• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bu ay doktorla yumurta takibi yapayım diyorum yarın çağırdı. Kaç kere gidiliyor takip için? Muayene ücreti biraz pahalı da 😕

Ayyy ikizmiii😍😍 enn sevdigimmmm🤣 ben ne güzel molaya ayrilmistim calismalar yine baslicak benim icin yaaaa uffff gün asiri degerlendirmem lazimmis nasil olacak anlamadim ben suan karmasik benim adet günüm bennde merakla bekliyorum bakalim ama haziran grubuna benide alin yine gelirim oraya 😍 en son ben olucam galiba bu gidisle regl siz beni unutmayin alin🤣

Ayyy ikizmiii😍😍 enn sevdigimmmm🤣 ben ne güzel molaya ayrilmistim calismalar yine baslicak benim icin yaaaa uffff gün asiri degerlendirmem lazimmis nasil olacak anlamadim ben suan karmasik benim adet günüm bennde merakla bekliyorum bakalim ama haziran grubuna benide alin yine gelirim oraya 😍 en son ben olucam galiba bu gidisle regl siz beni unutmayin alin🤣
Senin için hersey yeni başlıyor 😂 bugün baslaman lazım 🥳 haberlerini bekliyoruz ins

Aaaaa supriz olduuu hic dusunmuyorduk fln.. hadi caniiiiimmm🤣 ben de simdi anladim
Bi arkadaşım vardı ya diyo valla boşalmadı içime 🤣🤣 dedim şaka mısınız acaba 🤣 benim denemeye başladımı dünya alem duydu. Üçüncü ay olsa neden ilk aydan diyim 🤣 saçma bi kafa

Bide ovulasyonun yakin dedi ben söylrdim ovu.gününü sasirdi ama bu testler yanlismi ? Simdi bu doktor türktü bide tüpbebek uzmani kendisi simdi öyleyse benim lh testi silik cikiyo 17 mm yumurta olusuyo dedi kafam karisti
E süper o zaman 🥰 Değerlendirirsiniz yeni bir şans kısmet resmen

Kızlar ben bu ay doktorla yumurta takibi yapayım diyorum yarın çağırdı. Kaç kere gidiliyor takip için? Muayene ücreti biraz pahalı da 😕
Ben 1 kere gittim. 1 de kontrole. Hem doktorla takip ettim. İğne gününü belirledi. Hem de kendi ovulasyon takip ettim. Özel sağlık geçmeyen bir klinikte muayene oldum 300₺ olmuş oldu bana masrafı. Tabii istediği testleri dışarıda yine yaptırmak maliyetli. Özel sağlık geçmeyen testler olduğu için ona ücret gitti. Ama bu testler herkeste gerekli olmuyor

Ben 1 kere gittim. 1 de kontrole. Hem doktorla takip ettim. İğne gününü belirledi. Hem de kendi ovulasyon takip ettim. Özel sağlık geçmeyen bir klinikte muayene oldum 300₺ olmuş oldu bana masrafı. Tabii istediği testleri dışarıda yine yaptırmak maliyetli. Özel sağlık geçmeyen testler olduğu için ona ücret gitti. Ama bu testler herkeste gerekli olmuyor
Anladım canım. Bana da bi gelişinizde muayene ücreti alıyoruz diğerinde almıyoruz dedi sekreter de. Acaba kaç kere gitmem gerekecek onu bilemedim. İğne mutlaka yapılıyor mu? Bi sorun varsa mı yapılıyor?

Ben 26 sı yumurtlama gördüm 27 si çatlama. Çatlamayı baz alırsak bugün 14. Gün ve bugün regl oldum
Aaa o zaman salı olucam ben takvim yumurtlamaya göre gösteriyor adeti bencede çatladığı zamandan itibaren olunur gibi geliyor. Ay hiç belirtide yok ya :((

Benimde gögüslerim dolgunlasmaya basladi , birazda midemde bulanti hissediyorum sanki cikardim cikaricam farkinda olmadan midemimi sikiyorum acaba ... bide kizlar bu muayeneden sonra bel ve kasik agrisi oluyomu sizdede alttan muayene oldum ya belim sirtim cok agriyo

Back