Gebeliğe Hazırlık Bat 15-25 Ocak Olanlar Gelin Birlikte Bekleyelim 🤲🏻👼🏻♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok erken başlamışsın ama sen erken gebelik testi mi yapıyorsun ? Belki geç döllenme olmuştur canım kırmızılar gelene kadar umut etmeye devam
canım ıkı normal ıkı erken gebelık yaptın en son dun negatıftı, bakalım kuzum nasıpte varsa gec dollenme olabılır.
yoksada şubata devam

Bata 9 gün kalmış off bir yanım o kadar çok istiyor diğer yanımsa yine olmamıştır deyip tüm hayallerimi yıkıyor

İsin kotusu ben negatifi gordukten sonra tam regl gunumde simdide acaba pcostan dolayi reglim mi duzensizlesti diye buna korkmaya basladim suan dort gozle regl olmayi bekliyorum… bide regl duzensizligiyle ugrasmak istemiyorum

benim olmadı canım

Kızlar kan verdim sonucum çıktı 152 Şimdi artmasını beklicem dört gözle Allahın izniyle
Canımm hamilelik gerçekleştiğinde nabız sayısında artış oluyomuş. Merak ettim benim için müsait olduğunda bi bakar mısın nabzına. Bi kere test yaptım o da bozuk çıktı şimdi bata 3 gün kaldı gecikme olana kadar test yapmayacam diyorum ama yine de böyle şeylere bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…