- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Yok tam günümdu bugünBidahaki aya insallahhh canimmm erkenmi oldun ?
Ben de her an görmeyi bekliyorumAn itibariyle kırmızıları gördüm ben
Benim de anlayamadığım 4-5 gün üst üste değerlendirenlerHayır şimdi düşündümde anlamadigim konu bu kadar kadın hamile kalmak için aylarını yıllarını veriyor bu kadar zorsa bu ilk aydan hamile kalanlar kimler nasıl kalıyorlar yoksa millet yalan mi söylüyorum ilk denemeydi diye ya
Kız o benBenim de anlayamadığım 4-5 gün üst üste değerlendirenlerEbru Ceylan ın sayfasında yazıyorlar bazen 4 gün değerlendirdik 5 gün değerlendirdik. Benim olmuyor ya ikinci günden sonra üçüncü günü göremiyorum yani mod olmayınca olmuyor
Ayy korunurken oldu hikaye tamamen hayal ürünü bencedeBen evliliğin ilk ayı değilse genelde ilk denemede oldu diyenlere pek inanmıyorum. Daha da inanmadığım korunurken oldu
Ya hahahhaKız o benahaha bizde bu ay öyle yaptık 4 gün oldu işte valla oldu ama 3 ve 4 damla cıktı heralde eşimden hiç gelmedi dedi. Bende bu ay ebru abladan aldım işte oda 4 gün üst üste yapın diyo ve onun hamile kalan kadınları hep 5 gün 6 gün bile yapan gördüm bende bu ay denedim ama hiç belirti yok bakalım tutucakmi
Amin canım inşallah bu ay hepimiz hamile kalalım inşallahYa hahahhagerçekten tebrik ederim biz tembeliz biraz o konuda. Senin tutarsa eşime silah doğrultcam artık 4 gün tamamlanana kadar şaka bi yana Rabbim gönlümüze göre en hayırlısını versin canım benim hayırlı evlatlar hatta torunlar bile görelim
Bilmiyorum ki canım bende pek anlamıyorum yeniyim bu forumdaVeziir canım sana bişey sorucam ya ben de boy kilo ekledim de niye hedef kilo ideal kilo çıkmadı bende seninki gibi
Çok teşekkürlerYAAaa çok sevindim canım benim Rabbim sağlıkla kavuştursun miniğe
Kuzum icini ferah tut. Bu ay olmazsa haziran olur . Elbet bizimde olur bebiskolar. Sen muayneden once soyle denedigni doktorlar dogru sekilde yapar. Ama benim bildigin kadariyla bir zarari Yok . Benim bat 15 I Ama . Gebelik Yok bnde hazirana kaldimBen bu agrilari nezaman hissetsem adet oldumartik hissettigim an morelim bozuluyo bak simdide bacaklarima vuruyo böyle alev alev yaniyo baldirlarimin ic tarafi resmen senin bat nezamandi kac günün kaldi ? Benim sabah kadin doktorunda randevum var , muayenede bisi olmaz dimi? Yani etkilemez su elle muayene ediyolar ya biraz cekiniyorumda
Aaaaa supriz olduuu hic dusunmuyorduk fln.. hadi caniiiiimmmBen evliliğin ilk ayı değilse genelde ilk denemede oldu diyenlere pek inanmıyorum. Daha da inanmadığım korunurken oldu
1 ya da 2 dk sürdüğünü tahmin ediyorumBenim de anlayamadığım 4-5 gün üst üste değerlendirenlerEbru Ceylan ın sayfasında yazıyorlar bazen 4 gün değerlendirdik 5 gün değerlendirdik. Benim olmuyor ya ikinci günden sonra üçüncü günü göremiyorum yani mod olmayınca olmuyor
Oldun muuu?Hepinize çok teşekkür ediyorum yüreğime su serptiniz. Bugün biraz duygusallaştım yine regl etkisi tabiEn kısa zamanda hep birlikte hcg çift çizgileri görelim istiyorum Allah’ım nolurr
Günaydinnnn bu sabah test yaptim negatifKuzum icini ferah tut. Bu ay olmazsa haziran olur . Elbet bizimde olur bebiskolar. Sen muayneden once soyle denedigni doktorlar dogru sekilde yapar. Ama benim bildigin kadariyla bir zarari Yok . Benim bat 15 I Ama . Gebelik Yok bnde hazirana kaldim
Bende 2 gun once yaptim 9. Gunuydu ayni negatif, cok normal cok erken dahaGünaydinnnn bu sabah test yaptim negatifYumurtlamanin 9.günü bugün
Ayy öylemi diyosunnnnnn bugün doktorda randevum var kistim vardi yok oldu gibi sanki ama ona bakacakti bakakim bisi dicekmiBende 2 gun once yaptim 9. Gunuydu ayni negatif, cok normal cok erken daha
GünaydııınGünaydinnnn bu sabah test yaptim negatifYumurtlamanin 9.günü bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?