Gebeliğe Hazırlık Bat 15-25 Ocak Olanlar Gelin Birlikte Bekleyelim 🤲🏻👼🏻♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İSİMYAŞBAT TARİHİNE ZAMANDIR İSTİYORSONUÇ
@mrshnoz2510.016 ay✖️
T tothestarsandback 2513.012 ay✖️
@GamzeSd2613.01👼🏻🧿
Busra gulcan Busra gulcan 2515.01❓
@Sevdalikelebek15.01✖️
@papatyamveben15.01✖️
@Guzelkuss16.01👼🏻🧿
B blueberryyyy 2616.011,5 yıl
@Asisya4316.01✖️
@Amiinee17.01✖️
G Gulsenn3388 2817.01✖️
M Mer123458 3217.011 ay
@gofretbebeksu2618.014 ay✖️
@dua64412418.013 ay
M Mimii3 19.01👼🏻🧿
@semradurak452319.01
P Pinklady06 2620.011 ay
@Genckading23.011 yıl
@Svgidrmzz2724.017 ay
ilaybelis ilaybelis 24.01
@tipistipis2424.0111 ay

Selam kızlar güzel haftasonları hepinize 🙋🏼‍♀️🥰 Bat günü yaklaşanlar ne yaptı acaba merak ettim.. Benim bugün kasıklarım ağrıyor her ay gelen adet sivilcem yerini aldı ama gelen giden yok hala test yaptım negatif çıktı siz neler yaptınız 🙂
Selam canımmm ❤️ benim 1 gün kaldı bata regl olmadım ama dün akşam 2 test yaptım hem erken gebelik hem kaset test. İkisi de negatif. Sanırım bu ayı da boş geçiriyorum. Olsaydı çizgi gibi bile olsa çıkardı diyorum. Ama bi yanım da geçte olsa çıkar belki diyorum 🙄

Selam canımmm ❤️ benim 1 gün kaldı bata regl olmadım ama dün akşam 2 test yaptım hem erken gebelik hem kaset test. İkisi de negatif. Sanırım bu ayı da boş geçiriyorum. Olsaydı çizgi gibi bile olsa çıkardı diyorum. Ama bi yanım da geçte olsa çıkar belki diyorum 🙄
Bende aynı canım 2 tane test yaptım negatif olsa ufacık da olsa çıkardı diyorum ki adet sancım da var beyaz akıntım da ama gelmiyor herşey Allah'tan bekleyip görücez 🤲🏻♥️

Kızlar bu ay çok garip şeyler oluyor bana. Ovulasyon takibi yapmaya başladım pik görmeme rağmen zerre akıntı yok çatlayıncaya da yok. Sadece kuru kuru kasik ve bel ağrısı. Bat a 10 gün var test de yapmak istemiyorum çünkü olumsuz bisey görmek bile istemiyorum bilmiyorum çok karışık kafam gözüm seyirse belirti sanacagim
Delirdim 😒

Kızlar bu ay çok garip şeyler oluyor bana. Ovulasyon takibi yapmaya başladım pik görmeme rağmen zerre akıntı yok çatlayıncaya da yok. Sadece kuru kuru kasik ve bel ağrısı. Bat a 10 gün var test de yapmak istemiyorum çünkü olumsuz bisey görmek bile istemiyorum bilmiyorum çok karışık kafam gözüm seyirse belirti sanacagim
Delirdim 😒
Yapma canm testini bende senin gibiyim erkenden yapıp negatifi gordum cok moralim bozuldu bekle gününü evet beklemek zor biliyorum ama negatif gormektense beklemek daha iyi bence 😑 insallah bu ay olur canm 🙏

Peki benim gibiyken hamile miymissiniz?
Canm bugun test yaptm ve bikac gun once negatifti adetime 3 gun var yumurtlama uzerinden 12 gun gectigi icin erken diyolar yarin doktora gidecegim hersey yarin belli olacak inan bende bilmiyorum 😑 kasik agrisi gogusumde agri beyaz yapiskan akinti var yumurtlamadan beri bugunde hafif tiksinme oldu bilmiyorum gercekten bende cok merak ediyorum sen adet gununu bekle bence negatif gormektense beklemek iyi diye dusunuyorm 😑

Canm bugun test yaptm ve bikac gun once negatifti adetime 3 gun var yumurtlama uzerinden 12 gun gectigi icin erken diyolar yarin doktora gidecegim hersey yarin belli olacak inan bende bilmiyorum 😑 kasik agrisi gogusumde agri beyaz yapiskan akinti var yumurtlamadan beri bugunde hafif tiksinme oldu bilmiyorum gercekten bende cok merak ediyorum sen adet gununu bekle bence negatif gormektense beklemek iyi diye dusunuyorm 😑
İnşallah hamileyizdir 💐

Kızlar beklemek ne zormuş herşeyi belirti sanıyorum bat 24 Ocak yumurtlamadan beri göğüslerimde sızı var beyaz akıntım yok onu takip ediyorum herkes yazdığı için 🥲🥲 birde aşırı midem yanıyor acı su geliyor resmen bi arada belim ve bacağım agrıdı sürekli kendimi dinliyorum anlayacağınız 😅😅 İnşallah vardır hamiş kalanlar dua etsinler bizlere 🙏🏻🥰

X