Inşallah canım valla topik uğurlu geliyo bence bi kaç daha hamile haberi alırız gibi burdanAmin amin canım sağ olasınAllah herkese çabucak nasip etsin gelin arkamdan dua edin kimyasal falan olmasın
Hayırlı olsujnnBi de çok sağ ol canım
Çok sağ ol canımHayırlı olsujnn
Kacincin ayindi ve bat ne zamandı ve neler yaptın acaba? =)
Kizz ne zaman test yapacaksin=)silvianinkini görünce heycanlandim=)Tatlim super haber tebrik ederim. Anlat bize bat nezaman? Belirtiler neler
Kızlar adete iki gün var. Bu ovulasyon testi böyle neden acaba
Canım benimde bu şekilde çıkıyor. Bende anlamadım
Yaaa pozitif çıkmış bileCanım şimdi yaptım testi
Evet canım ya hiç umudumun olmadığı bir aydı.Yaaa pozitif çıkmış bileTebrik ederiim çok sevindiim Hiç umudun yoktu bir de innşallah kanda da hemen yarın güzel sonuç çıkar
Evet öyleymişGebelik belirtisi olabilir çoğu kişi Ovülasyon testleriyle öğreniyorlar
Haydi inşaallah canım.Sag kasik felç insallah bende de vardır =)
Yaa çok sevindim hadi hayırlısı olsun inşallah bize de uğurlu gelirsin arkandan geliriz bata son 6 gün gögüs hassasiyeti dışında belirtim pek yok zaten regl öncesi tüm belirtileri yaşıyorum hiçbirini gebeliğe yormuyorum. Nedense umutsuz da değilim pek düşünmüyorum bir fikrim yok hayırlısıysa olur zatenHaydi inşaallah canım.gelin arkamdan bekliyorum
Çok sağ olYaa çok sevindim hadi hayırlısı olsun inşallah bize de uğurlu gelirsin arkandan geliriz bata son 6 gün gögüs hassasiyeti dışında belirtim pek yok zaten regl öncesi tüm belirtileri yaşıyorum hiçbirini gebeliğe yormuyorum. Nedense umutsuz da değilim pek düşünmüyorum bir fikrim yok hayırlısıysa olur zaten
İnşallah canım bende bu ay randevu aldım belki senin gibi bir haber alırımÇok sağ olcanım kan testi netlrştirecek yarın evet nolur gelin arkamdan çok istiyorum Ben de bu ay öyleydim regl olucam diye haziran topiğine bile katıldım Randevu aldım hormon testi için vs. Senin de vardır inşaallah kuzum daha bata çok varmış
Ay lütfeeenİnşallah canım bende bu ay randevu aldım belki senin gibi bir haber alırım
Ben ne gebelik başlangıcında ne de regl dönemi hassasiyet yaşamıyorum canım o yüzden bilmiyorum bat’a çok var daha belirtilere takılma bence. Yumurtlamayı takip ettin mi kaç gün olduBenim bat 20 Mayıs ama yumurtlamadan 4 gün sonra göğüslerim ağrımaya ve dokununca acımaya başladı binkac gün sürdü geçti anlamadım ne olduafedersiniz şimdi uç kısımlarına dokununca açıyor bu durumu yaşayan var mi
Evet takibettim bu gün itibariyle 1 hafta oldu her günü degerlendirdikBen ne gebelik başlangıcında ne de regl dönemi hassasiyet yaşamıyorum canım o yüzden bilmiyorum bat’a çok var daha belirtilere takılma bence. Yumurtlamayı takip ettin mi kaç gün oldu
Belirtiler için çook erken canım. Daha yerleşmemiştir bence. Ya da yeni yeni yerleşiyordurEvet takibettim bu gün itibariyle 1 hafta oldu her günü degerlendirdik
Yaaaa cok sevindim cnmmCanım şimdi yaptım testi
Canım ya çok sağ ol. Hiç umudum yoktu ama oldu çok şükürYaaaa cok sevindim cnmmkendim kdr sevindim hayırlı olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?