Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de anlayamadığım 4-5 gün üst üste değerlendirenler Ebru Ceylan ın sayfasında yazıyorlar bazen 4 gün değerlendirdik 5 gün değerlendirdik. Benim olmuyor ya ikinci günden sonra üçüncü günü göremiyorum yani mod olmayınca olmuyor

Reactions: Mof
Kız o ben ahaha bizde bu ay öyle yaptık 4 gün oldu işte valla oldu ama 3 ve 4 damla cıktı heralde eşimden hiç gelmedi dedi. Bende bu ay ebru abladan aldım işte oda 4 gün üst üste yapın diyo ve onun hamile kalan kadınları hep 5 gün 6 gün bile yapan gördüm bende bu ay denedim ama hiç belirti yok bakalım tutucakmi

Ya hahahha gerçekten tebrik ederim biz tembeliz biraz o konuda. Senin tutarsa eşime silah doğrultcam artık 4 gün tamamlanana kadar şaka bi yana Rabbim gönlümüze göre en hayırlısını versin canım benim hayırlı evlatlar hatta torunlar bile görelim

Amin canım inşallah bu ay hepimiz hamile kalalım inşallah

Kuzum icini ferah tut. Bu ay olmazsa haziran olur . Elbet bizimde olur bebiskolar. Sen muayneden once soyle denedigni doktorlar dogru sekilde yapar. Ama benim bildigin kadariyla bir zarari Yok . Benim bat 15 I Ama . Gebelik Yok bnde hazirana kaldim

1 ya da 2 dk sürdüğünü tahmin ediyorum ben de anlayamıyorum çünkü imkansiz yani tam performansla.. bebek icin de istemem yani öyle büyük konuşmak istemiyorum da

Kuzum icini ferah tut. Bu ay olmazsa haziran olur . Elbet bizimde olur bebiskolar. Sen muayneden once soyle denedigni doktorlar dogru sekilde yapar. Ama benim bildigin kadariyla bir zarari Yok . Benim bat 15 I Ama . Gebelik Yok bnde hazirana kaldim
Günaydinnnn bu sabah test yaptim negatif Yumurtlamanin 9.günü bugün

Bende 2 gun once yaptim 9. Gunuydu ayni negatif, cok normal cok erken daha
Ayy öylemi diyosunnnnnn bugün doktorda randevum var kistim vardi yok oldu gibi sanki ama ona bakacakti bakakim bisi dicekmi test böyle cikti ama bu test gecen ay beni yaniltti resmen

Onayinca böyle oldu

Eklentiler

• 20210511_083929.jpg
    123,4 KB · Görüntüleme: 29
  • 20210511_083929.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…