• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ya sana mı dogurcam kendime dogurcam alla allaaa. Sanıyorlar onlar bakcak büyütcek. Kafa yapının uymadığı birine zaten çocuk emanet edemezsin yetistirsin diye. Akil alir gibi değil gerçekten. Ben de inanilmaz sinirleniyorum. Ben o kdr uğraşıyorum zaten olmuyor artik ayni sorularla karşılaşırsam tersliycem valla kim olursa sanane, isteyen kendi yapsın gibi deli oluyorum bak anlatamam🤦🏼‍♀️
Tam olarak aynı sana doğurmayacağız cümlesini kurmuştum:) Bir de mesela benim kv nin bakma ihtimali de yok. Olsa da gerçekten istemezdim. Kafa yapısı uyması kesinlikle çok önemli.
Deli olmamak sinirlenmemek elde değil

Valla hazirlik asamasinda en onemlisi stres diyorlar. Kimse bilmiyor bizim denediğimizi gerçi ama.. Ben de hamile olsam soylemem soyle 3 4 aya kdr heralde s_gofret s_gofret Aslında yüzüne yüzüne vurmak lazim terslemek lazim kim olsa. Bigun düğündeyiz esimin akrabasi ya siz ne zaman cocuk fln muhabbetine girdi. Ben ne kadar ayip boyle sormak, belki olmuyor dedim. Kadin aaa olmuyorsa tedavi ettiriz dedi apar topar kacti gitti. Ya nasil sinir bozucu biliyor musun? Aklimdan neler gecti tahmin ediyorsunuzdur.
Ben de düşünmüyorum 3-4 ay söylemeyi. Zateb 2,5 ay kadar olmuştu öncekinde ve söylememiştim çekirdek ailem dışında kimseye. İyi ki de söylememişim sonra insanlara tek tek neler olduğunu anlatmak zorunda kalırdım.

Ya ne ayıp ne iyi demişsin. Hem tedavi ettiririz nedir ya. Allahım ne tuhaf insanlar var. Daha çok kadınların anlaması gerekirken kadınlar sınırlarını aşıyor.

Yok ya iyi niyete ben cok inanmıyorum, artik dogal yolla hamile kalmak zaten zor çevremizde çok var biz de dahil, bana düşüncesizlik gibi geliyor. Bir de artik battığı için iyce sinir oluyorum. Insan göresim gelmiyor bazen hele 60 yas üstü 🤣
Evet bazen bazi insanlar konusmak olsun diye konusuyor. Benimde cevremde bolca varlar sagolsunlar🤣🤣 pandemi de az insan az elestiri oldu 🤣

Ben de düşünmüyorum 3-4 ay söylemeyi. Zateb 2,5 ay kadar olmuştu öncekinde ve söylememiştim çekirdek ailem dışında kimseye. İyi ki de söylememişim sonra insanlara tek tek neler olduğunu anlatmak zorunda kalırdım.

Ya ne ayıp ne iyi demişsin. Hem tedavi ettiririz nedir ya. Allahım ne tuhaf insanlar var. Daha çok kadınların anlaması gerekirken kadınlar sınırlarını aşıyor.
Bence kıskançlık oluyor seni vurmaya çalışıyorlar bu şekilde hassas noktandan. Malesef bu tarz fesat kadınlar çok. Çok üzücü. Ben de soylemem net. 4 ay geçsin dedigin gibi.

İğneden sonra 12. Gün kızlar 🙄

Eklentiler

• B9809FA8-A561-4E41-A55A-D2E6348E65CF.jpeg
    B9809FA8-A561-4E41-A55A-D2E6348E65CF.jpeg
    77 KB · Görüntüleme: 26
  • 90F67519-686E-4130-94F3-058625645181.jpeg
    90F67519-686E-4130-94F3-058625645181.jpeg
    86,2 KB · Görüntüleme: 24
  • 15DC8412-F755-4964-BE20-A5EEBF0CEE93.jpeg
    15DC8412-F755-4964-BE20-A5EEBF0CEE93.jpeg
    133,8 KB · Görüntüleme: 23
  • 7ECF0EFB-1195-40E5-BD1E-3B98D7FA0526.jpeg
    7ECF0EFB-1195-40E5-BD1E-3B98D7FA0526.jpeg
    103 KB · Görüntüleme: 25
Bence kıskançlık oluyor seni vurmaya çalışıyorlar bu şekilde hassas noktandan. Malesef bu tarz fesat kadınlar çok. Çok üzücü. Ben de soylemem net. 4 ay geçsin dedigin gibi.
Katılıyorum. Zaten mecburi olmadıkça fesat insanlarla muhatap olmamak lazım.
İsteyen istediğini düşünsün ama biz inşallah 4. ayımızı görürüz ve sonrasını da sağlıkla geçirebiliriz🥰

Valla hazirlik asamasinda en onemlisi stres diyorlar. Kimse bilmiyor bizim denediğimizi gerçi ama.. Ben de hamile olsam soylemem soyle 3 4 aya kdr heralde s_gofret s_gofret Aslında yüzüne yüzüne vurmak lazim terslemek lazim kim olsa. Bigun düğündeyiz esimin akrabasi ya siz ne zaman cocuk fln muhabbetine girdi. Ben ne kadar ayip boyle sormak, belki olmuyor dedim. Kadin aaa olmuyorsa tedavi ettiriz dedi apar topar kacti gitti. Ya nasil sinir bozucu biliyor musun? Aklimdan neler gecti tahmin ediyorsunuzdur.
Ahh tatlim su millet agzi olan konusuyor. O kadina keske deseydin teyze dogunca ne takican yada bakican mi diye bak nasil susuyor birdaha asla sormuyorr. Uyuz oluyorum bazi insanlar cok hadsiz

• Beğen
Reactions: Mof
Back