Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese günaydın bugün adetim geçeli 5.gun bat 6 Mayıs'tı
5mayista kan verdim negatif çıktı . Bel ağrım çok fazla ara ara kasık ağrım ve göğüs hassasiyetide var adetim çok düzenlidir ilk defa böyle oldu . Acaba varsa nezamn çıkar ki

Evet yaa zaman geçmiyor, pozitif cikcagini bilsem beklerim de regl beni korkutuyoooor uzak dursun pistt kışttt diorum
Olmaz inşallah Hemen geçsin zaman da öğrenelim:)
Yalnız erken öğrenmenin de ayrı stresi korkusu oluyor. Geçen sene 66 değeriyle öğrenmişim o daha vahimmiş ama şöyle kesenin görüneceği zamanlar öğrensek Daha az stres olurduk

Bence şimdi yeniden yap sonuçta 5 gün daha geçmiş artık varsa testte çıkar

Bisi olmaz pozitif gorelim de.. hicbirsey olmaz oyle düşün artik daha hazırsın tecrubelisin isteklisin hersey cok guzel olacak

Kizlar doktordan ciktim benim büyüyen yumurtam varmis ama ben 2 güne bir iliskoye gir dedi anlamadim ben benim adetime 1 hafta var ozaman adet olmazsan görim seni dedi

Bide ovulasyonun yakin dedi ben söylrdim ovu.gününü sasirdi ama bu testler yanlismi ? Simdi bu doktor türktü bide tüpbebek uzmani kendisi simdi öyleyse benim lh testi silik cikiyo 17 mm yumurta olusuyo dedi kafam karisti

Ben elendim demeye geldim kızlar. Beni bırakın siz devam edin hiç sekmez mi ya günü neyse vardır bir hayır. Vakti zamanı vardır bizim bilmediğimiz

I
Bide ovulasyonun yakin dedi ben söylrdim ovu.gününü sasirdi ama bu testler yanlismi ? Simdi bu doktor türktü bide tüpbebek uzmani kendisi simdi öyleyse benim lh testi silik cikiyo 17 mm yumurta olusuyo dedi kafam karisti
aaa oyle oluyormuymus Walla bnce senin icin harika Bir haber degerlendir bakalim

Kizlar doktordan ciktim benim büyüyen yumurtam varmis ama ben 2 güne bir iliskoye gir dedi anlamadim ben benim adetime 1 hafta var ozaman adet olmazsan görim seni dedi
Yok cnm olabilir 2. Kez yumutliycak olabilirsin devam et testlere hergun 1mm buyur 18mm 20mm olunca catlar. Yine regl tarihin ayni kalir yuksek ihtimal. Ikiz oluyormuuus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…