- 5 Nisan 2020
- 976
- 871
- 53
- 38
Bata benim de 5 gün var ama önce beklemeyip yapardım testi şimdi adet geçinceye kadar bekleyeceğim karar verdimValla bakiyorum bakiyorum mesaj yok oyalanamiyorum 10 gun var bekliyorum zaman gecmiyooooor zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bata benim de 5 gün var ama önce beklemeyip yapardım testi şimdi adet geçinceye kadar bekleyeceğim karar verdimValla bakiyorum bakiyorum mesaj yok oyalanamiyorum 10 gun var bekliyorum zaman gecmiyooooor zaman
Tam olarak aynı sana doğurmayacağız cümlesini kurmuştum:) Bir de mesela benim kv nin bakma ihtimali de yok. Olsa da gerçekten istemezdim. Kafa yapısı uyması kesinlikle çok önemli.Evet ya sana mı dogurcam kendime dogurcam alla allaaa. Sanıyorlar onlar bakcak büyütcek. Kafa yapının uymadığı birine zaten çocuk emanet edemezsin yetistirsin diye. Akil alir gibi değil gerçekten. Ben de inanilmaz sinirleniyorum. Ben o kdr uğraşıyorum zaten olmuyor artik ayni sorularla karşılaşırsam tersliycem valla kim olursa sanane, isteyen kendi yapsın gibi deli oluyorum bak anlatamam
Ben de düşünmüyorum 3-4 ay söylemeyi. Zateb 2,5 ay kadar olmuştu öncekinde ve söylememiştim çekirdek ailem dışında kimseye. İyi ki de söylememişim sonra insanlara tek tek neler olduğunu anlatmak zorunda kalırdım.Valla hazirlik asamasinda en onemlisi stres diyorlar. Kimse bilmiyor bizim denediğimizi gerçi ama.. Ben de hamile olsam soylemem soyle 3 4 aya kdr heralde s_gofret Aslında yüzüne yüzüne vurmak lazim terslemek lazim kim olsa. Bigun düğündeyiz esimin akrabasi ya siz ne zaman cocuk fln muhabbetine girdi. Ben ne kadar ayip boyle sormak, belki olmuyor dedim. Kadin aaa olmuyorsa tedavi ettiriz dedi apar topar kacti gitti. Ya nasil sinir bozucu biliyor musun? Aklimdan neler gecti tahmin ediyorsunuzdur.
Tabi ki canım. Önemli olan birlikte beklemek tarihler önemli değilBenim 18 Mayıs giriyormuyum sıralamaya
Evet bazen bazi insanlar konusmak olsun diye konusuyor. Benimde cevremde bolca varlar sagolsunlar pandemi de az insan az elestiri olduYok ya iyi niyete ben cok inanmıyorum, artik dogal yolla hamile kalmak zaten zor çevremizde çok var biz de dahil, bana düşüncesizlik gibi geliyor. Bir de artik battığı için iyce sinir oluyorum. Insan göresim gelmiyor bazen hele 60 yas üstü
Bence kıskançlık oluyor seni vurmaya çalışıyorlar bu şekilde hassas noktandan. Malesef bu tarz fesat kadınlar çok. Çok üzücü. Ben de soylemem net. 4 ay geçsin dedigin gibi.Ben de düşünmüyorum 3-4 ay söylemeyi. Zateb 2,5 ay kadar olmuştu öncekinde ve söylememiştim çekirdek ailem dışında kimseye. İyi ki de söylememişim sonra insanlara tek tek neler olduğunu anlatmak zorunda kalırdım.
Ya ne ayıp ne iyi demişsin. Hem tedavi ettiririz nedir ya. Allahım ne tuhaf insanlar var. Daha çok kadınların anlaması gerekirken kadınlar sınırlarını aşıyor.
Tek güzel yani olabilir miEvet bazen bazi insanlar konusmak olsun diye konusuyor. Benimde cevremde bolca varlar sagolsunlar pandemi de az insan az elestiri oldu
Bekle cnm garanti olsun bat günü de olur eger cok cok regl belirtisi hissetmezsen.Bata benim de 5 gün var ama önce beklemeyip yapardım testi şimdi adet geçinceye kadar bekleyeceğim karar verdim
İğneden sonra 12. Gün kızlar
Katılıyorum. Zaten mecburi olmadıkça fesat insanlarla muhatap olmamak lazım.Bence kıskançlık oluyor seni vurmaya çalışıyorlar bu şekilde hassas noktandan. Malesef bu tarz fesat kadınlar çok. Çok üzücü. Ben de soylemem net. 4 ay geçsin dedigin gibi.
Hayırlısı inşallahBelki iğnenin etkisi geçmiş olsa da test için erkendir? Geç döllenme de olabilir. Regl olana kadar umut var:)
Regle kac gunun var canim ?İğneden sonra 12. Gün kızlar
Ahh tatlim su millet agzi olan konusuyor. O kadina keske deseydin teyze dogunca ne takican yada bakican mi diye bak nasil susuyor birdaha asla sormuyorr. Uyuz oluyorum bazi insanlar cok hadsizValla hazirlik asamasinda en onemlisi stres diyorlar. Kimse bilmiyor bizim denediğimizi gerçi ama.. Ben de hamile olsam soylemem soyle 3 4 aya kdr heralde s_gofret Aslında yüzüne yüzüne vurmak lazim terslemek lazim kim olsa. Bigun düğündeyiz esimin akrabasi ya siz ne zaman cocuk fln muhabbetine girdi. Ben ne kadar ayip boyle sormak, belki olmuyor dedim. Kadin aaa olmuyorsa tedavi ettiriz dedi apar topar kacti gitti. Ya nasil sinir bozucu biliyor musun? Aklimdan neler gecti tahmin ediyorsunuzdur.
12 nisanda oldum ama düzensiz benim biraz pkodan olursam 12 MayısRegle kac gunun var canim ?
Erken yapmissin en azindan iki gun once filan yap bnce12 nisanda oldum ama düzensiz benim biraz pkodan olursam 12 Mayıs
Ay ins cnm ya bayramda bayram havasi olsuuunnKatılıyorum. Zaten mecburi olmadıkça fesat insanlarla muhatap olmamak lazım.
İsteyen istediğini düşünsün ama biz inşallah 4. ayımızı görürüz ve sonrasını da sağlıkla geçirebiliriz
Guzel taktik deniycemAhh tatlim su millet agzi olan konusuyor. O kadina keske deseydin teyze dogunca ne takican yada bakican mi diye bak nasil susuyor birdaha asla sormuyorr. Uyuz oluyorum bazi insanlar cok hadsiz
Cnmm napiosun? Ilk sayfada senin mesajin var onu editleyelim herkesin adet tarihini yazalim mi sana is duscek istersen tabiiAyyy evet canım yaa ne güzel olur valla o ay bu aydır inşallah
Cnmm napiosun? Ilk sayfada senin mesajin var onu editleyelim herkesin adet tarihini yazalim mi sana is duscek istersen tabii