• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de sağdan yumurtladım bu ay. Ama sanki geçen ay da sağ diye hatırlıyorum. Sağda batma bende de var ama benim arada yoklar orası.
Kaçıncı gün bugün?
Bata 7-8 gün kaldı canım benim karnıma ağrılar girer normalde bacağıma yayılan kasık batması ilk kez oluyor 😅
Benimde takvime göre 8 çatlamaya göre 9 gün kaldı hiç belirti filan yok tutmadı bence iyice saldım bu ayı batı bekliyorum 😀

Canım bu testleri pek anlamıyorum ama evet bi tık koyulaşmış. Adetine kaç gün var?
Bu innovitanin hassas testi canim öyle diyolar bu ay bunla denedim valla adetime son 4 gösteriyo ama bi belirtim yok ara ara karnim agriyo sonra geciyo iste sol gögsüm bastirinca aciyo gibi bide hafiften midem böyle tuhaf ama benin zaten mide sorunum var ondandir diyorum acliga dayanamiyorum ki ben 26 kg verdim günde tek ögün yiyerek simdi son bikac gündür acikinca elim ayagim titriyo normalde assla acikan biri degilim ama yumurtlamam da 14. Gün oldu ona göre 28.gün regl olmam lazim 16 Mayis yumurtlamaya göre bende emin degilimki

O testleri dün ve önceki gün yaptım arkadaşlar burdan oruçken yapma iftardan sonra biraz su iç idrara sıkış öyle yap dediler akşama denicem inşallah görürüm ikinci çizgiyi net 🤲🏻❤️
Ovülasyon testiyse ben oruçluyken yaptım ikinci çizgi çok belli çıkmıştı

Kızlar erken gebelik mı yapicaksiniz kaset mı? Bende erken gebelik yok kasette adet günü yada bi gün önce doğru sonuç veriyor 😀

Kızlar selam, bugün biraz hassas bi gündeyim galiba, anneler gününde iki tanıdığımın hamile olduğunu öğrendim instagram sayesinde, kardeşim hamile, daha bat a var bir haftadan fazla ama kendimi yine yetersiz hissediyorum. Suratım asılıyor, eşim sorunca anlatıyorum insanların mutluluğuna sevinemiyorum diye, olmazsa olmaz çocuğumuz napalım diyor, hissettiklerimi anlamasını beklemiyorum ama ne bileyim, bir tek buraya içimi dökebiliyorum galiba, yolun yarısı 35 yaşa kaldı 2, bu da yetmezmiş gibi kayınvalidemin anneler gününü kutluyorum, biz de sizinkileri kutlayalım inşallah sen de anne ol da diye mesajlı cümleler söylüyor, her konuşmada var bir mesaj, hıdırellez olur ben dua ediyorum allahıma, allah zamanını bilir tabi, diyor, oradan eşimin anneannesi iki tane olsun iki diyor ikiz istediğini söylüyor, tek dertleri torun olmuş, bu lafların beni ne kadar sıktığının da farkında değiller. Bugün pek bi duygusala bağladım içimi dökmek istedim, geleceğin anneleri bizler için de anneler günü kutlu olur mu?
Olur canım allahin izniyle, hepimiz aynı duyguları hissediyoruz eminim.benim kayınvalidem de aynı şeyleri söylüyor senin üzüldüğünü anlayamıyor onlarda bence ben öyle düşünüyorum.torun istiyorlar ama dusunemiyorlar demekki.eylul 4 senelik evli olacağım bende 1 senedir aşağı yukarı deniyoruz ama yok. İnşallah olacak bir gün kendini ferahlatmaya çalış dua et bol bol rabbim bilir zamanını napalim.

Olur canım allahin izniyle, hepimiz aynı duyguları hissediyoruz eminim.benim kayınvalidem de aynı şeyleri söylüyor senin üzüldüğünü anlayamıyor onlarda bence ben öyle düşünüyorum.torun istiyorlar ama dusunemiyorlar demekki.eylul 4 senelik evli olacağım bende 1 senedir aşağı yukarı deniyoruz ama yok. İnşallah olacak bir gün kendini ferahlatmaya çalış dua et bol bol rabbim bilir zamanını napalim.
Aslinda kuzum onlarda haklilar anlamamakta onlarin zamanina baktigimizda böyle cocuk isteyipte olmayan belki hoc yoktu baksanize her birinin 8 10 cocugu var gecmis insanlardan onlar bu tarz sorunlari bilmezler ki onlarin zamanina göre düsünüyolar benim babannemin 8 tane olmus hepsi vefat etmis 1 tane babam kalmis , ananem yine 8 yasayan 2-3 de yine vefati var simdi yediklerimiz mi ictiklerimizmi bilmiyorum eskiden 100 kisinin 99 u hamile iken simdi 100 kisinin sadece 1 tanesi hamile kalabiliyo 😓 oglumda babanneme olmadigini anlatamiyorduk bi türlü anlamiyordu yasamamislar cünkü

linda kuzum onlarda haklilar anlamamakta onlarin zamanina baktigimizda böyle cocuk isteyipte olmayan belki hoc yoktu baksanize her birinin 8 10 cocugu var gecmis insanlardan onlar bu tarz sorunlari bilmezler ki onlarin zamanina göre düsünüyolar benim babannemin 8 tane olmus hepsi vefat etmis 1 tane babam kalmis , ananem yine 8 yasayan 2-3 de yine vefati var simdi yediklerimiz mi ictiklerimizmi bilmiyorum eskiden 100 kisinin 99 u hamile iken simdi 100 kisinin sadece 1 tanesi hamile kalabiliyo 😓 oglumda babanneme olmadigini anlatamiyorduk bi türlü anlamiyordu yasamamislar cünkü
Aynen öyle bilmiyorlar demekki. Gerçi benim kayınvalidem inde geç olmuş çocuğu hep soyler ama bana direk soramiyor isteyip istemediğiniz.belkide düşünmüyoruz sandığından aklınca kafamıza sokmaya çalışıyor.ben kötü düşünmek istemiyorum.hic torunları yok çünkü bizim her tarafında ilk cocuklariz.ama olmuyor napalim zamanı var demekki şu korona falan olmasa daha detaylı testlere falan gidicem ama herşey engel şu an.kismet canım olursa olur olmazsada para biriktirip tüp e gideriz artık napalim.rabbik dermansız dert vermesin diyorum.he bunları diyorum ama her ay regl olucagimi anlayınca da ağlıyorum oda ayrı tabi 😅 sınav canım sınav.

Back