Evet cnm erken tabikiAyy öylemi diyosunnnnnn bugün doktorda randevum var kistim vardi yok oldu gibi sanki ama ona bakacakti bakakim bisi dicekmi test böyle cikti ama bu test gecen ay beni yaniltti resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm erken tabikiAyy öylemi diyosunnnnnn bugün doktorda randevum var kistim vardi yok oldu gibi sanki ama ona bakacakti bakakim bisi dicekmi test böyle cikti ama bu test gecen ay beni yaniltti resmen
Testte birsey yok ama hazir dra gitmisken kan ver istersen kanda cikarOnayinca böyle oldu
Adet belirtileri gelcek diye odum kopuyo cuma test yapmaya karar verdimGünaydııın
9. Gün erken ama sanki. İdrar testinde çıkmaz bence. Bir de çatlamadan sonrayı mı saymak lazım acaba
Gelmesin uzak dursun:))Adet belirtileri gelcek diye odum kopuyo cuma test yapmaya karar verdim
Evet yaa zaman geçmiyor, pozitif cikcagini bilsem beklerim de regl beni korkutuyoooor uzak dursun pistt kışttt diorumGelmesin uzak dursun:))
Cumaya bir şey kalmadı inşallah. Dayanmak çok zor oluyor ama
Olmaz inşallah Hemen geçsin zaman da öğrenelim:)Evet yaa zaman geçmiyor, pozitif cikcagini bilsem beklerim de regl beni korkutuyoooor uzak dursun pistt kışttt diorum
Bence şimdi yeniden yap sonuçta 5 gün daha geçmiş artık varsa testte çıkarHerkese günaydın bugün adetim geçeli 5.gun bat 6 Mayıs'tı
5mayista kan verdim negatif çıktı . Bel ağrım çok fazla ara ara kasık ağrım ve göğüs hassasiyetide var adetim çok düzenlidir ilk defa böyle oldu . Acaba varsa nezamn çıkar ki
Bisi olmaz pozitif gorelim de.. hicbirsey olmaz oyle düşün artik daha hazırsın tecrubelisin isteklisin hersey cok guzel olacakOlmaz inşallah Hemen geçsin zaman da öğrenelim:)
Yalnız erken öğrenmenin de ayrı stresi korkusu oluyor. Geçen sene 66 değeriyle öğrenmişim o daha vahimmiş ama şöyle kesenin görüneceği zamanlar öğrensek Daha az stres olurduk
Kuzum erken daha ya 11-12 gecsin bakalim ancak oyle cikar .Günaydinnnn bu sabah test yaptim negatif Yumurtlamanin 9.günü bugün
aaa oyle oluyormuymus Walla bnce senin icin harika Bir haber degerlendir bakalimBide ovulasyonun yakin dedi ben söylrdim ovu.gününü sasirdi ama bu testler yanlismi ? Simdi bu doktor türktü bide tüpbebek uzmani kendisi simdi öyleyse benim lh testi silik cikiyo 17 mm yumurta olusuyo dedi kafam karisti
Yok cnm olabilir 2. Kez yumutliycak olabilirsin devam et testlere hergun 1mm buyur 18mm 20mm olunca catlar. Yine regl tarihin ayni kalir yuksek ihtimal. Ikiz oluyormuuusKizlar doktordan ciktim benim büyüyen yumurtam varmis ama ben 2 güne bir iliskoye gir dedi anlamadim ben benim adetime 1 hafta var ozaman adet olmazsan görim seni dedi
Bidahaki aya olur ins cnmm bat tarihleri belliyse yeni grubun altyapi çalışmaları sende Rhea Silvia sen ne yaptin?Ben elendim demeye geldim kızlar. Beni bırakın siz devam edin hiç sekmez mi ya günü neyse vardır bir hayır. Vakti zamanı vardır bizim bilmediğimiz
Benim de 5 kaldi bakalim gecmiyoooor gunleeerBelirtisiz bi güne daha günaydın bata 7 kala
İnşallah canım inşallah Evet Haziran listesi için hazırımBidahaki aya olur ins cnmm bat tarihleri belliyse yeni grubun altyapi çalışmaları sende Rhea Silvia sen ne yaptin?