Kızlar iyi geceler. Gecemiz mübarek olsunBenim aklıma takılan bi şey var. Bi kere biyokimyasal gebelik geçirdim. Doktor folik asit ve coraspin başlattı. Coraspinin doğurganlık üzerinde güzel etkileri varmış biraz okudum netten yumurtanın tüplerde düzgünce taşınması gibi vs vs. Benim bat 11 Mayıs normalde adet öncesi hem kasık ağrım hem de göğüs ağrım olur baya. Ama şu an yok. Acaba coraspin bu durumu da etkiliyor mudur?ağrıları engeller mi acaba?
Herkes bat tarihlerini iletirse yazarım tabi ama örnek olacak bi görsel olursa daha kolay olabilir benim için
iyi geceler. Hepimizin gecesi mübarek, dualarımız kabul olsun
Koraspirinin kolaylaştırdığını ilk kez duydum. Onunla ilgisi var mıdır bilmiyorum ama benim her ay farklı oluyor belirtilerim. Bazen göğüs hassasiyetim neredeyse 15 gün önce başlıyor bazen 1-2 gün.
Bata az kalmış günü geçince test ile netleşir durum inşallah
Ya canım aslında yaptırmadık ama eşim tükürük kullanıyordu geçen ay acaba o etkiledi mi diyorum ya bide 2 tarafta da bişey olmasa bile o ihtimal yine %20 bakalım beklicez. Doktor da erken diye baktı zaten hatta ciddiye bile almadı 2 aydır deniyoruz falan diyince 1 seneden önce kimseyi ciddiye almiyolar sanırımAslında gün aşırı iken kaçma söz konusu olur mu ki? Sperm 48 hatta 72 saat kalabiliyor ama bir çok ihtimal var. Eşin de sperm testi yaptırdı mı? Şu an erken tabii normal daha ama çok istiyorsanız belki testleri yaptırıp kafanız daha rahat edebilir
Olabilir etkiliyor diye okumuştum. Kayganlaştırıcıların bazıları da etkiliyor.Ya canım aslında yaptırmadık ama eşim tükürük kullanıyordu geçen ay acaba o etkiledi mi diyorum ya bide 2 tarafta da bişey olmasa bile o ihtimal yine %20 bakalım beklicez. Doktor da erken diye baktı zaten hatta ciddiye bile almadı 2 aydır deniyoruz falan diyince 1 seneden önce kimseyi ciddiye almiyolar sanırım
Çok teşekkürler ben de araştıracağım aspirini.“Hem yumurtalıkların kanlanmasını hem de rahim zarının kanlanmasını artırarak, bebeğin daha iyi bir şekilde rahim zarına tutulmasını arttırmaktadır. Onun için bu çalışmada aspirin kullanımında çocuk sahibi olmak isteyen kişilerde önemli bir yerinin olduğu vurgulanmaktadır” Dr. Çağcıl Yetim, “Araştırmalar tedaviye aspirinin eklenmesinin hamilelik şansını yüzde 35 oranında artırdığını gösteriyor” dedi. okuduğum şeylerden alıntılar. Evet belki dediğiniz gibi olabilir. Neyse az kaldı gerçi pek ümidim yok kaset test yaptım erken gebelik yaptım bi kaç gün önce hiçbir şey yoktu
Bu ay kullandım canım hem çatlama hem yumurtlama değerlendirdim ilk defa bakalım rabbim nasip ederse olur. Allahım hepimize bu ay da nasip etsinOlabilir etkiliyor diye okumuştum. Kayganlaştırıcıların bazıları da etkiliyor.
evet doğru 1 seneye kadar normal görüyorlar. Sadece çok istiyorsanız diye söyledim yoksa gerçekten 5 ay normal.
Bir de ovulasyon testi kullanıyor musun onu da deneyebilirsin gerçi gün aşırıysa zaten gerek olmayabilir
İnşallahBu ay kullandım canım hem çatlama hem yumurtlama değerlendirdim ilk defa bakalım rabbim nasip ederse olur. Allahım hepimize bu ay da nasip etsin
İnşallahÇok teşekkürler ben de araştıracağım aspirini.
Tabii inşallah gerek olmasın:))
Bu arada benim 1 kere gebelik oldu ve günüm geçmesine rağmen idrar testinde çıkmamıştı. Gününün geçmesini 1-2 gün bekleyip test yapmak en sağlıklısı
Cnm bak baska forumda yapmislar foto atiyorum. Mesaji duzenle diyeceksin ilk sayfadaki sonra @ yapip uye ismi sonra bir bosluk birakip bat günü. Hazir oldugunda yazariz günleriHerkes bat tarihlerini iletirse yazarım tabi ama örnek olacak bi görsel olursa daha kolay olabilir benim için
Evet su bazli olmamasi lazim, kuruluk yaşayanlar ya da böyle bir problemi olanlar icin preseed var. Onu kullanan da çok.Olabilir etkiliyor diye okumuştum. Kayganlaştırıcıların bazıları da etkiliyor.
evet doğru 1 seneye kadar normal görüyorlar. Sadece çok istiyorsanız diye söyledim yoksa gerçekten 5 ay normal.
Bir de ovulasyon testi kullanıyor musun onu da deneyebilirsin gerçi gün aşırıysa zaten gerek olmayabilir
Ya zor birsey simdi ben de suphelendim hemenZor ama bir zararı da yok galiba. Anestezili anestezisiz seçenekleri var anladığım. Ben de olmazsa yaptırırım
Evet cnm dollenme 14 gune kadar sürebilir beklemek en iyisi regl olmadikca hep umut varKızlar benimde yumurtlamaya göre olursam adet 17si çatlamaya göre olursam 18 belirti sıfır tabi bence daha erken belirti aramak için 5 6 gün sürüyormuş döllenme zaten hiçç test yapmayada niyetim yok bu 3. Ay olucak bizimde
Değerler onemli iste spermiyogramdaki.. Yaşasa bile dollemeyebiliyor ya da az hayatta kalabiliyor. Kadin rahmi asidik mesela spermleri koruyan sivi bazik. Sivi az olursa spermler rahme girdigi gibi olebiliyor amaaaaaan pismanim senelerdir korundugumaAslında gün aşırı iken kaçma söz konusu olur mu ki? Sperm 48 hatta 72 saat kalabiliyor ama bir çok ihtimal var. Eşin de sperm testi yaptırdı mı? Şu an erken tabii normal daha ama çok istiyorsanız belki testleri yaptırıp kafanız daha rahat edebilir
Canım belirti yok şu anda zaten ümidim de yok açıkçası bu ay o yüzden de belirti aramıyorumcimicimi benim bat 14 mayıs canım. Bu arada senin nasıl gidiyor belirti vs var mı? Soğan kürü uyguladın mı
İşte milyon tane ihtimal var:) En önemlisi nasipte var mı yoksa herşey mükemmel bile olsa gerçekleşmezDeğerler onemli iste spermiyogramdaki.. Yaşasa bile dollemeyebiliyor ya da az hayatta kalabiliyor. Kadin rahmi asidik mesela spermleri koruyan sivi bazik. Sivi az olursa spermler rahme girdigi gibi olebiliyor amaaaaaan pismanim senelerdir korundugumasaniyoruz hemen olcak ben de 34 yaşındayım yumurta kapiya dayandi simdi tirmaliyorum galiba
Ben bu kadar zor olduğunu gördükten sonra ilkini doğurayım modundayim şahsen ikincide korunmaya gerek olduğunu düşünmüyorum zaten ay da 5 gün şans var gün aşırı yapmadiktan sonra onlarda tutana kadar 2 3 sene geçerİşte milyon tane ihtimal var:) En önemlisi nasipte var mı yoksa herşey mükemmel bile olsa gerçekleşmez
34 bir şey değil ki 2-3 çocuk için zaman var:)) Ben de farklı değilim korunurken bile 3 istiyorum derdim
İyi yapmışsın canım. Senin de benim gibi ümidin yokmuşCanım belirti yok şu anda zaten ümidim de yok açıkçası bu ay o yüzden de belirti aramıyorumsoğan kürüne geç başladım sadece 4 gün yapabildim ama deneyip sıkıntı yaşayanlar da olmuş o yüzden de riske atmak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?