Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok daha canımOldun muuu?
Ben oldum olucam az kaldı. Olduğum dk açarım yeni grubu. Çoğu kişi bi belli olsun da inşallahBidahaki aya olur ins cnmm bat tarihleri belliyse yeni grubun altyapi çalışmaları sende Rhea Silvia sen ne yaptin?
Bende de bel agrisi ve biraz kasilmalar basladi yavas yavas, ben de hazir oluyorum gibiBen oldum olucam az kaldı. Olduğum dk açarım yeni grubu. Çoğu kişi bi belli olsun da inşallah
Senin için hersey yeni başlıyor bugün baslaman lazım haberlerini bekliyoruz insAyyy ikizmiii enn sevdigimmmm ben ne güzel molaya ayrilmistim calismalar yine baslicak benim icin yaaaa uffff gün asiri degerlendirmem lazimmis nasil olacak anlamadim ben suan karmasik benim adet günüm bennde merakla bekliyorum bakalim ama haziran grubuna benide alin yine gelirim oraya en son ben olucam galiba bu gidisle regl siz beni unutmayin alin
Vallah yoruldugumu hissediyorum seyden esime dedim tamam o ise bakariz diyo oda yoruldu yaaatövbe yarabbimSenin için hersey yeni başlıyor bugün baslaman lazım haberlerini bekliyoruz ins
Catlama günü mü adet olucaz yaa bence çatlama olur gibiBende de bel agrisi ve biraz kasilmalar basladi yavas yavas, ben de hazir oluyorum gibi
Bi arkadaşım vardı ya diyo valla boşalmadı içime dedim şaka mısınız acaba benim denemeye başladımı dünya alem duydu. Üçüncü ay olsa neden ilk aydan diyim saçma bi kafaAaaaa supriz olduuu hic dusunmuyorduk fln.. hadi caniiiiimmm ben de simdi anladim
E süper o zaman Değerlendirirsiniz yeni bir şans kısmet resmenBide ovulasyonun yakin dedi ben söylrdim ovu.gününü sasirdi ama bu testler yanlismi ? Simdi bu doktor türktü bide tüpbebek uzmani kendisi simdi öyleyse benim lh testi silik cikiyo 17 mm yumurta olusuyo dedi kafam karisti
Ben 1 kere gittim. 1 de kontrole. Hem doktorla takip ettim. İğne gününü belirledi. Hem de kendi ovulasyon takip ettim. Özel sağlık geçmeyen bir klinikte muayene oldum 300₺ olmuş oldu bana masrafı. Tabii istediği testleri dışarıda yine yaptırmak maliyetli. Özel sağlık geçmeyen testler olduğu için ona ücret gitti. Ama bu testler herkeste gerekli olmuyorKızlar ben bu ay doktorla yumurta takibi yapayım diyorum yarın çağırdı. Kaç kere gidiliyor takip için? Muayene ücreti biraz pahalı da
Hahahahaa hakli ama yaaaVallah yoruldugumu hissediyorum seyden esime dedim tamam o ise bakariz diyo oda yoruldu yaaatövbe yarabbim
Nasil yaniiCatlama günü mü adet olucaz yaa bence çatlama olur gibi
Tobe yaaaBi arkadaşım vardı ya diyo valla boşalmadı içime dedim şaka mısınız acaba benim denemeye başladımı dünya alem duydu. Üçüncü ay olsa neden ilk aydan diyim saçma bi kafa
Yani yumurtlamadan sonra 14mu çatlama dan 14 gün sonrami adetNasil yanii
Anladım canım. Bana da bi gelişinizde muayene ücreti alıyoruz diğerinde almıyoruz dedi sekreter de. Acaba kaç kere gitmem gerekecek onu bilemedim. İğne mutlaka yapılıyor mu? Bi sorun varsa mı yapılıyor?Ben 1 kere gittim. 1 de kontrole. Hem doktorla takip ettim. İğne gününü belirledi. Hem de kendi ovulasyon takip ettim. Özel sağlık geçmeyen bir klinikte muayene oldum 300₺ olmuş oldu bana masrafı. Tabii istediği testleri dışarıda yine yaptırmak maliyetli. Özel sağlık geçmeyen testler olduğu için ona ücret gitti. Ama bu testler herkeste gerekli olmuyor
Yani yumurtlamadan sonra 14mu çatlama dan 14 gün sonrami adet
Catlama 1 olsun adet 16 olur gibi düşünYani yumurtlamadan sonra 14mu çatlama dan 14 gün sonrami adet
Aaa o zaman salı olucam ben takvim yumurtlamaya göre gösteriyor adeti bencede çatladığı zamandan itibaren olunur gibi geliyor. Ay hiç belirtide yok ya (Ben 26 sı yumurtlama gördüm 27 si çatlama. Çatlamayı baz alırsak bugün 14. Gün ve bugün regl oldum