Wala kuzum ben tutmutorum kendimi gelisine golAh o meraklılara neler demek geçiyor içimden de tutuyorum kendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wala kuzum ben tutmutorum kendimi gelisine golAh o meraklılara neler demek geçiyor içimden de tutuyorum kendimi
Üç ay deneyeceğim gebelik olmaz ise olacağım ara vereceğim . Salgın kötüye giderse gebelikte üç ay sonra sinovac yapılabiliyor. En kötü oyle olurum diye düşündüm. Kısmet artık nasip neyse o olur allah hayırlı vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin. İnsan herşeyi düşünüyorAynen oyle . Bakalim kismett bu isler
Ya aslinda olup aradan cikarsaydiniz keske. Boylelikle korumaya alirdiniz kendinizi. Ama ertelemek istememenizi de anliyorum. Benim icinde durum oyle eger bu ay tutmazsa belki asiyi beklerim. Kafam karisik. Ben asi olmasiyi yazin Turkiyeye gelmek icin istiyordum aile ziyareti yapabileyim diye Ama kismet artik bu isler
Insallah en kisa zamanda bebegini alirsin kucagina . Bebek Cok guzel birsey gercekden insani resmen pamuk yapiyor umarim pandemi en kisa zamanda biterse ay korkularimizada care olurÜç ay deneyeceğim gebelik olmaz ise olacağım ara vereceğim . Salgın kötüye giderse gebelikte üç ay sonra sinovac yapılabiliyor. En kötü oyle olurum diye düşündüm. Kısmet artık nasip neyse o olur allah hayırlı vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin. İnsan herşeyi düşünüyor
11 12 si gibi bu ayınİnşaallah canım Bat ne zamandı senin
Bende covit gecirdigim icin aşı falan düşünmüyorum daha ama çalışıyosan size yaparlar sanırım. Ama cocos hapı kullanıp hamile bile kalanlar var covit olup o ay hanile kalanlar va ertelemek gerekir mi bilemedim benÜç ay deneyeceğim gebelik olmaz ise olacağım ara vereceğim . Salgın kötüye giderse gebelikte üç ay sonra sinovac yapılabiliyor. En kötü oyle olurum diye düşündüm. Kısmet artık nasip neyse o olur allah hayırlı vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin. İnsan herşeyi düşünüyor
İnşallah amin hepimiz için çünkü aşınında tam garantisini veremediler. Yan etkilerini öngöremediler. İlk Üç ay cok önemli olduğu için cesaret edemedim. Bi yıldır kapmadık inş bebek doğana kadar kapmayız diye dua ediyorumInsallah en kisa zamanda bebegini alirsin kucagina . Bebek Cok guzel birsey gercekden insani resmen pamuk yapiyor umarim pandemi en kisa zamanda biterse ay korkularimizada care olur
Biontech için en az üç ay erteleyin dedi sorduğum doktorlar. Sinovac ise bi ay yeterli denildi. Ama şuan sinovac kalmadı zatenBende covit gecirdigim icin aşı falan düşünmüyorum daha ama çalışıyosan size yaparlar sanırım. Ama cocos hapı kullanıp hamile bile kalanlar var covit olup o ay hanile kalanlar va ertelemek gerekir mi bilemedim ben
Bide ben aşının kısırlık yapacağını , gebeliğe engel olacağını düşünenlerden değilim sadece bebeğin organ gelişimi olan ilk üç daha riskli diye aşı olup akabinde gebe kalmak beni tedirgin etti .Bende covit gecirdigim icin aşı falan düşünmüyorum daha ama çalışıyosan size yaparlar sanırım. Ama cocos hapı kullanıp hamile bile kalanlar var covit olup o ay hanile kalanlar va ertelemek gerekir mi bilemedim ben
En iyisi işteWala kuzum ben tutmutorum kendimi gelisine gol
Ya ben aşı için biraz öyle düşünüyorum erkekte sperm problemi yaratır diye ama covit olup hatta hapını kullanıp hamile kalanda çok sonrasında etkisi olsa kalamazlardı heraldeBide ben aşının kısırlık yapacağını , gebeliğe engel olacağını düşünenlerden değilim sadece bebeğin organ gelişimi olan ilk üç daha riskli diye aşı olup akabinde gebe kalmak beni tedirgin etti .
İlk ay kısmen sperm kalitesini etkilediği söyleniyor. Ama bünyeden bünyeye değişebilir benceYa ben aşı için biraz öyle düşünüyorum erkekte sperm problemi yaratır diye ama covit olup hatta hapını kullanıp hamile kalanda çok sonrasında etkisi olsa kalamazlardı heralde
Ya canım ben eşime söyleyince o daha büyük tepki verip ağzına geleni söylüyor hiç lafını esirgemiyor da işte ben kimsenin kalbi kırılmasın istiyorum eşimde hiç düşünmez kimin kalbi kırılmış kim üzülmüş ağzına geleni söylerO çok kötü öyle durumlarda o kadar dert ediyorum ki sonra öğreniyorum eşim söylemiş söyleyemediklerimi
Ya canım ben eşime söyleyince o daha büyük tepki verip ağzına geleni söylüyor hiç lafını esirgemiyor da işte ben kimsenin kalbi kırılmasın istiyorum eşimde hiç düşünmez kimin kalbi kırılmış kim üzülmüş ağzına geleni söyler
Ayy amin canim insallah sagsalim atlatmak umidiyle su illeti. Ve tatli bebeklerimize kavusmak.İnşallah amin hepimiz için çünkü aşınında tam garantisini veremediler. Yan etkilerini öngöremediler. İlk Üç ay cok önemli olduğu için cesaret edemedim. Bi yıldır kapmadık inş bebek doğana kadar kapmayız diye dua ediyorum
Yok ya iyi niyete ben cok inanmıyorum, artik dogal yolla hamile kalmak zaten zor çevremizde çok var biz de dahil, bana düşüncesizlik gibi geliyor. Bir de artik battığı için iyce sinir oluyorum. Insan göresim gelmiyor bazen hele 60 yas üstüBana diyorlar zamani geldi Yap bir tane artik. Ne bekliyorsun daha . Olur simdi Bir kosu markete siparissle alayim diyorum. Sanki yap deyince oluyor sen mi bakicaksin yapinca ya iste gereksiz gerilim oluyor sonra Ama sormakdan asla vazgecilmiyor. Ve arkdslarimizdan kim hamile kalsa hadi bakalim sira sizde diyor. Iyilikle dediklerinin farkindayim Ama hos olmuyor denerken soylenmesi
Evet ya sana mı dogurcam kendime dogurcam alla allaaa. Sanıyorlar onlar bakcak büyütcek. Kafa yapının uymadığı birine zaten çocuk emanet edemezsin yetistirsin diye. Akil alir gibi değil gerçekten. Ben de inanilmaz sinirleniyorum. Ben o kdr uğraşıyorum zaten olmuyor artik ayni sorularla karşılaşırsam tersliycem valla kim olursa sanane, isteyen kendi yapsın gibi deli oluyorum bak anlatamamBenim kv ye ben önceki gebeliğimi söylememiştim. Zaten devam etmeyince kaldı öyle. Aylar sonra eşim söylemiş. Bir kaç gün sonra gittiğimizde -ki kaç yıldır evliyiz 1-2 kere ilk başta sormuş ben de cevabını verince bir daha sormamıştı- “ben torun istiyorum neden yapmıyorsunuz yoksa olmuyor mu bilelim” demişti. Tabii bunu eşim varken soramıyor bir komşusu ve ben varken bana sordu. Ben de tabii gereken cevapları verdim ama aşırı sinirlenmiştim.
Cahillik kötü bir şey..
Valla hazirlik asamasinda en onemlisi stres diyorlar. Kimse bilmiyor bizim denediğimizi gerçi ama.. Ben de hamile olsam soylemem soyle 3 4 aya kdr heralde s_gofret Aslında yüzüne yüzüne vurmak lazim terslemek lazim kim olsa. Bigun düğündeyiz esimin akrabasi ya siz ne zaman cocuk fln muhabbetine girdi. Ben ne kadar ayip boyle sormak, belki olmuyor dedim. Kadin aaa olmuyorsa tedavi ettiriz dedi apar topar kacti gitti. Ya nasil sinir bozucu biliyor musun? Aklimdan neler gecti tahmin ediyorsunuzdur.Ne iyi yapmışsın ya işte ben içimden geçenleri söyleyemiyorum sonrada içim içimi yiyor
Sinovac etkisizmis aciklandi. Artik asilar 3 doz olacakmis bu ay rusyadan geliyor asilar sputnik V. Yani saka gibi farkli farklı asilar insanlar asi oluyor etkisiz diye aciklamalar. Ben güvenmiyorum asilara. Korunmak en onemlisi ki ben mesela geçirdiğimi düşünüyorum. Gecirmesem bile izoleyim surekli ama tabi cok can sıkıcıÜç ay deneyeceğim gebelik olmaz ise olacağım ara vereceğim . Salgın kötüye giderse gebelikte üç ay sonra sinovac yapılabiliyor. En kötü oyle olurum diye düşündüm. Kısmet artık nasip neyse o olur allah hayırlı vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin. İnsan herşeyi düşünüyor
Sputnik V aşısı bana en güvenilir geliyor araştırdığım kadarıyla. Şuan evdeyiz Eylül de okullar açılır muhtemelen 24 hafta muhabbeti devam ederse çoğunlukla evde geçen bi gebelik olur inş. Bakalım hayırlısı elimizden gelen önlemleri fazlasıyla alacağız inş gebe kalırsakSinovac etkisizmis aciklandi. Artik asilar 3 doz olacakmis bu ay rusyadan geliyor asilar sputnik V. Yani saka gibi farkli farklı asilar insanlar asi oluyor etkisiz diye aciklamalar. Ben güvenmiyorum asilara. Korunmak en onemlisi ki ben mesela geçirdiğimi düşünüyorum. Gecirmesem bile izoleyim surekli ama tabi cok can sıkıcı