Gebeliğe Hazırlık Bat 15-25 Ocak Olanlar Gelin Birlikte Bekleyelim 🤲🏻👼🏻♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba ben de kan verdim bugün şimdi bu 5 mi 530 mu?

Eklentiler

• F7CF9698-7AE2-45C1-9A13-288AC1CD985C.jpeg
    F7CF9698-7AE2-45C1-9A13-288AC1CD985C.jpeg
    18,4 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar 3 gündür ateş takibi yapıyorum ilk gün 36.2 çıktı dün 35.8 dedim düştü tamam adet olucam bu sabah yine ölçtüm 36.1 test yaptım negatif bu ateş ölçme çok garanti değil galiba 😒

Uzun süre bekleyince insan yine de ister istemez bazen umutsuzluğa kapılıyor keşke elimde olsa.. Sen kaç aydır deniyorsun hiç gebelik oldu mu?
Tabıkıı ınsangoluyuz umutsuz oldugumuz zamanlar oluyor,
ben 2sene 3aydır denıyoruz 2 asılama yaptırdım ılkı kımyasal gebelık oldu ıkıncısı negatıf.

Tabıkıı ınsangoluyuz umutsuz oldugumuz zamanlar oluyor,
ben 2sene 3aydır denıyoruz 2 asılama yaptırdım ılkı kımyasal gebelık oldu ıkıncısı negatıf.
Benimde bir sene filan oldu herhalde birkaç aydır saymayı bıraktım 😂 son 3 aydır gün aşırı denemeye başladık şimdi vitaminleri de kullanıyorum belki işe yarar tek umudum şuan bunlar. Zaten sabırsız biriyim ama hayat sağ olsun her açıdan bana sabırlı olmayı öğretiyor.

Benimde bir sene filan oldu herhalde birkaç aydır saymayı bıraktım 😂 son 3 aydır gün aşırı denemeye başladık şimdi vitaminleri de kullanıyorum belki işe yarar tek umudum şuan bunlar. Zaten sabırsız biriyim ama hayat sağ olsun her açıdan bana sabırlı olmayı öğretiyor.
aynen oyle bız planlar yaparken hayatında planları oluyor.
herseyın zamanı var demekkı henuz vaktı gelmedı .
sabırsızlık konusunda ınan ben de cok sabırsızımdır herseyı hemen dusununce olsun ısterım ama bu iş nasıp ısıymıs anladım bu ıkı uc ayda .

aynen oyle bız planlar yaparken hayatında planları oluyor.
herseyın zamanı var demekkı henuz vaktı gelmedı .
sabırsızlık konusunda ınan ben de cok sabırsızımdır herseyı hemen dusununce olsun ısterım ama bu iş nasıp ısıymıs anladım bu ıkı uc ayda .
Öyle gerçekten insan çevresinde görünce kendinde de hemen olacak çok basit bir şey sanıyor. Ama o kadar basit olmadığını hem yaşayarak hemde buradaki kişileri görerek anladım. Artık tanıdıklarımın ilk deneme oldu demesine hiç inanmıyorum. Bu iş gerçekten nasip işiymiş dünyaya gelecekse geliyor, gelmeyecekse ne yaparsak boş gelmiyor

Öyle gerçekten insan çevresinde görünce kendinde de hemen olacak çok basit bir şey sanıyor. Ama o kadar basit olmadığını hem yaşayarak hemde buradaki kişileri görerek anladım. Artık tanıdıklarımın ilk deneme oldu demesine hiç inanmıyorum. Bu iş gerçekten nasip işiymiş dünyaya gelecekse geliyor, gelmeyecekse ne yaparsak boş gelmiyor
evet kesınlıkle, ınsallaaahh en kısa zamnda o sevıncı bızde yasarız canım

Canımm hamilelik gerçekleştiğinde nabız sayısında artış oluyomuş. Merak ettim benim için müsait olduğunda bi bakar mısın nabzına. Bi kere test yaptım o da bozuk çıktı şimdi bata 3 gün kaldı gecikme olana kadar test yapmayacam diyorum ama yine de böyle şeylere bakıyorum

Canımm hamilelik gerçekleştiğinde nabız sayısında artış oluyomuş. Merak ettim benim için müsait olduğunda bi bakar mısın nabzına. Bi kere test yaptım o da bozuk çıktı şimdi bata 3 gün kaldı gecikme olana kadar test yapmayacam diyorum ama yine de böyle şeylere bakıyorum 🤦‍♀️😄
Kızz gerçekten nabzım normalde en yüksek 70di benim 115 geldi az önce ölçtüm🤩

Kızlar 3 gündür ateş takibi yapıyorum ilk gün 36.2 çıktı dün 35.8 dedim düştü tamam adet olucam bu sabah yine ölçtüm 36.1 test yaptım negatif bu ateş ölçme çok garanti değil galiba 😒
Benimde öyle bi ara düşmüştü çok sonra yine yükselmişti canım olmadıysan umut var bence🥰

Kızlar merhaba 😊 Yeni yılın ilk ayında en güzel haberleri birlikte alalım inşallah gelin birlikte bekleyelim 🥰 Benim bat 16 Ocak 🥰
Merhaba benim de 25ocak daha var ama bı şey sormak istiyorum mide ekşimesi aşırı var ve uyku hali sürekli sizce olabilir mi yoksa ben olsun istediğim için mi böyle düşünüyorum

Benimde öyle bi ara düşmüştü çok sonra yine yükselmişti canım olmadıysan umut var bence🥰
Olmadım canım pazar günü batım inşallah olmam 🤲🏻 Akıntım var beyaz ama adet öncesi gelen normal akıntı gibi karnım şişmedi göğüslerim şişmedi bir değiliklik yok hamile olduğumu da hissetmiyorum adet olacağım gibi bir belirti de yok anlamadım 😞

Olmadım canım pazar günü batım inşallah olmam 🤲🏻 Akıntım var beyaz ama adet öncesi gelen normal akıntı gibi karnım şişmedi göğüslerim şişmedi bir değiliklik yok hamile olduğumu da hissetmiyorum adet olacağım gibi bir belirti de yok anlamadım 😞
İnşallah canım kimisinde hiç belirti olmuyor herkesin bünyesi farklı canım onun için üzülme sakın pazar olmazsan test yaparsın hayırlısıyla..

X