• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8 aylık evliyim ama adetlerim düzensizdi son 4 aydır düzene girdi deniyoruz işte nasip bakalım ilk kullanımım klomen ve iğne inşallah güzel sonuç alırım
Canım merhaba inşaallah bir an evvel kavuşuruz bebişlerimize🤲🏻 Bu klomen i merak ediyorum ben de. Acaba pko falan olunca mı veriliyor tam bilmiyorum. Sana ne diyerek yazdı doktor

Canım merhaba inşaallah bir an evvel kavuşuruz bebişlerimize🤲🏻 Bu klomen i merak ediyorum ben de. Acaba pko falan olunca mı veriliyor tam bilmiyorum. Sana ne diyerek yazdı doktor
Amin inşallah benim kan ve hormon değerlerime baktı çok güzel dedi alttan ultrasonla baktı rahim şekli kalınlığı güzel kist falan yok dedi smear testi yapıldı çok şükür ondada bişey çıkmadı kilomda yok öyle abartı sonra adetim düzensizdi bazen iki ayda bir oluyordum bazen her ay sonra pko olabılır dedi iki ay progestan kullandım bebek olursa tutunmasını sağlar olmazsa adet olursun düzene girer dedi bende bebek istiyordum bu doktor erken zamana bırak dedi sonra doktor değiştim başka doktora gittim direk durumu anlattım tamam klomen yazıcam yumurta takibini beraber yapalım dedi klomen içtim çatlatma iğnesi oldum şimdi beklemedeyim nasip inşallah evladıma kavuşurum 🤲🏻🥰 herkes kavuşsun ❤️

Amin inşallah benim kan ve hormon değerlerime baktı çok güzel dedi alttan ultrasonla baktı rahim şekli kalınlığı güzel kist falan yok dedi kilomda yok öyle abartı sonra adetim düzensizdi bazen iki ayda bir oluyordum bazen her ay sonra pko olabılır dedi iki ay progestan kullandım bebek olursa tutunmasını sağlar olmazsa adet olursun düzene girer dedi bende bebek istiyordum bu doktor erken zamana bırak dedi sonra doktor değiştim başka doktora gittim direk durumu anlattım tamam klomen yazıcam yumurta takibini beraber yapalım dedi klomen içtim çatlatma iğnesi oldum şimdi beklemedeyim nasip inşallah evladıma kavuşurum 🤲🏻🥰 herkes kavuşsun ❤️
Çok aydınlatıcı oldu benim için canım sağolasın🥰. İnşaallah olur bu ay ilk iğneden sonra hamile olanları çok okuduk burda. 🥰🥰

Günaydinn kizlar benim enterasandir hoc belirtim yok sadece catlama 1 ve 2 .gün süren siddetli sol kasik agrim oldu ama aklim cikti o derece simdide ara ara karin agrim var gögüaslerim agrimak ve agrimamak araso gidiyo geliyo🤭 normalde kasiklarimda sislik doluluk hissederdim her ay sag kasik agrim devam ederdi bu ay bombos sanki kasik bölgem birde 2 gündür midem dalgali bu aydan hossettiklerim bunlar ama hamilelik adina hic belirtim yok

Yumurtlamanı anlıyosan teste de gerek yok zaten canım. Ben anlamıyorum valla 😁 inşallah tutmuştur bat gününe kadar buralardayız. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay yeni topikte yine bekleriz. Allah en güzel zamanı bilir 🥰😊
Insallah hepimize nasip etsin Allah sagliklica

Ya bende yumurtlama dün bitti hala akıntı yok kızlar bata 10 Gün kaldı benimde çatlamadı mı yoksa yumurta kafamda deli sorular
Bilmiyorum canım ama belki herkeste aynı olmuyordur. Geçen aylarda da böyle oluyorsa bence bir ay ovülasyonla dene için rahat olur

Ya bende yumurtlama dün bitti hala akıntı yok kızlar bata 10 Gün kaldı benimde çatlamadı mı yoksa yumurta kafamda deli sorular
Yok yaw nie catlamasin😂 her ay ayni belirtiler tutmaz takmaaaa🤭 sen farketmiyor olabilirsin de ayrica nasil akinti var vs

Öncelikle yaklaşık 12 gündür göğüslerim şiş böyle yürürken acıyor resmen. Kasıklarımda bir haftadır hafif uzun süren ağrılar vardı dün kramp şeklinde kısa süreli sancılara dönüştü ama dün biraz temizlik falan yordum kendimi. Bide deliyim ya ben sürekli ayna karşısında kirpik kontrol ediyorum ve bir haftadır karışık kirpiklerim🤣🤣 başkaaa şey var kalbim çok sık attığını hissediyorum hiç bişey yapmayıp oturduğumda bile elimi koymadan göğüs kafesinde hareketini hissediyorum resmen. Karnım geçen hafta çok şişti ve yumurtalamadan bu zamana kadar karnım gurul gurul asla durmuyor daha bir sürü var aklıma gelmeyen 🤣amaaa ben napıyorum bunları kesinlikle bebeye yormuyorum psikolojik kendi kendime belirti uydurduğumu düşünüp sakince batımı bekliyorum
Hahahaha bana çok tanıdık geliyor😂 kirpik olayini ilk defa duydum duymasam iyiydi🤪

Benim hic ümidim yok bu ay icin suan yien umutsuzluga düstüm 😓 bu psikoloji gelip gidiyo sanirim 2 yilin üzerine olacagina pek umudum yok ... simdi okuyorumda bende hic belirti yok sol gögüs üstten bastirinca hafif aciyo ama oda normal yani

Benim hic ümidim yok bu ay icin suan yien umutsuzluga düstüm 😓 bu psikoloji gelip gidiyo sanirim 2 yilin üzerine olacagina pek umudum yok ... simdi okuyorumda bende hic belirti yok sol gögüs üstten bastirinca hafif aciyo ama oda normal yani
Canımm aman diyim belirti arama. Geçen ay tüm belirtileri yaşamama rağmen adet oldum. Hiç takılma ona. Bat gününü bekle. Senin hem daha önce olmuş bizden çok şansın var biz napaalım. 😞Sen destek ol bize ama seni ümitsiz görmek bize iyi gelmez ☺️

Canımm aman diyim belirti arama. Geçen ay tüm belirtileri yaşamama rağmen adet oldum. Hiç takılma ona. Bat gününü bekle. Senin hem daha önce olmuş bizden çok şansın var biz napaalım. 😞Sen destek ol bize ama seni ümitsiz görmek bize iyi gelmez ☺️
Ahhh kuzummm öyle haklisinkii sizlerede bu tat nasip olsunnn öyle sahane bisiyki 🤲 cok cok haklisin ama oglum kardesim kardesim dedikce kendimi sucluyorum su hissi icimden atsam nasil rahatlicam , e birde yasim 31 bi panik halinde yasim geciyo diye sacma sapan panik yapiyorum 😏 gecen ayy meme uclarim benim ömrümde ilk defa nasil acidi ama o neydi hala bilmiyorum bu ayda hic bisi yok bende sanirim artik kabullendim ondan olmuyor diye bu ay belirti asla yok ama su icime arada bi gelen karabasan ümitsizlik olmasa nasil mutlu olucamm valla insallah su sayfadaki herkesss bu ay güzel haberi alirrr rabbimm nasip et🤲🤲

Kızlar benim lekelenmem hafiften başladı yakındır reglin başlaması mayısı da böylece kapatıyorum sanırım 🙌🤣

Ay hadi bakalım hayırlısı bazen takmamak gerekir takip etmemek gerekir diyolar 🤗
Aynen oyle . Bakalim kismett bu isler
Ya bana aşı sırası geldi öğretmen olduğum için ama tam nisanın ortasında bende 30 nisan 1 mayıstaki yumurtlamayı değerlendirmek istediğim için olmadım. Zaten suan okullar kapalı eğer üç dört ay olmazsa Ağustos gibi olup Aralık gibi yeniden denemeye başlarım diyorum. Çünkü ilk üç ay organ gelişimi oluyor ve hemen öncesinde aşı olmak istemedim. Aşı olsaydım kesin iki üç ay ertelerdim . Onuda istemedim nasip. Belki gebe kalırsam üçüncü aydan sonra sinovac olabilirim. O daha masum geliyor tabi doktorumuzda önerirse ❤️
Ya aslinda olup aradan cikarsaydiniz keske. Boylelikle korumaya alirdiniz kendinizi. Ama ertelemek istememenizi de anliyorum. Benim icinde durum oyle eger bu ay tutmazsa belki asiyi beklerim. Kafam karisik. Ben asi olmasiyi yazin Turkiyeye gelmek icin istiyordum aile ziyareti yapabileyim diye Ama kismet artik bu isler

Back