- 22 Ağustos 2020
- 121
- 40
- 18
Tamam kuzum haklısın teşekkür ederim cevap verdiğin içinYapınca acaba iğneden mi diye düşüneceksin hep. Bence en güzeli bat beklemek canım.
Çoook teşekkür ederimMerhabalar kızlar regl oldum ağrıdan sızıdan giremedim buralara çok sayfa olmuş hepsini okuyamadıms_gofret canım hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına da almayı nasip eder Rabbim
Amiiin inşallahSaglikla kavus insallahhhinsallah canimmmm bi belirtin varmi peki ?
Yok hiç kanama olmadı. Kanama gelirse çok korkarımSoyleme söyleme 3 ay gecsin de iyi yapmışsınbana da burasi iyi geldi o ilk streslerim yok ve ayni seyleri yasayan kizlarla acik acik konusmak cok cok iyi geldi sende yerlesme kanamasi vs hicbir belirti olmadi di mi? Ne zaman test yapsam acaba 15 ya da 16si bat bugun catlamanin 10. Günü teldeki programa gore bat 14ü. 14ünde mi yapsamki kafamda deli sorulaaaar
Amin canım çook teşekkürlerAaaa süper yaa canım allahım hayırlısıyla sağlıkla artışını devam ettirsin degerleririnin ay çok sevindim senin adına
Ne demek canımTamam kuzum haklısın teşekkür ederim cevap verdiğin için
Yok canım bence hiçbir şey olmaz. O kadar etkilemiyor. Ben ultra hoplamalı zıplamalı spor yaparken gebe kalmıştım. İlaçla zor düşürebildiler.Ayy eşime nasıl sinir oldum yaa tuttu kucağımdan beni havaya kaldiriyoya yapma diyorum kaldırmak ne demek bişey olmaz diyo hemen indirdi ama tirstim yinede yaa bişey olmas dimi
Bişicik olmaz stres yapmaAyy eşime nasıl sinir oldum yaa tuttu kucağımdan beni havaya kaldiriyoya yapma diyorum kaldırmak ne demek bişey olmaz diyo hemen indirdi ama tirstim yinede yaa bişey olmas dimi
Ay eşimde öyle diyo abarttın iyice diye eskiden nenelerimiz bahçede çapa yapıyolardı hamile hamile diyoBişicik olmaz stres yapmaBazı arkadaşlarım diyo bütün evi kaldırdım indirdim temizledim meğer gebeymişim. Tutuncak olan her türlü tutunur
Kanama derken lekelenme diye söyledim kahverengi ya da acik pembemsi. Zaten senin pozitif artik olmaz lekelenmeYok hiç kanama olmadı. Kanama gelirse çok korkarımÖncekinde kanama olmuştu da koştur koştur tatil beldesinden şehir değiştirmiştik. Çok stresliydi ve sonu iyi değildi
Benim çatlamanın ya 11 ya 10. günü bugün. Benim de telefona göre bat 13 tü. Kanda çıkabilir. Allahım inşallah pozitif çıksın
Ya işte dünyaya gelicek olan zıplasanda hoplasanda geliyo ay annemde ablami 2. Gebeliginde kayinvalide sorunlarından istememiş hep hoplamıştım düşsün istemiştim diye demişti ama tabi sağlıkla doğmuşYok canım bence hiçbir şey olmaz. O kadar etkilemiyor. Ben ultra hoplamalı zıplamalı spor yaparken gebe kalmıştım. İlaçla zor düşürebildiler.
Sadece benim kanama geldiği yani kalbinin durduğu gün ben kabızdım. Çok afedersiniz nedense aşırı ıkındım. Sebep olmuş mudur bilmiyorum ama dikkat edeceğim inşallah. Sizin de aklınızda bulunsun
Muhtemelen çok abartırsan düşedebilirAy eşimde öyle diyo abarttın iyice diye eskiden nenelerimiz bahçede çapa yapıyolardı hamile hamile diyoöyle diyince hak verdim insan korkuyo sanki ama o bizim öyle hoplayıp zıplamakla düşürebileceğiz bişey değilmiş sanırım
Ya bu yerleşme kanaması herkeste olmuyormuş ama çoğu kişide duydum bende genelinde oluyo sanirimKanama derken lekelenme diye söyledim kahverengi ya da acik pembemsi. Zaten senin pozitif artik olmaz lekelenmeileriki aylarda beeelki hani bebek yerlesirken..
Ben cuma yapsam varsa cikar heralde 12 gün oluyor bata 2 gün kalıyor di miiiay olsun cnm ya insallah sen taze tazesin senin dilegin tutar insallaaaaahhh
4 kadindan 1inde oluyormus diye duydumYa bu yerleşme kanaması herkeste olmuyormuş ama çoğu kişide duydum bende genelinde oluyo sanirim
Benim de yumurtlamayı girince değişiyor da ondan dedim canımBunda uygulamanın dediğiyle denk geldi o yüzden değiştirmedim. Geçen ay değiştirmiştim regl günüm de değişmişti
Ayyy çok sevindim canımYaaa çoook teşekkür ederimAllah razı olsun inşallah senden de diğer kızlardan da güzel haberler alırız İsmen bilmiyorum ama kullanıcı adınızla duamdasınız
Canım hangi uygulamayı kullanıyosunBenim de yumurtlamayı girince değişiyor da ondan dedim canım
Canım hiç böyle şeyler düşünüp kendini yıpratma, hayırlısı öyleymiş senin onları düşünmenle olan bişey değil kiGeçen yıl bu zamanlar arkadaşlara çok halsiz olduğumu kalkamadığımı yazmışım hep. Eski mesajları okudum da testim de pozitif çıkmış bu saatler sevinememişim bile . O zaman pandemi yeniydi korkuyordum, evliliğim yeniydi vs. Kısacası istemediğim bir gebelikti. Kaygı durumum çok yükselmiş ve hormonların da etkisiyle psikolojim alt üst olmuştu. Belki de bu yüzden düştü ve düşünce de çok üzülmemiştim o ruh halinden çıktım diye rahatlamıştım bile. Şimdi bakıyorum kendime bir yılda ne duruma gelmişim diyorum. İnsan en çok kendine hayret ediyor galiba şu hayatta. O zaman yaptığım nankörlüğün cezasını çektiğimi düşünüyorum bazen böyle. Çok pişmanım kendime o ruh halimden dolayı kızıyorum ama elimden de bir şey gelmiyor. Allah affetsin ve kimseyi evladıyla ya da evlatsızlıkla sınamasın inşaallah
böyle de içimi döktüm buraya öylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?