Çook teşekkür ederimAyyy çok sevindim canımhayırlı olsun
Canım ben hem Perio hem P.C hemde sağlık uygulamasını kullanıyorum sağlık da yumurtlamanın pik olduğu ve çatlama olduğu güne belirtileri girince tahmin ettiği tarihleri değiştirebiliyorCanım hangi uygulamayı kullanıyosun
Amin canım aminnnnnnÇook teşekkür ederimEn kısa en hayırlı zamanda sana da, diğer kızlara da nasip olsun
Aa tamam canım teşekkür ederimCanım ben hem Perio hem P.C hemde sağlık uygulamasını kullanıyorum sağlık da yumurtlamanın pik olduğu ve çatlama olduğu güne belirtileri girince tahmin ettiği tarihleri değiştirebiliyor
Ya azarlama niyetli değildi hani ama Üslubu da güzel değildiDr diye seni azarlamaya hakki asla yok duzgun bir uslupla anlatmak zorunda sen de cevap verseydin keskekilo unsurlardan biri yani direk kiloya baglamak nedir o da ayri sacma birsey. Puan ver drlar sitesinden
Amin canım benimÇoook teşekkür ederimİnşallah senin de hayırla sağlıkla nasip olsun ve daha çok haber alırız konudan
Hormonlara martta baktırdığım insülin direnci ve troid var pko tetiklemişKilo hormonları direkt etkiliyor bu doğru da 10 kg hamile kalmaya engel diyemez kimse ya doktor bi deAnnemin komşusu var hem yaşı büyük hem aşırı kilolu kadın istediği dk hamile kalıyor ama Doktor seni teşvik etmek için abartmış olabilir bence. Takma kafana ben geçen hafta taktım kiloyu bir haftada 100 gr vermişim. Kiloyu bile kafana takınca gitmiyor cidden. Rahat bırak kendini hormonlara baktır bir sorun yoktur inşaallah. Yola devam
Hahahaa tmmYa azarlama niyetli değildi hani ama Üslubu da güzel değildi1 aylık tedavi bitsin de öyle yazacam
Yok yok hiçbiri olmadı:)Kanama derken lekelenme diye söyledim kahverengi ya da acik pembemsi. Zaten senin pozitif artik olmaz lekelenmeileriki aylarda beeelki hani bebek yerlesirken..
Ben cuma yapsam varsa cikar heralde 12 gün oluyor bata 2 gün kalıyor di miiiay olsun cnm ya insallah sen taze tazesin senin dilegin tutar insallaaaaahhh
Şimdi gördüm bu mesajı. Bence haksızlık etme. Nankörlük vs değildir. Nasipten ötesi yok. Ben ne kadar sevinmiştim nasip olmadı. Ben de tam bu zamanlar öğrenmiştim. Bizim elimizde olan bir durum değil.Geçen yıl bu zamanlar arkadaşlara çok halsiz olduğumu kalkamadığımı yazmışım hep. Eski mesajları okudum da testim de pozitif çıkmış bu saatler sevinememişim bile . O zaman pandemi yeniydi korkuyordum, evliliğim yeniydi vs. Kısacası istemediğim bir gebelikti. Kaygı durumum çok yükselmiş ve hormonların da etkisiyle psikolojim alt üst olmuştu. Belki de bu yüzden düştü ve düşünce de çok üzülmemiştim o ruh halinden çıktım diye rahatlamıştım bile. Şimdi bakıyorum kendime bir yılda ne duruma gelmişim diyorum. İnsan en çok kendine hayret ediyor galiba şu hayatta. O zaman yaptığım nankörlüğün cezasını çektiğimi düşünüyorum bazen böyle. Çok pişmanım kendime o ruh halimden dolayı kızıyorum ama elimden de bir şey gelmiyor. Allah affetsin ve kimseyi evladıyla ya da evlatsızlıkla sınamasın inşaallah
böyle de içimi döktüm buraya öylece.
Yaaa gerisi artik guzel telaslar ins cnm tadini cikara cikara bekleYok yok hiçbiri olmadı:)
İnşallah 2 gün geçsin de artsın. Bitmiyor ki gün saymalar:) önce pozitif çıksın, sonra 2 kat artsın, sonra kese görnsün, sonra kalp atışı duyulsun.. sonra sonra hiç bitmiyor
Benim 12 de çıkmış oldu canım bence kanda çıkarİnşallah pozitif çıkar Hep beraber seviniriz
YAAaa çok sevindim canım benim Rabbim sağlıkla kavuştursun miniğe
Hiç öyle düşünme canım şahsen ben de pandemi başında hamile olduğumu öğrenseydim benzer kaygılarım olurdu. Sen kalbini ferah tutGeçen yıl bu zamanlar arkadaşlara çok halsiz olduğumu kalkamadığımı yazmışım hep. Eski mesajları okudum da testim de pozitif çıkmış bu saatler sevinememişim bile . O zaman pandemi yeniydi korkuyordum, evliliğim yeniydi vs. Kısacası istemediğim bir gebelikti. Kaygı durumum çok yükselmiş ve hormonların da etkisiyle psikolojim alt üst olmuştu. Belki de bu yüzden düştü ve düşünce de çok üzülmemiştim o ruh halinden çıktım diye rahatlamıştım bile. Şimdi bakıyorum kendime bir yılda ne duruma gelmişim diyorum. İnsan en çok kendine hayret ediyor galiba şu hayatta. O zaman yaptığım nankörlüğün cezasını çektiğimi düşünüyorum bazen böyle. Çok pişmanım kendime o ruh halimden dolayı kızıyorum ama elimden de bir şey gelmiyor. Allah affetsin ve kimseyi evladıyla ya da evlatsızlıkla sınamasın inşaallah
böyle de içimi döktüm buraya öylece.
Ben evliliğin ilk ayı değilse genelde ilk denemede oldu diyenlere pek inanmıyorum. Daha da inanmadığım korunurken olduHayır şimdi düşündümde anlamadigim konu bu kadar kadın hamile kalmak için aylarını yıllarını veriyor bu kadar zorsa bu ilk aydan hamile kalanlar kimler nasıl kalıyorlar yoksa millet yalan mi söylüyorum ilk denemeydi diye ya
Kuzum dur stress yapma bnde zaten stresimKizlaaar benim bel agrim basladi adet agrilari gibi bu aydan ümidimi kestim hos zaten yoktuda buda tuzu biberi oldu
Yumurtlamanin 8. Günü baslamis oldu adet belirtim ama gögüsler de tik yok daha herlhalde 12.gün falan olurum regl...bide afedersiniz bugün bütün gün Ishaldim
Ben bu agrilari nezaman hissetsem adet oldumKuzum dur stress yapma bnde zaten stresimBu isler Cok zor isler beklemek filan biraz insanin canini skiyor Ama olumlu dusun
Bidahaki aya insallahhh canimmm erkenmi oldun ?An itibariyle kırmızıları gördüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?