Gebeliğe Hazırlık Bat 15-25 Ocak Olanlar Gelin Birlikte Bekleyelim 🤲🏻👼🏻♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
7 gün var daha ovulasyon testi yaptım iki çizgide baya koyu ve hemen belirdi normalde ovulasyon testi yapıyordum adete bu kadar yakın çift çizgi görmemiştim bu ayda ovulasyon testi yapmadm saldım gitti o yüzden yumurtlama olup olmadığı hakkında bi fikrim yok
Canım bence bir iki gün tekrarla ovülasyonu zaten gebelik varsa 2. Çizgi silikleşmeyecektir. Daha önceden de ovülasyon yapıyordum demişsin hep aynı günlerde mi yumurtlaman oluyordu acaba? Bu ay geç olmuş olabilir mi acaba diye düşündüm de

Hep aynı günlerde olmuyordu ama adete bir hafta kala çift çizgi görmemiştim hiç . Ovulasyon testi ile Dün sıvı alımına dikkat edip akşam 5 gibi yapmistim İşim dolayısıyla bugünde 22.30da yaptım sıvı alımına dikkat etmedm düne göre silik çıktı . Normal kaset testte yaptım birşey çıkmadı ama daha 6 gün var kimyasal gebelik gecrmistm temmuz ayında onu rastgele öğrendim inşallah buda öyle olmaz herşey Rabbimden ama 7 aydir bekliyorum bakalım

Bu şekilde testlerim

Eklentiler

• IMG_20220113_201835.jpg
    IMG_20220113_201835.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20220113_200120.jpg
    IMG_20220113_200120.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20220114_222517.jpg
    IMG_20220114_222517.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 46
Selam kızlar güzel haberler alırsınız inşallah benim bu ay adet gelmek üzere yarın bat günüm bugün de leke geldi ve çok az kırmızı şeklinde 3-4 gündür adet belirtisi vardı zaten biraz umitlenmistim ama ilk hamileliğimde hissettiğim bu ay hissedemedim maalesef şuan adet sancım belirtim yok ama dediğim gibi yarın gelmek üzere sanırım yarın ağrısını çekeceğim.. bilgilendirmek istedim açıkçası üzgünüm inşallah sizler güzel haberler alırsınız hakkımızda hayırlısı neyse öyle olsun

Hep aynı günlerde olmuyordu ama adete bir hafta kala çift çizgi görmemiştim hiç . Ovulasyon testi ile Dün sıvı alımına dikkat edip akşam 5 gibi yapmistim İşim dolayısıyla bugünde 22.30da yaptım sıvı alımına dikkat etmedm düne göre silik çıktı . Normal kaset testte yaptım birşey çıkmadı ama daha 6 gün var kimyasal gebelik gecrmistm temmuz ayında onu rastgele öğrendim inşallah buda öyle olmaz herşey Rabbimden ama 7 aydir bekliyorum bakalım
Yarın sıvı alımına dikkat ederek tekrarla bakalım canım inşallah sağlıklı ilk gebeliğin en başlarında zaten aşırı koyu olmuyormuş ikinci çizgi inşallah bu sefer vardır sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeğine ❤️ 2. Kez yumurtluyor da olabilirsin yarın haberlerini bekliyorum 🥰

Selam kızlar güzel haberler alırsınız inşallah benim bu ay adet gelmek üzere yarın bat günüm bugün de leke geldi ve çok az kırmızı şeklinde 3-4 gündür adet belirtisi vardı zaten biraz umitlenmistim ama ilk hamileliğimde hissettiğim bu ay hissedemedim maalesef şuan adet sancım belirtim yok ama dediğim gibi yarın gelmek üzere sanırım yarın ağrısını çekeceğim.. bilgilendirmek istedim açıkçası üzgünüm inşallah sizler güzel haberler alırsınız hakkımızda hayırlısı neyse öyle olsun
Moralini hiç bozma canım Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin hepimize 🥰

Kızlar 3 gündür ateş takibi yapıyorum ilk gün 36.2 çıktı dün 35.8 dedim düştü tamam adet olucam bu sabah yine ölçtüm 36.1 test yaptım negatif bu ateş ölçme çok garanti değil galiba 😒
Ateş takibine döngünüzün ilk gününde başlamanız gerekiyor. Eğer ikinci fazda 16 gün boyunca ateşiniz cover-line üzerinde kalıyorsa gebelik ihtimali yüksektir. 3 değerle bir şey anlaşılmaz maalesef.

Bu sabah erken gebelik testi yaptım,negatif malesef 🥺 Olsaydı çıkardı artık 3 gün kaldı çünkü bende elendim malesef.

İSİMYAŞBAT TARİHİNE ZAMANDIR İSTİYORSONUÇ
@mrshnoz2510.016 ay❓
@tothestarsandback2513.012 ay
@GamzeSd2613.01👼🏻🧿
@Busra gulcan2515.01
Sevdalikelebek Sevdalikelebek 15.01
@papatyamveben15.01
@Guzelkuss16.01👼🏻🧿
B blueberryyyy 2616.011,5 yıl
A Asisya 4316.01
A airy-fairy 17.01
@Gulsenn33882817.01
@Mer1234583217.011 ay
Petitoogofrett Petitoogofrett 2618.014 ay
@dua64412418.013 ay
@semradurak452319.01
P Pinklady06 2620.011 ay
@Genckading23.011 yıl
@Svgidrmzz2724.017 ay
@ilaybelis24.01
@tipistipis2424.0111 ay

Maşallah ne kadar güzel ilerliyoruz 🧿 Allahım bize ve tüm isteyenlere de nasip etsin 🥰🤲🏻
Ben elendim maalesef 😊

Canıımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çook sevindim darısı hepimizin başına ❤️ Belirtin var mıydı? Yumurtlama takibi yapıyor muydun ?
Tesekkur ederim amin inşallah hepimiz sağlıkla anne oluruz ❤️ Hayır belirtim yoktu. Adet bitiminden itibaren beyaz akıntıyı takip ederek gün aşırı değerlendirdik. Ovulasyon testi yapmadım yani. Kan sonucu çıksın daha net bilgi veririm umarım test bozuk değildir 🙏

İlişkiden kaç gün sonra test yapıyorsunuz kızlar? Benim adetleri düzensiz bat yazamıyorum ama ovulasyon takibi ile ilerlemeye çalışıyorum şimdilik.

X