Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar kızlar regl oldum ağrıdan sızıdan giremedim buralara çok sayfa olmuş hepsini okuyamadım s_gofret canım hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına da almayı nasip eder Rabbim
Çoook teşekkür ederim İnşallah senin de hayırla sağlıkla nasip olsun ve daha çok haber alırız konudan

Saglikla kavus insallahhh insallah canimmmm bi belirtin varmi peki ?
Amiiin inşallah
Göğüs ucumda biraz kaşıntı ve genel göğüslerimde hassasiyet var sadece. Başka bu aya özel bir belirtim yok. Önceki gebeliğimde de hiç belirti olmamıştı

Ayy eşime nasıl sinir oldum yaa tuttu kucağımdan beni havaya kaldiriyo ya yapma diyorum kaldırmak ne demek bişey olmaz diyo hemen indirdi ama tirstim yinede yaa bişey olmas dimi

Yok hiç kanama olmadı. Kanama gelirse çok korkarım Öncekinde kanama olmuştu da koştur koştur tatil beldesinden şehir değiştirmiştik. Çok stresliydi ve sonu iyi değildi

Benim çatlamanın ya 11 ya 10. günü bugün. Benim de telefona göre bat 13 tü. Kanda çıkabilir. Allahım inşallah pozitif çıksın

Ayy eşime nasıl sinir oldum yaa tuttu kucağımdan beni havaya kaldiriyo ya yapma diyorum kaldırmak ne demek bişey olmaz diyo hemen indirdi ama tirstim yinede yaa bişey olmas dimi
Yok canım bence hiçbir şey olmaz. O kadar etkilemiyor. Ben ultra hoplamalı zıplamalı spor yaparken gebe kalmıştım. İlaçla zor düşürebildiler.
Sadece benim kanama geldiği yani kalbinin durduğu gün ben kabızdım. Çok afedersiniz nedense aşırı ıkındım. Sebep olmuş mudur bilmiyorum ama dikkat edeceğim inşallah. Sizin de aklınızda bulunsun

Bişicik olmaz stres yapma Bazı arkadaşlarım diyo bütün evi kaldırdım indirdim temizledim meğer gebeymişim. Tutuncak olan her türlü tutunur

Bişicik olmaz stres yapma Bazı arkadaşlarım diyo bütün evi kaldırdım indirdim temizledim meğer gebeymişim. Tutuncak olan her türlü tutunur
Ay eşimde öyle diyo abarttın iyice diye eskiden nenelerimiz bahçede çapa yapıyolardı hamile hamile diyo öyle diyince hak verdim insan korkuyo sanki ama o bizim öyle hoplayıp zıplamakla düşürebileceğiz bişey değilmiş sanırım

Kanama derken lekelenme diye söyledim kahverengi ya da acik pembemsi. Zaten senin pozitif artik olmaz lekelenme ileriki aylarda beeelki hani bebek yerlesirken..
Ben cuma yapsam varsa cikar heralde 12 gün oluyor bata 2 gün kalıyor di miii ay olsun cnm ya insallah sen taze tazesin senin dilegin tutar insallaaaaahhh

Ya işte dünyaya gelicek olan zıplasanda hoplasanda geliyo ay annemde ablami 2. Gebeliginde kayinvalide sorunlarından istememiş hep hoplamıştım düşsün istemiştim diye demişti ama tabi sağlıkla doğmuş

Reactions: Mof
Muhtemelen çok abartırsan düşedebilir ama heöen bi iki hoplamaya düşceni sanmam

Reactions: Mof
Ya bu yerleşme kanaması herkeste olmuyormuş ama çoğu kişide duydum bende genelinde oluyo sanirim

kızlar ben aranıza yeni katıldım hepinize selamlar.
29 Nisan'da çatlatma iğnemi oldum, bat 12 Mayıs. dün dayanamadım kan testi yaptırdım ve 1,85 çıktı doktorum yükselebilir yine test yaptır zamanı gelince dedi ama umudumu kaybettim sanırım. inşallah hepimiz için en hayırlısı olur.

Canım hiç böyle şeyler düşünüp kendini yıpratma, hayırlısı öyleymiş senin onları düşünmenle olan bişey değil ki ayrıca insanız aklımızdan herşey geçiyor ve senin kendini hazır hissetmemen de çok normal lütfen kendini üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…