- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.590
- 53
Adet günümden beş altı gün önce negatifti. Ana silik çizgi muhabbetini bilmiyordum o zaman. Yani silik de görmüş olabilirim negatif zannedip atmışımdır bilemiyorum10 gün sonra pozitif gördüğünde önceden test yapmışmıydın peki
Kuzum biz tam 6 gün değerlendirdik
Test bozuk galibaKızlar adete iki gün var. Bu ovulasyon testi böyle neden acaba
Hep bu testi kullandım ama canım nasıl bozukTest bozuk galiba
C nin daha net olması lazım yanındakinin silik çıkması lazım değil miHep bu testi kullandım ama canım nasıl bozuk
Canım benimde bu şekilde çıkıyor. Bende anlamadımKızlar adete iki gün var. Bu ovulasyon testi böyle neden acaba
Ben bugün yaptım ilk test bozuldu yürümedi idrar sonra 1 saat sonra test cizgisi oluşmuş sadece çok erken di mi?Bence pazar günü yapmalıyız benimde ayın 17 sinde yAni 16 sında 1 gün önce
Aa pardon senin t daha koyu çıkmış pik gibi. Gebelik belirtisi diyenler var buna adetten hemen önceyseCanım benimde bu şekilde çıkıyor. Bende anlamadım
Bi sıkıntı mı var kist falan acaba ?Canım benimde bu şekilde çıkıyor. Bende anlamadım
Bana da sanki ağrılar giriyor gecen ayda böyle oldu regl gordumBende erken gebelik testi yok ama perşembe cuma bi yaparım belkiancak karnıma sık sık ağrı giriyo regl erken gelebilir
Gebelik belirtisi mi buAa pardon senin t daha koyu çıkmış pik gibi. Gebelik belirtisi diyenler var buna adetten hemen önceyseBenim t daha silik ama baya soluklaştığı yumurtlamanın bittiği anlardan daha koyu gibi
Diğer gruplarda adetten hemen önce yapıp t daha koyu çıktığında gebelik testi yapıp pozitif gören arklar olduGebelik belirtisi mi buinşaallah öyledir yaaa yarın erken test yapayım hiç umudum yoktu bu ay olursa çook şaşırıcam
Yarın ilk idrarla yapayım canım. Çok sağ olDiğer gruplarda adetten hemen önce yapıp t daha koyu çıktığında gebelik testi yapıp pozitif gören arklar oldubencede yapın bi
Evet normalde öyle ama bende adet öncesi bu şekilde çıktıC nin daha net olması lazım yanındakinin silik çıkması lazım değil mi
Rica ederm inşallah pozitif çıkar aminYarın ilk idrarla yapayım canım. Çok sağ ol
Canım şimdi yaptım testiRica ederm inşallah pozitif çıkar amin
Tatlim super haber tebrik ederim. Anlat bize bat nezaman? Belirtiler nelerCanım şimdi yaptım testi
Yaaa çok sevindimmmm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn demek doğruymuşCanım şimdi yaptım testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?