- 17 Nisan 2021
- 4.129
- 3.703
-
- Konu Sahibi blueberryyyy
Benim de bat 17 ocak ben yapmicamHayırlı cumalar kızlar benim de tahmini bat 16 ocak kendimi test yapmamak için zor tutuyorum
ayy ben de 16ocak 4 gundur test yapıyorum tertemız bembeyazz.Hayırlı cumalar kızlar benim de tahmini bat 16 ocak kendimi test yapmamak için zor tutuyorum
ınsallaaahh pozıtıf olur canlarım yaBenim de bat 17 ocak ben yapmicam
Bende yapmayacağım ya regl tarihimi bekleyeceğimBenim de bat 17 ocak ben yapmicam
Çok erken başlamışsın ama sen erken gebelik testi mi yapıyorsun ? Belki geç döllenme olmuştur canım kırmızılar gelene kadar umut etmeye devamayy ben de 16ocak 4 gundur test yapıyorum tertemız bembeyazz.
ara ara da agrım var regl.
canım ıkı normal ıkı erken gebelık yaptın en son dun negatıftı, bakalım kuzum nasıpte varsa gec dollenme olabılır.Çok erken başlamışsın ama sen erken gebelik testi mi yapıyorsun ? Belki geç döllenme olmuştur canım kırmızılar gelene kadar umut etmeye devam
Benim de agrim var sicak su torbami aldim yatiyorumayy ben de 16ocak 4 gundur test yapıyorum tertemız bembeyazz.
ara ara da agrım var regl
benımde ara ara gelıyor vallaBenim de agrim var sicak su torbami aldim yatiyorum
Yok herzamanki gibi PMS, sivilce ve hafif regl sancisi. Ama iki ve üc gün önce cok siddeti karin agrim oldu uyutmadi, yerlesme mi acaba dedim. Senin?Bende yapmayacağım ya regl tarihimi bekleyeceğimbelirtin falan var mı ?
Daha cok var belki daha yeni yeni yerlesiyordur bebegin insallahBata 9 gün kalmış off bir yanım o kadar çok istiyor diğer yanımsa yine olmamıştır deyip tüm hayallerimi yıkıyor
bıraz daha bekle canım 9gun kala olsada cıkmaz ,Bata 9 gün kalmış off bir yanım o kadar çok istiyor diğer yanımsa yine olmamıştır deyip tüm hayallerimi yıkıyor
benim olmadı canım
İSİM YAŞ BAT TARİHİ NE ZAMANDIR İSTİYOR SONUÇ M mrshnozcm 25 10.01 6 ay T tothestarsandback 25 13.01 2 ay @GamzeSd 26 13.01 @Busra gulcan 25 15.01 @Sevdalikelebek 15.01 Papatyamveben-Mavi 15.01 @Guzelkuss 16.01 B blueberryyyy 26 16.01 1,5 yıl @Asisya 43 16.01 A airy-fairy 17.01 G Gulsenn3388 28 17.01 @Mer123458 32 17.01 1 ay @gofretbebeksu 26 18.01 4 ay @dua6441 24 18.01 3 ay @semradurak45 23 19.01 @waldorf18 26 20.01 1 ay Portuga 23.01 1 yıl @Svgidrmzz 27 24.01 7 ay @ilaybelis 24.01 @tipistipis 24 24.01 11 ay
Maşallah ne kadar güzel ilerliyoruzAllahım bize ve tüm isteyenlere de nasip etsin
Canımm hamilelik gerçekleştiğinde nabız sayısında artış oluyomuş. Merak ettim benim için müsait olduğunda bi bakar mısın nabzına. Bi kere test yaptım o da bozuk çıktı şimdi bata 3 gün kaldı gecikme olana kadar test yapmayacam diyorum ama yine de böyle şeylere bakıyorumKızlar kan verdim sonucum çıktı 152Şimdi artmasını beklicem dört gözle Allahın izniyle
Pek umudum yok ama inşallah bir mucize olurDaha cok var belki daha yeni yeni yerlesiyordur bebegin insallah
Bir yılda iki defa gebelik testi yaptım bir kere bile hamile kalamadığım için artık test yapmıyorum regl gelmesini hatta birkaç gün geçmesini beklerim zaten pek umudum da yokbıraz daha bekle canım 9gun kala olsada cıkmaz ,
Benim de ümidim yokPek umudum yok ama inşallah bir mucize olur
Umutsuz olma canım hiç belli olmazBir yılda iki defa gebelik testi yaptım bir kere bile hamile kalamadığım için artık test yapmıyorum regl gelmesini hatta birkaç gün geçmesini beklerim zaten pek umudum da yok