Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar. Benimde bat 13 mayis hemen hemen bir sene once kimyasal gebelik gecirdim simdi tekrar istiyorum bebek bu ay korunmadik yumurtlama takibi fln yapmadim oyle gun asiri iliski oldu adetlerim duzenlidir ama adet gunume 5 gun kala lekelenmem baslar ve tam gununde adet olurum ama bu ay hic leke fln yok iki gun kalmasina ragmen ve tahminen yumurtlamadan sonra gogus agrim olmaya basladi ve hassasti ama oda bugun kesildi sadece sağ kasik agrim oluyo arada acaba hamile olsam gogus agrisi devam etmezmiydi of beklemek ne zor sorular sorular

Canım ben alltan muayene oldum hiç bişey olmadı bi etki histtemedim bence psikolojik şuan belirti arıyoruz hepimiz

Beklemekten başka çare yok canım. Benim de bat 13 mayıs. Belirti aramamak en güzeli yanıltıcı oluyor sonra daha çok üzülüyorsun. bat geçince test yaparsın

Reactions: Mof
Anladım canım. Bana da bi gelişinizde muayene ücreti alıyoruz diğerinde almıyoruz dedi sekreter de. Acaba kaç kere gitmem gerekecek onu bilemedim. İğne mutlaka yapılıyor mu? Bi sorun varsa mı yapılıyor?
Evet kontrol deniyor o ücret alınmayan seansa.
10 gün içinde gitmek gerekiyor kontrole.
Yok hayır iğne herkese yapmıyorlardır. Benim ilk kez bu doktor yaptı. Önceki doktor yapmamıştı. Benim pko sebebi ile belki çatlamaz diye değerlendirdi

Kuzum biz tam 6 gün değerlendirdik

Ben Flo uygulamasını kullanıyorum bu arada, ovulasyon testini pozitif giriyorum, ertesi gün negatif olduğunu da giriyorum, negatif olduğundan sonraki tam 14. günde adet gösteriyor. Mesela ben 5 mayıs pozitif, 6 mayıs negatif işaretledim, 20 mayıs olarak adet gösteriyor, genelde de doğru oluyor.
16-17 demiştim ama 20si gibi olabilir benim bat, pozitifler birkaç gün devam ettiği için negatifi girdim, 20si olarak görünüyor artık, bakalım 20sine kadar beklerim test için ben kızlar

Canimmm bende onu kullaniyorum ama bende yok o secenekler nasil giricem yumurtlamayi

Merhaba hanımlar, Bat 10-17 mayıs olanları bekliyorum. Beraber bekleyip, birlikte heyecanlanalım. Belirtileri paylaşalım, fikir alışverişinde bulunalım vs vs
Bat 9 mayıstı ama daha olmadım normalde hiç gecikme olmazdı ve adet olacakmışım gibi belirtimde yok 3 gündür test negatif çıkıyor adete 8 gün kala da hcg 2 çıkmıştı inş geç döllenmedir

Canimmm bende onu kullaniyorum ama bende yok o secenekler nasil giricem yumurtlamayi
Sağ alttaki + işaretine basınca en altta daha fazla parametre diye bir yer var, ordan yumurtlama olanı eklemen gerekiyor, resimleri ekliyorum canım

Eklentiler

• 1.PNG
    214,3 KB · Görüntüleme: 59
  • 2.PNG
    218,1 KB · Görüntüleme: 37
  • 3.PNG
    264,2 KB · Görüntüleme: 66
Öyle tabi hepimizin yaşadığı şey maalesef ama sende belirti çok o yüzden dedim. Testte silik de mi çıkmıyor? Erken test yaptın mı?
İlişkiden 10 gün sonra kasık ağırlarım oldu baş ağrılarım oldu 2 ve 3 mayısta hcg 2 çıktı acaba mı dedim sonra ne kaşık ağrım oldu ne başka bir şey normalde gecikme yaşamam ama belirtim hiç yok adete 4 gün kala erken testte tek çizgi adetten sonra 3 gün yaptım onlarda da çizgi tek. Geç döllenme yaşayanlarda çok sonra belli oluyormuş bende ki de umut işte. Kan vermedim daha biraz daha geciksin veririm

Benim önceki geç döllenmeydi gecikmeden bir hafta sonra idrarda pozitif görmüştüm. Bekle sen de vardır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…