından dolayı kan arabası gelmiyormus almadılar pazartesiyi bekleyecegim ama nasıl şu kimyasal olayından çok korkuyorum