- Konu Sahibi blueberryyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam ben yanlış bakmışım sonuç negatif pazartesi bir daha yaptırcamKızlar merhaba ben de kan verdim bugün şimdi bu 5 mi 530 mu?
Merhaba son 4 yıldır hep bekliyorum bat 25 OcakKızlar merhaba Yeni yılın ilk ayında en güzel haberleri birlikte alalım inşallah gelin birlikte bekleyelim Benim bat 16 Ocak
Uzun süre bekleyince insan yine de ister istemez bazen umutsuzluğa kapılıyor keşke elimde olsa.. Sen kaç aydır deniyorsun hiç gebelik oldu mu?Umutsuz olma canım hiç belli olmaz
Tabıkıı ınsangoluyuz umutsuz oldugumuz zamanlar oluyor,Uzun süre bekleyince insan yine de ister istemez bazen umutsuzluğa kapılıyor keşke elimde olsa.. Sen kaç aydır deniyorsun hiç gebelik oldu mu?
Benimde bir sene filan oldu herhalde birkaç aydır saymayı bıraktım son 3 aydır gün aşırı denemeye başladık şimdi vitaminleri de kullanıyorum belki işe yarar tek umudum şuan bunlar. Zaten sabırsız biriyim ama hayat sağ olsun her açıdan bana sabırlı olmayı öğretiyor.Tabıkıı ınsangoluyuz umutsuz oldugumuz zamanlar oluyor,
ben 2sene 3aydır denıyoruz 2 asılama yaptırdım ılkı kımyasal gebelık oldu ıkıncısı negatıf.
aynen oyle bız planlar yaparken hayatında planları oluyor.Benimde bir sene filan oldu herhalde birkaç aydır saymayı bıraktım son 3 aydır gün aşırı denemeye başladık şimdi vitaminleri de kullanıyorum belki işe yarar tek umudum şuan bunlar. Zaten sabırsız biriyim ama hayat sağ olsun her açıdan bana sabırlı olmayı öğretiyor.
Öyle gerçekten insan çevresinde görünce kendinde de hemen olacak çok basit bir şey sanıyor. Ama o kadar basit olmadığını hem yaşayarak hemde buradaki kişileri görerek anladım. Artık tanıdıklarımın ilk deneme oldu demesine hiç inanmıyorum. Bu iş gerçekten nasip işiymiş dünyaya gelecekse geliyor, gelmeyecekse ne yaparsak boş gelmiyoraynen oyle bız planlar yaparken hayatında planları oluyor.
herseyın zamanı var demekkı henuz vaktı gelmedı .
sabırsızlık konusunda ınan ben de cok sabırsızımdır herseyı hemen dusununce olsun ısterım ama bu iş nasıp ısıymıs anladım bu ıkı uc ayda .
evet kesınlıkle, ınsallaaahh en kısa zamnda o sevıncı bızde yasarız canımÖyle gerçekten insan çevresinde görünce kendinde de hemen olacak çok basit bir şey sanıyor. Ama o kadar basit olmadığını hem yaşayarak hemde buradaki kişileri görerek anladım. Artık tanıdıklarımın ilk deneme oldu demesine hiç inanmıyorum. Bu iş gerçekten nasip işiymiş dünyaya gelecekse geliyor, gelmeyecekse ne yaparsak boş gelmiyor
Canımm hamilelik gerçekleştiğinde nabız sayısında artış oluyomuş. Merak ettim benim için müsait olduğunda bi bakar mısın nabzına. Bi kere test yaptım o da bozuk çıktı şimdi bata 3 gün kaldı gecikme olana kadar test yapmayacam diyorum ama yine de böyle şeylere bakıyorum
Kızz gerçekten nabzım normalde en yüksek 70di benim 115 geldi az önce ölçtümCanımm hamilelik gerçekleştiğinde nabız sayısında artış oluyomuş. Merak ettim benim için müsait olduğunda bi bakar mısın nabzına. Bi kere test yaptım o da bozuk çıktı şimdi bata 3 gün kaldı gecikme olana kadar test yapmayacam diyorum ama yine de böyle şeylere bakıyorum
Benimde öyle bi ara düşmüştü çok sonra yine yükselmişti canım olmadıysan umut var benceKızlar 3 gündür ateş takibi yapıyorum ilk gün 36.2 çıktı dün 35.8 dedim düştü tamam adet olucam bu sabah yine ölçtüm 36.1 test yaptım negatif bu ateş ölçme çok garanti değil galiba
Merhaba benim de 25ocak daha var ama bı şey sormak istiyorum mide ekşimesi aşırı var ve uyku hali sürekli sizce olabilir mi yoksa ben olsun istediğim için mi böyle düşünüyorumKızlar merhaba Yeni yılın ilk ayında en güzel haberleri birlikte alalım inşallah gelin birlikte bekleyelim Benim bat 16 Ocak
Olmadım canım pazar günü batım inşallah olmam Akıntım var beyaz ama adet öncesi gelen normal akıntı gibi karnım şişmedi göğüslerim şişmedi bir değiliklik yok hamile olduğumu da hissetmiyorum adet olacağım gibi bir belirti de yok anlamadımBenimde öyle bi ara düşmüştü çok sonra yine yükselmişti canım olmadıysan umut var bence
Daha belirti hissetmek için çok erken canım olsa bile hissedemezsin şuan hiç bişeyMerhaba benim de 25ocak daha var ama bı şey sormak istiyorum mide ekşimesi aşırı var ve uyku hali sürekli sizce olabilir mi yoksa ben olsun istediğim için mi böyle düşünüyorum
İnşallah canım kimisinde hiç belirti olmuyor herkesin bünyesi farklı canım onun için üzülme sakın pazar olmazsan test yaparsın hayırlısıyla..Olmadım canım pazar günü batım inşallah olmam Akıntım var beyaz ama adet öncesi gelen normal akıntı gibi karnım şişmedi göğüslerim şişmedi bir değiliklik yok hamile olduğumu da hissetmiyorum adet olacağım gibi bir belirti de yok anlamadım
Sol kasığım sızlıyor biraz ama bakalım olmam inşallah canım bekleyip görücezİnşallah canım kimisinde hiç belirti olmuyor herkesin bünyesi farklı canım onun için üzülme sakın pazar olmazsan test yaparsın hayırlısıyla..
Bat ne zaman senin canımMerhaba ovulasyon testinde hamilelik öğrenen var mı acaba
7 gün var daha ovulasyon testi yaptım iki çizgide baya koyu ve hemen belirdi normalde ovulasyon testi yapıyordum adete bu kadar yakın çift çizgi görmemiştim bu ayda ovulasyon testi yapmadm saldım gitti o yüzden yumurtlama olup olmadığı hakkında bi fikrim yokBat ne zaman senin canım
Bat ne zaman senin canım