- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.590
- 53
Öyleyse gebelikten koyulaşıyordur inşaallah canım. Umudum o yöndeBu innovitanin hassas testi canim öyle diyolar bu ay bunla denedim valla adetime son 4 gösteriyo ama bi belirtim yok ara ara karnim agriyo sonra geciyo iste sol gögsüm bastirinca aciyo gibi bide hafiften midem böyle tuhaf ama benin zaten mide sorunum var ondandir diyorum acliga dayanamiyorum ki ben 26 kg verdim günde tek ögün yiyerek simdi son bikac gündür acikinca elim ayagim titriyo normalde assla acikan biri degilim ama yumurtlamam da 14. Gün oldu ona göre 28.gün regl olmam lazim 16 Mayis yumurtlamaya göre bende emin degilimki
Benim yumurtlamayı düzgün değerlendirme imkanım olmadı canım o yüzden ümidim kırıldıİyi yapmışsın canım. Senin de benim gibi ümidin yokmuşbu ay biye böyle olduk ya geçen ayki hayal kırıklığından mı
Ona dikkat etmedim tek bildiğim sağ tarafı ilk anda da koyuydu.Bekleyince siliniyor, ilk yaptiginda silik olmamasi lazim
Benimde takvime göre 8 çatlamaya göre 9 gün kaldı hiç belirti filan yok tutmadı bence iyice saldım bu ayı batı bekliyorum
E bugun 26. Gün, bi gaza gelip anneler gunu die yaptim ama BOOOOOOŞYapalım ama reglyi bekleyemeyebilirim ilk heyecanladr banu çifti 23. Gn idrarda çıkabilir demiş
Aynen canım doktor videolarını izleyince bi kadının döllenmeden sonra anlaması mümkün değil diyo adete yakın yada adet geçince başlıyormuş zaten şuan çok erkenevrene güzel mesajlar gönderelim:) 8-9 gün varsa belirtiye ohoo çok var daha:)
Herkesin bünyesi, hormonları farklı hatta her ay değişiyor ama ben gebe olduğumda bir gram belirti yaşamamıştım
O yüzden referansımız regl günü:)
Benim gördüğüm öyle cnm bugunku silik zaten artik hep oyle cikar lh hep var vücudunda oyle düşünYok kuzummm son testi bugün yaptim 21.gün sanki koyulasmaya baslamis banamo öyle geliyo
Evet ikisi de pik gibi kuruyunca normal o sekli almasi dur benimkini atayimOna dikkat etmedim tek bildiğim sağ tarafı ilk anda da koyuydu.
Pko sebebi ile her gün yapıyorum testi. Belki tekrar yumurtlama olur diye.
Dünkü testim biraz ıslanmıştı ama o da önceki gibiydi. Ekte önceki gün ve bugünün testi var. Sence nasıl değerlendirmeliyim?
Alttaki bugünün.
Baya bir kaç gün kala yumurtalarımın sürprizi o zamanEvet ikisi de pik gibi kuruyunca normal o sekli almasi dur benimkini atayim
Valla bende zula dolu 4 tane gebelik testim var . Erken gebelik testim yok hiç
Önceden de oldu mu yumurtlama? Ya pko da iste lh pik gorunebiliyormus hep yumurtlama biturlu olmadığı için o kafa karıştırıcıBaya bir kaç gün kala yumurtalarımın sürprizi o zamanTakip edeyim bakalım nasıl ilerleyecek. 3. Gün bugün böyle olalı. Ama sanki bugün daha koyu. Yarın nasıl olacak çok merak ediyorum.
Bekliyorum. O zaman ilk gördüğünde ful aynı renkti? Benim emin olamıyorum ama yarın net dikkat ederim
Bende 18inde yapcam o zamanValla bende zula dolu 4 tane gebelik testim var . Erken gebelik testim yok hiçyok kız ben yapmam geçen ayda adetten önce yaptım adete kadar ağladım adetim gecikti siz yapın ben sizi takip ederim
Önceden de oldu mu yumurtlama? Ya pko da iste lh pik gorunebiliyormus hep yumurtlama biturlu olmadığı için o kafa karıştırıcıbak benim 17 18 pik bekledikçe sol taraf silindi yaklastirip bakman lazim
Daha erken ama:) Ben de bir an yapsam mı dedim ama çatlatma iğnesinden dolayı pozitif çıkar sonra da negatife dönerse diye hayal kırıklığı olmasın dedim:) Mecbur beklemece:)E bugun 26. Gün, bi gaza gelip anneler gunu die yaptim ama BOOOOOOŞBidahakine istersen beraber yapariz
Bu ay 32 olcak muhtemelenAa olsun herkeste bir olmaz senin döngün kaç gün oda önemli
Fotoda oyle cikmis olabilir baya ince kaliyor sag taraf..evet gördüm ama sanki bendekilere göre daha çok belirginlik var sol taraflarında.
Yok 3 aydır ovulasyon testi yapıyorum. İlk kez böyle oldu. Ama gynositol kullanıyorumya belki o yumurtalarımı olgunlaştırmıştır. Önceki tutmadıysa bu tutsa bari:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?