Ben bu kadar zor olduğunu gördükten sonra ilkini doğurayım modundayim şahsen ikincide korunmaya gerek olduğunu düşünmüyorum zaten ay da 5 gün şans var gün aşırı yapmadiktan sonra onlarda tutana kadar 2 3 sene geçer
Aslinda iyi yaptin randevun hazir kalsin bende kagitlarimi verdim randevu bekliyorum asilama icin bugün yarin gelir yani bendr tedbirimi aldimDaha önceki gebeliğimde halsizlik olmuştu. Adetten önce enerjik olurum normalde gayet enerjiğim. Bi de hissediyorumadetin 5.günü için randevu bile aldım hormon testi yaptıracağım. 2.3.4.günler için randevu yok.
Canım bu testleri pek anlamıyorum ama evet bi tık koyulaşmış. Adetine kaç gün var?Aslinda iyi yaptin randevun hazir kalsin bende kagitlarimi verdim randevu bekliyorum asilama icin bugün yarin gelir yani bendr tedbirimi aldimbirde kizlar bugün ovu. Test yaptim koyulasmaya baslamis sanki ne diyorsunuz
En sondaki test bugüne ait öglen 12 de yaptim sizce
Hahahahaa ruhum genc cnmİşte milyon tane ihtimal var:) En önemlisi nasipte var mı yoksa herşey mükemmel bile olsa gerçekleşmez
34 bir şey değil ki 2-3 çocuk için zaman var:)) Ben de farklı değilim korunurken bile 3 istiyorum derdim
Ikinci kesin stres olmayacagi icin hemen olurBen bu kadar zor olduğunu gördükten sonra ilkini doğurayım modundayim şahsen ikincide korunmaya gerek olduğunu düşünmüyorum zaten ay da 5 gün şans var gün aşırı yapmadiktan sonra onlarda tutana kadar 2 3 sene geçer
14 15 pik olmus 16da çatlamış cnm net bir sekilde onu mu soruyorsun?Aslinda iyi yaptin randevun hazir kalsin bende kagitlarimi verdim randevu bekliyorum asilama icin bugün yarin gelir yani bendr tedbirimi aldimbirde kizlar bugün ovu. Test yaptim koyulasmaya baslamis sanki ne diyorsunuz
En sondaki test bugüne ait öglen 12 de yaptim sizce
İnşaallah canım.Herkes için hayırlısı inşallah tez zamanda annelik duygusunu hepimiz yaşarız kızlar
Valla ikisindede var gibide yok gibide bende bilmiyorum biraz daha beklicezİnşaallah canım.
Bu testlerden küçük olanda hayalet çizgi var gibi ama tam da göremedim canım ben
En güzeli beklemek canım erken yapınca illa bir bahane üretiyor beynimiz.olumlu olumsuz. Benim regle 4 gün kaldı evde 6 gün önce gösteren erken gebelik testi var. Hiç yapasım yokValla ikisindede var gibide yok gibide bende bilmiyorum biraz daha beklicez
Ben 26 nisanda çatlatma iğnesi oldum regl bazen düzenli bazen düzensiz ama en son 12 nisanda olmuştum bu ay nasıl olur bilmiyorum o yüzden bekliyoruz bakalım testleri dün ve ondan önceki gün yapmıştımEn güzeli beklemek canım erken yapınca illa bir bahane üretiyor beynimiz.olumlu olumsuz. Benim regle 4 gün kaldı evde 6 gün önce gösteren erken gebelik testi var. Hiç yapasım yokhem bu ay olmadı gibi hem de ne çıkarsa çıksın bahanesi olacak olumlu ve olumsuz
Belki geç yumurtlayacaksın canım. Akıntın ne durumda hiç takip ettin mi onu? Gittikçe de koyulaşıyor görünüyor belki adete yakın yumurtlarsın öyle olanlar da var. Devam et bence testin varsa.1 hafta sonra regl olacağım. Bu testlerde pik görmedim. Birgebenin günlüğü devam dedi ama sizce devam etmeli miyim testlere?
Yarın yapsan çıkar mı acaba tekrar koyulaşırsa var demektir. İğneden 14 gün sonra erken testte çıkıyor diyorlar geneldeBen 26 nisanda çatlatma iğnesi oldum regl bazen düzenli bazen düzensiz ama en son 12 nisanda olmuştum bu ay nasıl olur bilmiyorum o yüzden bekliyoruz bakalım testleri dün ve ondan önceki gün yapmıştım
Akıntım ayın 4 ü 5 i arası çoktu suan yok okadar . Bilemiyorum. Geç yumurtlayınca adet günü de gecikiyor mu?Belki geç yumurtlayacaksın canım. Akıntın ne durumda hiç takip ettin mi onu? Gittikçe de koyulaşıyor görünüyor belki adete yakın yumurtlarsın öyle olanlar da var. Devam et bence testin varsa.
O testleri dün ve önceki gün yaptım arkadaşlar burdan oruçken yapma iftardan sonra biraz su iç idrara sıkış öyle yap dediler akşama denicem inşallah görürüm ikinci çizgiyi netYarın yapsan çıkar mı acaba tekrar koyulaşırsa var demektir. İğneden 14 gün sonra erken testte çıkıyor diyorlar genelde
Şey bugünü ve olduğu günü saymazsak.... hahahaaGeri sayım başlasin bata 9 gün
Geciken de var tam gününde olan da canım. Adetten bir gün önce bile yumurtlayanı gördüm bu sitede. Sonraki gün adet olmuştu. Böyle durumlarda hamileyken de adet devam ediyor galiba. Görümcemin öyleydi mesela. Umudunu kaybetme bence. Bi de 4, 5 değerlendirdin mi o arayı?Akıntım ayın 4 ü 5 i arası çoktu suan yok okadar . Bilemiyorum. Geç yumurtlayınca adet günü de gecikiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?