Kızlar selam, bugün biraz hassas bi gündeyim galiba, anneler gününde iki tanıdığımın hamile olduğunu öğrendim instagram sayesinde, kardeşim hamile, daha bat a var bir haftadan fazla ama kendimi yine yetersiz hissediyorum. Suratım asılıyor, eşim sorunca anlatıyorum insanların mutluluğuna sevinemiyorum diye, olmazsa olmaz çocuğumuz napalım diyor, hissettiklerimi anlamasını beklemiyorum ama ne bileyim, bir tek buraya içimi dökebiliyorum galiba, yolun yarısı 35 yaşa kaldı 2, bu da yetmezmiş gibi kayınvalidemin anneler gününü kutluyorum, biz de sizinkileri kutlayalım inşallah sen de anne ol da diye mesajlı cümleler söylüyor, her konuşmada var bir mesaj, hıdırellez olur ben dua ediyorum allahıma, allah zamanını bilir tabi, diyor, oradan eşimin anneannesi iki tane olsun iki diyor ikiz istediğini söylüyor, tek dertleri torun olmuş, bu lafların beni ne kadar sıktığının da farkında değiller. Bugün pek bi duygusala bağladım içimi dökmek istedim, geleceğin anneleri bizler için de anneler günü kutlu olur mu?