Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haydi inşaallah ama niye ilk idrarla yapmadın ki bence sakıncası yoktu.O testleri dün ve önceki gün yaptım arkadaşlar burdan oruçken yapma iftardan sonra biraz su iç idrara sıkış öyle yap dediler akşama denicem inşallah görürüm ikinci çizgiyi net
Bilmem ki hayırlısı inşallah bakalım akşam yapıcam yine yada yarınHaydi inşaallah ama niye ilk idrarla yapmadın ki bence sakıncası yoktu.
Evet 4 ü ve 6 sı degerlendirdik 5 i degerlendirmedik ondan supheleniyorum teste bakınca en koyu ayın 5 iGeciken de var tam gününde olan da canım. Adetten bir gün önce bile yumurtlayanı gördüm bu sitede. Sonraki gün adet olmuştu. Böyle durumlarda hamileyken de adet devam ediyor galiba. Görümcemin öyleydi mesela. Umudunu kaybetme bence. Bi de 4, 5 değerlendirdin mi o arayı?
Ben suan ovulasyon testlerine bakiyorum bende umudum vardi bugune kdr ama bugün de yok gibi hissediyorum aç haziran topigini olana kadar ordayizEn güzeli beklemek canım erken yapınca illa bir bahane üretiyor beynimiz.olumlu olumsuz. Benim regle 4 gün kaldı evde 6 gün önce gösteren erken gebelik testi var. Hiç yapasım yok hem bu ay olmadı gibi hem de ne çıkarsa çıksın bahanesi olacak olumlu ve olumsuz
4 gun sonra tam belli olur cnm. Sali sabah hayalet tahmin ediyorum varsa. Ben tabi hep en kötü ihtimalleri düşünüyorumTestleri dün ve önceki gün yaptım bugün 14. Gün iğnenin 26 nisanda oldum iğneyi
Aynen canım şimdi detaylı baktım 5te koyulaşma olmuş birden ve 6sı silikleşmiş. O ara yumurtlamış olabilirsin bence.Evet 4 ü ve 6 sı degerlendirdik 5 i degerlendirmedik ondan supheleniyorum teste bakınca en koyu ayın 5 i
Bir kaç gün daha sabredelim bakalım. Haziran topiğini listeli yapıcam alt yapı oluşturayım kendime.Ben suan ovulasyon testlerine bakiyorum bende umudum vardi bugune kdr ama bugün de yok gibi hissediyorum aç haziran topigini olana kadar ordayiz
Ay belirti ne zaman çıkıyo yaa 1 hafta kala başlar en yakın dimiBen suan ovulasyon testlerine bakiyorum bende umudum vardi bugune kdr ama bugün de yok gibi hissediyorum aç haziran topigini olana kadar ordayiz
Hahah daha doğmadan 1-0 önde başlıyorlarHahahahaa ruhum genc cnm ilki nasip olsun da sonrasi daha rahat olur gibime geliyor stres olmayiz bu kadar. Simdi neden ilk cocuklarin ustune cok titreniyor ikinciler rahat rahat yetistiriliyor anladim
Cnm senin 22 23 pik 24 catlama neden olmamis diyorsun bariz belli. Test durdukca bu sekilde olur eğer t cizgisine bakarsan sol tarafi siliklesir ama sagdaki renk aynidir control cizgisi ile1 hafta sonra regl olacağım. Bu testlerde pik görmedim. Birgebenin günlüğü devam dedi ama sizce devam etmeli miyim testlere?
Aman ne biliim ya valla ingir zingir isler hepsi birbirine benzio anlamiom ben yok heraldeAy belirti ne zaman çıkıyo yaa 1 hafta kala başlar en yakın dimi
Biz 21. Ve 23. Günü degerlendirdik yeterli olurmu peki?Cnm senin 22 23 pik 24 catlama neden olmamis diyorsun bariz belli. Test durdukca bu sekilde olur eğer t cizgisine bakarsan sol tarafi siliklesir ama sagdaki renk aynidir control cizgisi ile
İğne gününü saymamak gerekiyor diye biliyorum. Ben de 27 Nisansa oldum. Perşembeye kadar beklemeyi düşünüyorumTestleri dün ve önceki gün yaptım bugün 14. Gün iğnenin 26 nisanda oldum iğneyi
Bende bekleyim zaten 12 Mayıs regl günüm olursam olmazsam test yaparım hayırlısıİğne gününü saymamak gerekiyor diye biliyorum. Ben de 27 Nisansa oldum. Perşembeye kadar beklemeyi düşünüyorum
Bende bekleyim zaten 12 Mayıs regl günüm olursam olmazsam test yaparım hayırlısı
Ayy çok az ay benimde 9 gün arada adet olacakmışım gibi hissediyorum o kadar belirti melikti yokBenimde regle 6 gun kaldi azcik heycanliyim basti
Amin inşallah canıminşallah günlerimiz geçsin de pozitif görelim