Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dr diye seni azarlamaya hakki asla yok duzgun bir uslupla anlatmak zorunda sen de cevap verseydin keske kilo unsurlardan biri yani direk kiloya baglamak nedir o da ayri sacma birsey. Puan ver drlar sitesinden
Ya azarlama niyetli değildi hani ama Üslubu da güzel değildi 1 aylık tedavi bitsin de öyle yazacam

Hormonlara martta baktırdığım insülin direnci ve troid var pko tetiklemiş verecem ama taktım

Yok yok hiçbiri olmadı:)
İnşallah 2 gün geçsin de artsın. Bitmiyor ki gün saymalar:) önce pozitif çıksın, sonra 2 kat artsın, sonra kese görnsün, sonra kalp atışı duyulsun.. sonra sonra hiç bitmiyor
Benim 12 de çıkmış oldu canım bence kanda çıkar İnşallah pozitif çıkar Hep beraber seviniriz

Şimdi gördüm bu mesajı. Bence haksızlık etme. Nankörlük vs değildir. Nasipten ötesi yok. Ben ne kadar sevinmiştim nasip olmadı. Ben de tam bu zamanlar öğrenmiştim. Bizim elimizde olan bir durum değil.
Ayrıca evliliğin ilk zamanları gebelik kolay değil. Hem 1 yılda çok şey değişiyor insanın hayatında. Hiç değilse duygularımız, hayattan beklentilerimiz değişiyor.
Rabbim inşallah daha sağlıklı bir gebelik nasip eder. Bir de gerçekte evladın da herşeyin de hayırlısı olsun. Vakti geldiğinde güzelliklerle gelsin

Yaaa gerisi artik guzel telaslar ins cnm tadini cikara cikara bekle

Testte görmeden kan vermek istemiyoruuum inşallah cnmm ins yaaa

Hiç öyle düşünme canım şahsen ben de pandemi başında hamile olduğumu öğrenseydim benzer kaygılarım olurdu. Sen kalbini ferah tut

Hayır şimdi düşündümde anlamadigim konu bu kadar kadın hamile kalmak için aylarını yıllarını veriyor bu kadar zorsa bu ilk aydan hamile kalanlar kimler nasıl kalıyorlar yoksa millet yalan mi söylüyorum ilk denemeydi diye ya

Ben evliliğin ilk ayı değilse genelde ilk denemede oldu diyenlere pek inanmıyorum. Daha da inanmadığım korunurken oldu

Kizlaaar benim bel agrim basladi adet agrilari gibi bu aydan ümidimi kestim hos zaten yoktuda buda tuzu biberi oldu
Yumurtlamanin 8. Günü baslamis oldu adet belirtim ama gögüsler de tik yok daha herlhalde 12.gün falan olurum regl...bide afedersiniz bugün bütün gün Ishaldim

An itibariyle kırmızıları gördüm ben

Kuzum dur stress yapma bnde zaten stresim Bu isler Cok zor isler beklemek filan biraz insanin canini skiyor Ama olumlu dusun

Kuzum dur stress yapma bnde zaten stresim Bu isler Cok zor isler beklemek filan biraz insanin canini skiyor Ama olumlu dusun
Ben bu agrilari nezaman hissetsem adet oldum artik hissettigim an morelim bozuluyo bak simdide bacaklarima vuruyo böyle alev alev yaniyo baldirlarimin ic tarafi resmen senin bat nezamandi kac günün kaldi ? Benim sabah kadin doktorunda randevum var , muayenede bisi olmaz dimi? Yani etkilemez su elle muayene ediyolar ya biraz cekiniyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…