Ya kaynana kayınpeder konusunda çok şanslıyım baya geniş aileler ama hepsi çok cana yakın iyiler yakında da olsam sorun yaşamazdım diye düşünüyorum Allah var yani ama ne bileyim uzakta olmak bazı konularda çok şanslı hissettiriyor memlekete gittiğimde konu komşunun bebek var mı diye sorması bezdiriyor insanıAh uzakda olmak gercekden cok guzel . Kafani dinliyorsun. Isine karisan yok bildigin gibi. Bu buyuk sans
Sendemi yurtdisindasin bende AlmanyadayimAh uzakda olmak gercekden cok guzel . Kafani dinliyorsun. Isine karisan yok bildigin gibi. Bu buyuk sans
Hayirlisi olsun canimm sen bat nezamandiKızlar benim lekelenmem hafiften başladı yakındır reglin başlaması mayısı da böylece kapatıyorum sanırım
10 mayıs canım ama pkoyum kafasına esince geliyor benimkiHayirlisi olsun canimm sen bat nezamandi
Kimseye kotu demek haddime degil tabi ki . Bende severim Ama uzakda olmayi tercih ederim. Mesafe herkeze daha saygili davranmayi biraz mecburi kiliyor.Ya kaynana kayınpeder konusunda çok şanslıyım baya geniş aileler ama hepsi çok cana yakın iyiler yakında da olsam sorun yaşamazdım diye düşünüyorum Allah var yani ama ne bileyim uzakta olmak bazı konularda çok şanslı hissettiriyor memlekete gittiğimde konu komşunun bebek var mı diye sorması bezdiriyor insanı
Ne kadar ayıp birşey sormak, düşüncesiz diyim daha doğrusu. Her sorduklarında insan daha dusunmuyoruz dese bile belki olmuyor? Sanane demek lazim aslinda direk ama işteKimseye kotu demek haddime degil tabi ki . Bende severim Ama uzakda olmayi tercih ederim. Mesafe herkeze daha saygili davranmayi biraz mecburi kiliyor.o sebeple saygimda asla kusur etmem Ama kimseyi isime karistirtmam. Bebek konusunu yabanci insanlar sorunca ben cok daraliyoRum. Gereksiz geliyor Ama bizim insanimiz cok merakli
Tatlim evet bnde yurtdisindayim. Hatirliyirum ki ben seni konusduk seninle. Yurtdisinda olmak hem cok guzel hemde kendine gore zorluklari var . Hep bir ozlem var insanin icindeSendemi yurtdisindasin bende Almanyadayim
10 mayıs canım ama pkoyum kafasına esince geliyor benimki
Bana diyorlar zamani geldi Yap bir tane artik. Ne bekliyorsun daha . Olur simdi Bir kosu markete siparissle alayim diyorum. Sanki yap deyince oluyor sen mi bakicaksin yapincaNe kadar ayıp birşey sormak, düşüncesiz diyim daha doğrusu. Her sorduklarında insan daha dusunmuyoruz dese bile belki olmuyor? Sanane demek lazim aslinda direk ama işte
benim çatlama iğnesinin üstünden 14 gün sayarsam 5-6 gün kaldı. Ama belirtilerim regl ile aynı:)Bata 6 gün 7 gün kalan var mı belirtiler onlarda çıkar
Yaaa evett konusmiustuk valla kusra bakma aklimda öyle cok tutamiyorum bennTatlim evet bnde yurtdisindayim. Hatirliyirum ki ben seni konusduk seninle. Yurtdisinda olmak hem cok guzel hemde kendine gore zorluklari var . Hep bir ozlem var insanin icinde
Ah o meraklılara neler demek geçiyor içimden deKimseye kotu demek haddime degil tabi ki . Bende severim Ama uzakda olmayi tercih ederim. Mesafe herkeze daha saygili davranmayi biraz mecburi kiliyor.o sebeple saygimda asla kusur etmem Ama kimseyi isime karistirtmam. Bebek konusunu yabanci insanlar sorunca ben cok daraliyoRum. Gereksiz geliyor Ama bizim insanimiz cok merakli
Ne kadar ayıp birşey sormak, düşüncesiz diyim daha doğrusu. Her sorduklarında insan daha dusunmuyoruz dese bile belki olmuyor? Sanane demek lazim aslinda direk ama işte
Umut fakirin ekmeğidir anam valla bende bi düşünmedim değilBelki yerlesmedir olamaz mi alla allaaa
Ne iyi yapmışsın ya işte ben içimden geçenleri söyleyemiyorum sonrada içim içimi yiyorBenim kv ye ben önceki gebeliğimi söylememiştim. Zaten devam etmeyince kaldı öyle. Aylar sonra eşim söylemiş. Bir kaç gün sonra gittiğimizde -ki kaç yıldır evliyiz 1-2 kere ilk başta sormuş ben de cevabını verince bir daha sormamıştı- “ben torun istiyorum neden yapmıyorsunuz yoksa olmuyor mu bilelim” demişti. Tabii bunu eşim varken soramıyor bir komşusu ve ben varken bana sordu. Ben de tabii gereken cevapları verdim ama aşırı sinirlenmiştim.
Cahillik kötü bir şey..
Ya cok iyi anliyorum seni . Benim daha bebis Yok Allahim nasip ederse ilk olcak. cevre insani biktiriyor. Cevap vermezsen eger tepene cikarlar. Bnde mesela kvalidemi severim Ama cok gereksiz konusuyor bazen biz daha istemiyorduk istemedigimizi soylemisdik banane ben istiyorum ben anlamam iste o kadar dedi. Cok sinirlendim Ama cevabini verdim gec degil isteyen kendine yapsin dedim. Bir daha sormadiYaaa evett konusmiustuk valla kusra bakma aklimda öyle cok tutamiyorum bennkesinlikel bende evlendim geldim 10 sene oldu ama sana katiliyorum uzak olmak zor ama güzel ,bazen diyorum keske ailem yanimda olsaydi baskada bi eksigim olmazdi banada öyle komsularim bile artik büyüdü yap 2. Ciyi ne bekliyosun diyolar kipkirmizi oluyorum yani sanki inadima soruyolae gibi geliyo yakin arkadaslarim da hep hamile saolsunlar onlar beni cok teselli ediyo olmadigini biliyolar ama icimide rahatlatiyolar ama türkiyedeki kuzenlerim gecen gün bana diyo sen kesin istiyosun olmuyor diyolar yani ben istemesem bile onlat kendilerini inandirmis olmadigina bu tarz konusmalar beni yipratiyo bi kuzenimle 3 gün aramiz cocuklarimiz ayni dogdu simdi öyle korkuyorumki ondan bi hamilelik haberi gelecek top bana dönecek diye
O çok kötüNe iyi yapmışsın ya işte ben içimden geçenleri söyleyemiyorum sonrada içim içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?