-
- Konu Sahibi blueberryyyy
Bat ne zaman senin canım
7 gün var daha ovulasyon testi yaptım iki çizgide baya koyu ve hemen belirdi normalde ovulasyon testi yapıyordum adete bu kadar yakın çift çizgi görmemiştim bu ayda ovulasyon testi yapmadm saldım gitti o yüzden yumurtlama olup olmadığı hakkında bi fikrim yokBat ne zaman senin canım
Canım bence bir iki gün tekrarla ovülasyonu zaten gebelik varsa 2. Çizgi silikleşmeyecektir. Daha önceden de ovülasyon yapıyordum demişsin hep aynı günlerde mi yumurtlaman oluyordu acaba? Bu ay geç olmuş olabilir mi acaba diye düşündüm de7 gün var daha ovulasyon testi yaptım iki çizgide baya koyu ve hemen belirdi normalde ovulasyon testi yapıyordum adete bu kadar yakın çift çizgi görmemiştim bu ayda ovulasyon testi yapmadm saldım gitti o yüzden yumurtlama olup olmadığı hakkında bi fikrim yok
Evet doğru diyosun canim işte insan isteyince her şeyi ona bağlıyor bakalım ben biran önce öğrenmek istiyorum erken test bile aldımDaha belirti hissetmek için çok erken canım olsa bile hissedemezsin şuan hiç bişey
Yarın sıvı alımına dikkat ederek tekrarla bakalım canım inşallah sağlıklı ilk gebeliğin en başlarında zaten aşırı koyu olmuyormuş ikinci çizgi inşallah bu sefer vardır sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeğineHep aynı günlerde olmuyordu ama adete bir hafta kala çift çizgi görmemiştim hiç . Ovulasyon testi ile Dün sıvı alımına dikkat edip akşam 5 gibi yapmistim İşim dolayısıyla bugünde 22.30da yaptım sıvı alımına dikkat etmedm düne göre silik çıktı . Normal kaset testte yaptım birşey çıkmadı ama daha 6 gün var kimyasal gebelik gecrmistm temmuz ayında onu rastgele öğrendim inşallah buda öyle olmaz herşey Rabbimden ama 7 aydir bekliyorum bakalım
Moralini hiç bozma canım Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin hepimizeSelam kızlar güzel haberler alırsınız inşallah benim bu ay adet gelmek üzere yarın bat günüm bugün de leke geldi ve çok az kırmızı şeklinde 3-4 gündür adet belirtisi vardı zaten biraz umitlenmistim ama ilk hamileliğimde hissettiğim bu ay hissedemedim maalesef şuan adet sancım belirtim yok ama dediğim gibi yarın gelmek üzere sanırım yarın ağrısını çekeceğim.. bilgilendirmek istedim açıkçası üzgünüm inşallah sizler güzel haberler alırsınız hakkımızda hayırlısı neyse öyle olsun
İnşallah canımMoralini hiç bozma canım Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin hepimize
Ateş takibine döngünüzün ilk gününde başlamanız gerekiyor. Eğer ikinci fazda 16 gün boyunca ateşiniz cover-line üzerinde kalıyorsa gebelik ihtimali yüksektir. 3 değerle bir şey anlaşılmaz maalesef.Kızlar 3 gündür ateş takibi yapıyorum ilk gün 36.2 çıktı dün 35.8 dedim düştü tamam adet olucam bu sabah yine ölçtüm 36.1 test yaptım negatif bu ateş ölçme çok garanti değil galiba
Ben elendim maalesef
İSİM YAŞ BAT TARİHİ NE ZAMANDIR İSTİYOR SONUÇ @mrshnoz 25 10.01 6 ay @tothestarsandback 25 13.01 2 ay @GamzeSd 26 13.01 @Busra gulcan 25 15.01 Sevdalikelebek 15.01 @papatyamveben 15.01 @Guzelkuss 16.01 B blueberryyyy 26 16.01 1,5 yıl A Asisya 43 16.01 A airy-fairy 17.01 @Gulsenn3388 28 17.01 @Mer123458 32 17.01 1 ay Petitoogofrett 26 18.01 4 ay @dua6441 24 18.01 3 ay @semradurak45 23 19.01 P Pinklady06 26 20.01 1 ay @Genckading 23.01 1 yıl @Svgidrmzz 27 24.01 7 ay @ilaybelis 24.01 @tipistipis 24 24.01 11 ay
Maşallah ne kadar güzel ilerliyoruzAllahım bize ve tüm isteyenlere de nasip etsin
Canıımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çook sevindim darısı hepimizin başınaEki Görüntüle 2989109
Kızlar benim bat 19 Ocak. Bu akşam yaptım böyle çıktı. Şimdi kan verdim sonucu bekliyorum dua edin bana
Tesekkur ederim amin inşallah hepimiz sağlıkla anne oluruzCanıımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çook sevindim darısı hepimizin başınaBelirtin var mıydı? Yumurtlama takibi yapıyor muydun ?