• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O testleri dün ve önceki gün yaptım arkadaşlar burdan oruçken yapma iftardan sonra biraz su iç idrara sıkış öyle yap dediler akşama denicem inşallah görürüm ikinci çizgiyi net 🤲🏻❤️
Haydi inşaallah ama niye ilk idrarla yapmadın ki bence sakıncası yoktu. 🤷🏼‍♀️

Geciken de var tam gününde olan da canım. Adetten bir gün önce bile yumurtlayanı gördüm bu sitede. Sonraki gün adet olmuştu. Böyle durumlarda hamileyken de adet devam ediyor galiba. Görümcemin öyleydi mesela. Umudunu kaybetme bence. Bi de 4, 5 değerlendirdin mi o arayı?
Evet 4 ü ve 6 sı degerlendirdik 5 i degerlendirmedik ondan supheleniyorum teste bakınca en koyu ayın 5 i

En güzeli beklemek canım erken yapınca illa bir bahane üretiyor beynimiz.olumlu olumsuz. Benim regle 4 gün kaldı evde 6 gün önce gösteren erken gebelik testi var. Hiç yapasım yok 😅hem bu ay olmadı gibi hem de ne çıkarsa çıksın bahanesi olacak olumlu ve olumsuz 🤭
Ben suan ovulasyon testlerine bakiyorum bende umudum vardi bugune kdr ama bugün de yok gibi hissediyorum🤦🏼‍♀️ aç haziran topigini olana kadar ordayiz😂

Hahahahaa ruhum genc cnm🤪 ilki nasip olsun da sonrasi daha rahat olur gibime geliyor stres olmayiz bu kadar. Simdi neden ilk cocuklarin ustune cok titreniyor ikinciler rahat rahat yetistiriliyor anladim🤭
Hahah😂 daha doğmadan 1-0 önde başlıyorlar 😂

• Beğen
Reactions: Mof
1 hafta sonra regl olacağım. Bu testlerde pik görmedim. Birgebenin günlüğü devam dedi ama sizce devam etmeli miyim testlere?
Cnm senin 22 23 pik 24 catlama neden olmamis diyorsun bariz belli. Test durdukca bu sekilde olur eğer t cizgisine bakarsan sol tarafi siliklesir ama sagdaki renk aynidir control cizgisi ile

Cnm senin 22 23 pik 24 catlama neden olmamis diyorsun bariz belli. Test durdukca bu sekilde olur eğer t cizgisine bakarsan sol tarafi siliklesir ama sagdaki renk aynidir control cizgisi ile
Biz 21. Ve 23. Günü degerlendirdik yeterli olurmu peki?

Back