- 17 Nisan 2021
- 4.271
- 3.932
- 83
O zaman psikolojik olarak öyle oldu Bende evlenmeden önce hissederim sanıyordum ama hiç hissettemedim hatta bi ara acaba ben mi sorunluyum diye düşünmüştüm off neleri kafama takmışımmYok canm ilk ay hissettim ya böyle boşaldıkça midem bulandı hep öğürür gibi oldum başka bi madde vücuduma girdi diye bence hatta hamile sandm kendimi ama vücudum alışma süresindeydi bence şimdi gayet normal hiç bi his yok
Ahh en en son evlendiğimde diyordum onu eşime tadını çıkaralım ne çocuğu hemen diye nasıl oldu da bu hale geldim anlamadım valla orası Bende yok kayınvalidem Allah razı olsun hiç lafını yapmaz ama komşular diğer akrabalar da memlete gittiğimde daralıyor beni de. Uzakta olduğuma bin şükür eder oldum yeminleYeni evlisiniz sizde benim gibi guzel tadini cikar bncede hic takma kafana . Allah nasip ederse birgun hepimiz evlat sahibi olucaz. Bende yazin sonunda iki sene olcak evleneli pandemi sebebiyle yeni basladik denemeye. Evliligimizin ilk yilinda kvalidem surekli sorup dururdu artik birakti bizde rahat ettik
Kesin benimkiler de psikolojik yaa kız rüyalarımda testler üstüme yürüyor artık. Aa bide şey oldu ben rüyamda civciv gördüm iki tane benim annem rüyasında civciv gördü ve ertesi gün torunu olacağı haberini aldı. Düşün artık ne kadar takılsam kafaya anamın civcivi girdi rüyamaVeziir canım belirtilerin inşaallah fake değildir ya geçen ay bilenler bilir kendimden yerleşme kanaması bile getirmişliğim var. İnsanın vücudu kendine oyunlar oynuyor. ama inşaallah seninkiler gerçektir tabi herkes benim gibi değil
Ayyy inşallah canım ya valla inşallah güzel haberin ön sinyallerini bu hallerYa benimde karnım şiş hazımsızlık gibi de değil gibide yumurtlama hala devam ediyo gibi normalde yumurtlama bitimce inerdi alt karnım bilemedim valla az kaldı bakalım hayırlısı olur inşallah
Kız benim eşimde öyleydi baktı o sordukça ben belirtileri sıralıyorum ve ümitleniyorum sonra negatifi görünce çöküyorum artık nadir soruyor kramp girince falan merak ediyor yüzümden acımı anlıyor canım aşkımEn güzeli ama insanız işte eşimde hevesli yazık gelip gidip var mı bişi diyo