• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay vae gibide sanki gölge görüyorum hiç belirttin yok nasıl şüphelendin canım benim belirti olmayınca tüm hevesim kaçtı yapmıyorum
Canım yumurtlama dönemi öncesinde hep değerlendirdim yumurtlama günü ve sonrasında da o günler sonrası şiddetli bir kaç kez regl sancısı gibi sancım oldu sonrasında hafif hafif kasik batmalarim bu bı kaç gündür de bel ağrım var regl olucagim zaman 10 gün öncesinden göğüslerim şişer sivilcem çıkar vücudum ödem toplar ama bunun hiç biri olmadı ve test yapmaya karar verdim sonuç kasetteki gibi regl olana kadar her zaman bir umut vardır bayramdan sonrada kan vermeyi düşünüyorum

Canım yumurtlama dönemi öncesinde hep değerlendirdim yumurtlama günü ve sonrasında da o günler sonrası şiddetli bir kaç kez regl sancısı gibi sancım oldu sonrasında hafif hafif kasik batmalarim bu bı kaç gündür de bel ağrım var regl olucagim zaman 10 gün öncesinden göğüslerim şişer sivilcem çıkar vücudum ödem toplar ama bunun hiç biri olmadı ve test yapmaya karar verdim sonuç kasetteki gibi regl olana kadar her zaman bir umut vardır bayramdan sonrada kan vermeyi düşünüyorum
Onlar bendede oldu canım yumurtlama döneminde acıyo baya sancı giriyor gibi oldu kasiklar şimdi 1 hafta kala belirti yok bel ağrısı önemli heralde herkes bi bel diyo bende belim ÇAKI gibi o da yok 🤔 sen hamilesin bence gözüküyor gölge inşallah bebistir

Benim çatlamadan itibaren 8. Gün çıkmadı ovulasyonda belirtide yok ya acaba olurmu
Bence olabilir halen, çünkü lh testleri hcg testlerine göre daha geç algılıyormuş betayı, asıl amacı lh olduğu için hcg testleri betaya daha hassas oluyormuş, 8. Günde çıkmayabilir bence o yüzden, her zaman umut vardır kuzucum 🥰

Canlarım biraz internette araştırma yaptım, yabancıların dpo dedikleri kavramla ilgili. Days past ovulation yani yumurtlama sonrası kaçıncı gün olduğuyla alakalı bir kavram. Örneğin ayın 1inde yumurtlama, 2 sinde çatlama gördüyse, 3ünü 1dpo olarak sayıyo, ayın 4ü 2dpo, 5i 3dpo diye gidiyo, gebelik testlerinde de genellikle 10-12dpodan sonra çıkmış hep ikinci çizgi net olarak, yani çatlamayı sıfırıncı gün sayarsak 10-12 günden önce testte görmeyince moralimizi bozmayalım, hepimizin karınları kucakları dolsun dilerim ki ♥️ Ekte resimleri de ekliyorum bakın millet üşenmemiş pozitifi görünce bile her gün devam etmiş gebelik testine
Aynen, ben de cok bakiyorum yabanci kaynaklara, 12 sonrasi silik de olsa çıkmış.. muhtemelen bizde de öyle olmasi lazım o da regl zamanina ya da 1 gun oncesine fln denk geliyor.

Onlar bendede oldu canım yumurtlama döneminde acıyo baya sancı giriyor gibi oldu kasiklar şimdi 1 hafta kala belirti yok bel ağrısı önemli heralde herkes bi bel diyo bende belim ÇAKI gibi o da yok 🤔 sen hamilesin bence gözüküyor gölge inşallah bebistir
Canım benim yumurtlama dönemi ağrım olmaz hiç hissetmem ovu testi de kullanmıyorum uygulamaya göre bakıyorum yani ekstra bişey yapmıyorum yumurtlama zamanımda bu zamana kadar kasık ağrısı baş dönmesi hissetmedim.soylemeyi unuttum o zamandan beri başımda dönüyor neredeyse her gün ve çok fazla uyku modundayım 🤦

Bencede benimde negatif saldım yaa teste bile hevesim kalmadı adeti beklicem resmen yapıpta moralimi bozamam şimdiden bi dahaki ay ne takviye yapsam diye düşünüyorum. Ne zaman hamile kalicaz ya 3. Ay denemede bitti aylar boş geçince daha da ümitsiz oluyorum:(
Benim de 4 ay olcak tam demin bir şey okudum tüpler bağlıyken hamile kalmış başka bi sey demiyorum allahim bilir =/

Aynen, ben de cok bakiyorum yabanci kaynaklara, 12 sonrasi silik de olsa çıkmış.. muhtemelen bizde de öyle olmasi lazım o da regl zamanina ya da 1 gun oncesine fln denk geliyor.
Evet o yüzden çok önceden test yapıp moral bozmamak lazım, ovulasyon testi satan bi instagram hesabı da en az 12. Güne kadar bekleyin öyle test yapın diyordu var demek ki bir bildikleri

Bence olabilir halen, çünkü lh testleri hcg testlerine göre daha geç algılıyormuş betayı, asıl amacı lh olduğu için hcg testleri betaya daha hassas oluyormuş, 8. Günde çıkmayabilir bence o yüzden, her zaman umut vardır kuzucum 🥰
Ya işte bide oda var adet olana kadar hiç bişey kesin değil beklicez mecbur..
Benim de 4 ay olcak tam demin bir şey okudum tüpler bağlıyken hamile kalmış başka bi sey demiyorum allahim bilir =/
Ya işte ben burda ayaklar dikili 1 saat bekliyorum aslında hepsi boş ya rabbim o çocuğun dünyaya gelme saati olduktan sonra hertürlü getiriyo biz çok detaylarda boğuluyoruz sanırım. Ama işte hepimizi aynıyız 4 ay 6 ay 7 ay demekki bunlar normal süreler bize çok uzun geliyo belkide:/

Ya işte bide oda var adet olana kadar hiç bişey kesin değil beklicez mecbur..

Ya işte ben burda ayaklar dikili 1 saat bekliyorum aslında hepsi boş ya rabbim o çocuğun dünyaya gelme saati olduktan sonra hertürlü getiriyo biz çok detaylarda boğuluyoruz sanırım. Ama işte hepimizi aynıyız 4 ay 6 ay 7 ay demekki bunlar normal süreler bize çok uzun geliyo belkide:/
Evet ben de dikiyorum=)
Aslında süre onemli deilde bazen hiç olmucakmis gbi geliyor o korkutuyor beni=/

Evet ben de dikiyorum=)
Aslında süre onemli deilde bazen hiç olmucakmis gbi geliyor o korkutuyor beni=/
Sen kaç yaşındasın ilk gebelikmi olucak canım. Aynen bende ya olmazsa diye düşünüyorum 6 ay sonra olucağını bilsem bu kadar düşünmem ama insan hiç gebelik geçirmeyince acabamı diyor :/

Back