Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa çok sevindimmmm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn demek doğruymuş
Tatlim super haber tebrik ederim. Anlat bize bat nezaman? Belirtiler neler
Çoook sağ ol canım. Allah bekleyen, isteyen herkese nasip etsin. Hala şoktayım ben M mumice23

M mavi_ylmz canım çok sağ ol hepimize nasip olsun çok dua ediyorum Okumuşsundur belki bu ay hiç umudum yoktu regl olucam diye bekliyodum hatta hormon testi yaptırmak için randevu almştm. Geçen ay daha çok belirti vardı bende. Ama nasip bu ayaymış sadece kasıklarım normal adet öncesinden fazla ağrıdı o kadar. Başka hiçbir belirti yok şimdilik

Ya kıyamammm inşallah çok çok güzel ilerler ama güzel bir betan var bence çok güzel çıkmış test

Masallah. Saglikla gelsin insallah . Benimde hic umudum Yok Sabah test yaptim negatif

Canım çok sağ ol inşaallah en kısa zamanda sizlere de nasip olsun Sağlıkla devam edip sağlıkla gelsin Belirtim yok adetle aynı canım. Sadece kasıklarım adet öncesinden bi tık fazla ağrıyor o kadar

Masallah. Saglikla gelsin insallah . Benimde hic umudum Yok Sabah test yaptim negatif
Benim en umutsuz ayımdı canım. Gerçekten beklemediğinde geliyor dedikleri doğru galiba. Ben test bile yapmayacaktım aslında o kadar emindim regl olduğumdan. Sen benden sonra başlamışsın canım gelir merak etme.

Canım şimdi yaptım testi
Allahımm gözün aydın canım inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın yavrunu kan ver yarın ilk iş sonracıklarıma belirtilerini yaz tüm detayları sat ne zaman hangi günler değerlendirildi hangi pozisyonları uyguladın ilişki sonrası ne kadar yattın nasıl yattın

Allah razı olsun canım sizlere de nasip olsun en kısa zamanda. Yarın kan vericem hemen ama hastanede veriym değil mi randevusuz yaparlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…