• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu innovitanin hassas testi canim öyle diyolar bu ay bunla denedim valla adetime son 4 gösteriyo ama bi belirtim yok ara ara karnim agriyo sonra geciyo iste sol gögsüm bastirinca aciyo gibi bide hafiften midem böyle tuhaf ama benin zaten mide sorunum var ondandir diyorum acliga dayanamiyorum ki ben 26 kg verdim günde tek ögün yiyerek simdi son bikac gündür acikinca elim ayagim titriyo normalde assla acikan biri degilim ama yumurtlamam da 14. Gün oldu ona göre 28.gün regl olmam lazim 16 Mayis yumurtlamaya göre bende emin degilimki
Öyleyse gebelikten koyulaşıyordur inşaallah canım. Umudum o yönde ☺️

Bekleyince siliniyor, ilk yaptiginda silik olmamasi lazim
Ona dikkat etmedim tek bildiğim sağ tarafı ilk anda da koyuydu.
Pko sebebi ile her gün yapıyorum testi. Belki tekrar yumurtlama olur diye.
Dünkü testim biraz ıslanmıştı ama o da önceki gibiydi. Ekte önceki gün ve bugünün testi var. Sence nasıl değerlendirmeliyim?
Alttaki bugünün.

Eklentiler

• 536617D7-5A36-4680-A855-D14575BEC6E3.jpeg
    536617D7-5A36-4680-A855-D14575BEC6E3.jpeg
    49,5 KB · Görüntüleme: 32
Benimde takvime göre 8 çatlamaya göre 9 gün kaldı hiç belirti filan yok tutmadı bence iyice saldım bu ayı batı bekliyorum 😀

evrene güzel mesajlar gönderelim:) 8-9 gün varsa belirtiye ohoo çok var daha:)
Herkesin bünyesi, hormonları farklı hatta her ay değişiyor ama ben gebe olduğumda bir gram belirti yaşamamıştım
O yüzden referansımız regl günü:)

evrene güzel mesajlar gönderelim:) 8-9 gün varsa belirtiye ohoo çok var daha:)
Herkesin bünyesi, hormonları farklı hatta her ay değişiyor ama ben gebe olduğumda bir gram belirti yaşamamıştım
O yüzden referansımız regl günü:)
Aynen canım doktor videolarını izleyince bi kadının döllenmeden sonra anlaması mümkün değil diyo adete yakın yada adet geçince başlıyormuş zaten şuan çok erken 😊

Ona dikkat etmedim tek bildiğim sağ tarafı ilk anda da koyuydu.
Pko sebebi ile her gün yapıyorum testi. Belki tekrar yumurtlama olur diye.
Dünkü testim biraz ıslanmıştı ama o da önceki gibiydi. Ekte önceki gün ve bugünün testi var. Sence nasıl değerlendirmeliyim?
Alttaki bugünün.
Evet ikisi de pik gibi kuruyunca normal o sekli almasi dur benimkini atayim

Evet ikisi de pik gibi kuruyunca normal o sekli almasi dur benimkini atayim
Baya bir kaç gün kala yumurtalarımın sürprizi o zaman😂 Takip edeyim bakalım nasıl ilerleyecek. 3. Gün bugün böyle olalı. Ama sanki bugün daha koyu. Yarın nasıl olacak çok merak ediyorum.
Bekliyorum. O zaman ilk gördüğünde ful aynı renkti? Benim emin olamıyorum ama yarın net dikkat ederim

Hepimiz 18inde yapalim 😂 M mumice23 ya da kac testiniz var yazin bakiim erken test?
Valla bende zula dolu 4 tane gebelik testim var . Erken gebelik testim yok hiç 😂 yok kız ben yapmam geçen ayda adetten önce yaptım adete kadar ağladım adetim gecikti 😂 siz yapın ben sizi takip ederim 😀

Baya bir kaç gün kala yumurtalarımın sürprizi o zaman😂 Takip edeyim bakalım nasıl ilerleyecek. 3. Gün bugün böyle olalı. Ama sanki bugün daha koyu. Yarın nasıl olacak çok merak ediyorum.
Bekliyorum. O zaman ilk gördüğünde ful aynı renkti? Benim emin olamıyorum ama yarın net dikkat ederim
Önceden de oldu mu yumurtlama? Ya pko da iste lh pik gorunebiliyormus hep yumurtlama biturlu olmadığı için o kafa karıştırıcı 🤔 bak benim 17 18 pik bekledikçe sol taraf silindi yaklastirip bakman lazim

Eklentiler

• 20210502_105823.jpg
    20210502_105823.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 19
Valla bende zula dolu 4 tane gebelik testim var . Erken gebelik testim yok hiç 😂 yok kız ben yapmam geçen ayda adetten önce yaptım adete kadar ağladım adetim gecikti 😂 siz yapın ben sizi takip ederim 😀
Bende 18inde yapcam o zaman🤣 zaten negatif gormektense beklemek daha mantıklı 🤭 olcagi varsa regl olur zaten🤪

Önceden de oldu mu yumurtlama? Ya pko da iste lh pik gorunebiliyormus hep yumurtlama biturlu olmadığı için o kafa karıştırıcı 🤔 bak benim 17 18 pik bekledikçe sol taraf silindi yaklastirip bakman lazim

evet gördüm ama sanki bendekilere göre daha çok belirginlik var sol taraflarında.

Yok 3 aydır ovulasyon testi yapıyorum. İlk kez böyle oldu. Ama gynositol kullanıyorumya belki o yumurtalarımı olgunlaştırmıştır. Önceki tutmadıysa bu tutsa bari:))

E bugun 26. Gün, bi gaza gelip anneler gunu die yaptim ama BOOOOOOŞ😂 Bidahakine istersen beraber yapariz😁
Daha erken ama:) Ben de bir an yapsam mı dedim ama çatlatma iğnesinden dolayı pozitif çıkar sonra da negatife dönerse diye hayal kırıklığı olmasın dedim:) Mecbur beklemece:)

Anneler günü bebek isteyenler için buruk bir gün oldu. Kıskanmak istemiyorum bu duyguyu ama imreniyorum yalan yok. Bir de anneler gününü kutlamak için kayınvalidemi aradım iyi niyetli olsa da artık siz de yapın da seninkini kutlayalım dedi. İçim buruldu. Biz 3,5 senedir evliyiz hep korunduk kendimi hazır hissetmiyordum ama 2 aydır istiyoruz geçen ay olmadı. Bakalım bu ay nolacak. Daha sürecin başında olmama rağmen bugün kendimi kötü hissettim üzüldüm yalan yok. O yüzden uzun süredir bebek isteyenleri şimdi çok daha iyi anlıyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Korunurken hemen olur sanıyordum saf gibi ama 1 ay olmayınca hiç olmayacak mı diye düşünür oldum çok garip bi psikolojiymiş 😞

evet gördüm ama sanki bendekilere göre daha çok belirginlik var sol taraflarında.

Yok 3 aydır ovulasyon testi yapıyorum. İlk kez böyle oldu. Ama gynositol kullanıyorumya belki o yumurtalarımı olgunlaştırmıştır. Önceki tutmadıysa bu tutsa bari:))
Fotoda oyle cikmis olabilir baya ince kaliyor sag taraf..
Tutsun cnm ins tutsun ya🙏💕

Back