Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adete iki gün var. Bu ovulasyon testi böyle neden acaba

Canım benimde bu şekilde çıkıyor. Bende anlamadım

kızlar direkt umut vermiş olmayayım ama benim de böyle ovulasyon testi 2-3 gün boyunca pozitif çıktı. yeniden yumurtlama sandım hatta değerlendirdik:) ama meğer gebeliktenmiş
İnnşallah sizinki de ondandır

Haydi inşaallah canım. gelin arkamdan bekliyorum
Yaa çok sevindim hadi hayırlısı olsun inşallah bize de uğurlu gelirsin arkandan geliriz bata son 6 gün gögüs hassasiyeti dışında belirtim pek yok zaten regl öncesi tüm belirtileri yaşıyorum hiçbirini gebeliğe yormuyorum. Nedense umutsuz da değilim pek düşünmüyorum bir fikrim yok hayırlısıysa olur zaten

Çok sağ ol canım kan testi netlrştirecek yarın evet nolur gelin arkamdan çok istiyorum Ben de bu ay öyleydim regl olucam diye haziran topiğine bile katıldım Randevu aldım hormon testi için vs. Senin de vardır inşaallah kuzum daha bata çok varmış

İnşallah canım bende bu ay randevu aldım belki senin gibi bir haber alırım

Benim bat 20 Mayıs ama yumurtlamadan 4 gün sonra göğüslerim ağrımaya ve dokununca acımaya başladı binkac gün sürdü geçti anlamadım ne oldu afedersiniz şimdi uç kısımlarına dokununca açıyor bu durumu yaşayan var mi

Ben ne gebelik başlangıcında ne de regl dönemi hassasiyet yaşamıyorum canım o yüzden bilmiyorum bat’a çok var daha belirtilere takılma bence. Yumurtlamayı takip ettin mi kaç gün oldu

Ben ne gebelik başlangıcında ne de regl dönemi hassasiyet yaşamıyorum canım o yüzden bilmiyorum bat’a çok var daha belirtilere takılma bence. Yumurtlamayı takip ettin mi kaç gün oldu
Evet takibettim bu gün itibariyle 1 hafta oldu her günü degerlendirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…