- 4 Ocak 2022
- 3.157
- 6.815
- Konu Sahibi blueberryyyy
Efektte bir şey görüyorum ama normalde göremedim umarım vardırKızlar birşey diyinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Efektte bir şey görüyorum ama normalde göremedim umarım vardırKızlar birşey diyinnn
Adete 3 gün var ne kadar zaman sonra yapayım bir daha test acaba normalde gözükmüyorEfektte bir şey görüyorum ama normalde göremedim umarım vardır
Adet günü deneyin bence bir deAdete 3 gün var ne kadar zaman sonra yapayım bir daha test acaba normalde gözükmüyor
Şuan ne yaşadığını o kadar iyi anlıyorum ki... Ben de aynı durumdayım bekleyelim bence bir kaç gün dahaKızlar adetime 3 gün var sizce testde birşey var mı adetimin 27 günündeyim efekt yapınca belli oluyor ama emin olamadım sizce Eki Görüntüle 2993062 Eki Görüntüle 2993063
Gözük kör oldu test bakmaktanŞuan ne yaşadığını o kadar iyi anlıyorum ki... Ben de aynı durumdayım bekleyelim bence bir kaç gün da
Ben tam göremedim çizgiyi canım ama bu demek değildi negatif daha var adetine çünkü gecikince tekrarla ve moralini bozma lütfenKızlar birşey diyinnn
Bende de aynı durum var inşallah adet değil hamilelik belirtisidirKızlar adetime 2 gün var bugün 24 günümdeyim hafiften adet sanki birazdan başlayacakmış gibi hafif ağrı gelip gidiyor of çok korkuyorum yine regl olacağım galiba
Sende mi 24 günündesin canım? Ben bu ay ovülasyon yapmadım ama adetim düzenli olduğu için az çok tahmin edebiliyorum eğer pazar günü regl olursam bugün çatlamanın 12 günü oluyor. Of inşallah bu sefer regl ağrısı değildir ya sende başka bir belirti var mıBende de aynı durum var inşallah adet değil hamilelik belirtisidir
Ben listenin takibini kaçırdım malesef güncel halini paylaşamıyorum ama yapalım bence de iyi oluyor birbirimizden fikir alıyoruzCanım Subat ayi icinde yapalim mi? Masallah cok guzel gitti topic
Benim adetim düzensiz aslında ama normal şartlarda 25i adet günüm. Dün belimde bi ağrı başladı ama yanlış pozisyonda oturdum ondan sandım ama bugün de devam ediyor ve bugün çok az adet olacakmışım gibi bi sancı hissettim ama çok azSende mi 24 günündesin canım? Ben bu ay ovülasyon yapmadım ama adetim düzenli olduğu için az çok tahmin edebiliyorum eğer pazar günü regl olursam bugün çatlamanın 12 günü oluyor. Of inşallah bu sefer regl ağrısı değildir ya sende başka bir belirti var mı
Siz regl oldunuz mu acabaBen listenin takibini kaçırdım malesef güncel halini paylaşamıyorum ama yapalım bence de iyi oluyor birbirimizden fikir alıyoruz
Evet canım bugün son gün bitti sayılırSiz regl oldunuz mu acaba
Yumurtlama gününü değerlendiren kişilerde çok rastlanıyormuş adete 5-6 gün kala ağrılar bu normal bir durummuş. 1.5 yıldır sayısız belirti yaşadım her ay kendimi hamile zannettim ve sonuç hep negatif gebelik testleri oldu. İnan belirti aramak insanı yormaktan başka bişey değil. Takmamak en güzeli ama onuda biz yapamıyoruz malesef.Benim adetim düzensiz aslında ama normal şartlarda 25i adet günüm. Dün belimde bi ağrı başladı ama yanlış pozisyonda oturdum ondan sandım ama bugün de devam ediyor ve bugün çok az adet olacakmışım gibi bi sancı hissettim ama çok az
Ahh ahGözük kör oldu test bakmaktan
Ayy ben gelmek istemiyoruuummm ama gelecem herhalde karnıma kramplar giriyor ara ara... Bekliyorum bakalimKızlar yeni konumuz Şubat 2022de bebekleniyoruz gelmek isteyenler varsa beklerim
İnşallah güzel haberler vermeye gelirsin canımmAyy ben gelmek istemiyoruuummm ama gelecem herhalde karnıma kramplar giriyor ara ara... Bekliyorum bakalim
İnşallah şubatta müjdeler sizi bekliyordur duam o yöndeEvet canım bugün son gün bitti sayılır
Ben de pek kondurmak istemiyorum aslında ama ister istemez akla geliyor ama inşallah rabbim yüzümüzü güldürür bizi sevindirirYumurtlama gününü değerlendiren kişilerde çok rastlanıyormuş adete 5-6 gün kala ağrılar bu normal bir durummuş. 1.5 yıldır sayısız belirti yaşadım her ay kendimi hamile zannettim ve sonuç hep negatif gebelik testleri oldu. İnan belirti aramak insanı yormaktan başka bişey değil. Takmamak en güzeli ama onuda biz yapamıyoruz malesef.