• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bat 15 zaman gecmiyor🤣Ama gecen ay ki kadar cok takmiyorum. Toprak negatif enerjiyi alir derler guzel yapmissinizz. Ya bide benim kafamda covid asisi olayi var . Bazen diyorum keske asiyi vurulup gebe kalsaydim . Sonra emin olamiyirum. Sen ne dusunuyorsun
Öncelikle yaşını merak ettim bu soruyu duyunca nedensiz🤷‍♀️ aslında aşı sıran geldiyse vurulmanı ve sonrasında Allah nasip ederse hamile kalman daha sağlıklı olur diye düşünüyorum ama sana kalmış birşey

Öncelikle yaşını merak ettim bu soruyu duyunca nedensiz🤷‍♀️ aslında aşı sıran geldiyse vurulmanı ve sonrasında Allah nasip ederse hamile kalman daha sağlıklı olur diye düşünüyorum ama sana kalmış birşey
31 yasindayim canim 🤗 ben cok arastirdim bu konuyu net Bir cevap alamadigim icin sana sordum belki daha belirgin bir cevap alabilirim diye 🙈. Suanda daha asi siram gelmedi o yuzden de denemeye devam ediyorum.

Anladim ozaman daha bilgilindir muhtemelen. Ben cok cok tedbirliyim sanirim o konuda korkuyorum bozarim diye 🤣. Peki covid asisi hakkinda ne dusunuyorsun hamilelik oncesi veya hamilelik doneminde?
Aynen canım düzenin varsa ve sıkıntın yokse temkinli davranıp kürlere başvurmaman iyi olur ama doktora daşınıp yumurta büyümesine ve çatlamasına faydası olan besinleri kullanmak için bilgi alabilirsin. Aşi içinde hamilelik döneminde bişey diyemem canım onun için doktorun en doğru bilgiyi verecektir eminim.

31 yasindayim canim 🤗 ben cok arastirdim bu konuyu net Bir cevap alamadigim icin sana sordum belki daha belirgin bir cevap alabilirim diye 🙈. Suanda daha asi siram gelmedi o yuzden de denemeye devam ediyorum.
Canım bende şuan eşimin işi dolayısıyla doğuda dış karakoldayım çalışamıyorum hamilelik sürecinde nasıl olur bilemiyorum canım ama arkadaşlarıma bir danışabilirim senin için😊

Aynen canım düzenin varsa ve sıkıntın yokse temkinli davranıp kürlere başvurmaman iyi olur ama doktora daşınıp yumurta büyümesine ve çatlamasına faydası olan besinleri kullanmak için bilgi alabilirsin. Aşi içinde hamilelik döneminde bişey diyemem canım onun için doktorun en doğru bilgiyi verecektir eminim.
Tesekkur ederim tatlim🤗🤗

Evet eminim benim gibi merak edenler vardir. Onlarda faydalanir. Ne kadardir deniyorsun canim ?
Benim evleneli 19 ay oldu evlendikten sonra korunmadım hiç pko olduğumu bildiğim için rabbim nasip ederse olur diyordum başlarda olsun diye uğraşmadım açıkçası eşimin beni ikna etmesiyle başladım kontrollere falan 11 ay oluyor herhalde ya tam olarak şu ay başladım diyemiyorum

Nasıl kız hissediyor musuuun😲
Yok canm ilk ay hissettim ya böyle boşaldıkça midem bulandı hep öğürür gibi oldum başka bi madde vücuduma girdi diye bence hatta hamile sandm kendimi ama vücudum alışma süresindeydi bence şimdi gayet normal hiç bi his yok😂😂

Benim evleneli 19 ay oldu evlendikten sonra korunmadım hiç pko olduğumu bildiğim için rabbim nasip ederse olur diyordum başlarda olsun diye uğraşmadım açıkçası eşimin beni ikna etmesiyle başladım kontrollere falan 11 ay oluyor herhalde ya tam olarak şu ay başladım diyemiyorum
Yeni evlisiniz sizde benim gibi guzel tadini cikar bncede hic takma kafana . Allah nasip ederse birgun hepimiz evlat sahibi olucaz. Bende yazin sonunda iki sene olcak evleneli pandemi sebebiyle yeni basladik denemeye. Evliligimizin ilk yilinda kvalidem surekli sorup dururdu artik birakti bizde rahat ettik🤣

Veziir Veziir canım belirtilerin inşaallah fake değildir ya geçen ay bilenler bilir kendimden yerleşme kanaması bile getirmişliğim var. İnsanın vücudu kendine oyunlar oynuyor. 😁 ama inşaallah seninkiler gerçektir tabi herkes benim gibi değil 😂

Öncelikle yaklaşık 12 gündür göğüslerim şiş böyle yürürken acıyor resmen. Kasıklarımda bir haftadır hafif uzun süren ağrılar vardı dün kramp şeklinde kısa süreli sancılara dönüştü ama dün biraz temizlik falan yordum kendimi. Bide deliyim ya ben sürekli ayna karşısında kirpik kontrol ediyorum ve bir haftadır karışık kirpiklerim🤣🤣 başkaaa şey var kalbim çok sık attığını hissediyorum hiç bişey yapmayıp oturduğumda bile elimi koymadan göğüs kafesinde hareketini hissediyorum resmen. Karnım geçen hafta çok şişti ve yumurtalamadan bu zamana kadar karnım gurul gurul asla durmuyor daha bir sürü var aklıma gelmeyen 🤣amaaa ben napıyorum bunları kesinlikle bebeye yormuyorum psikolojik kendi kendime belirti uydurduğumu düşünüp sakince batımı bekliyorum
Ya benimde karnım şiş hazımsızlık gibi de değil gibide yumurtlama hala devam ediyo gibi normalde yumurtlama bitimce inerdi alt karnım bilemedim valla az kaldı bakalım hayırlısı olur inşallah🤣

Bende de pko var bu ay soğan kürü yaptım düne kadar anam bir inanıyorum hamile kalacağıma sanırsın bana vahiyle bildirildi :KK48: Neyseki kendime geldim ve saldım belirti melirti aramıyorum artık
En güzeli ama insanız işte eşimde hevesli yazık gelip gidip var mı bişi diyo 🤣🤣

Ay ilk ay öyle oluyo o kadar korunduktan sonra spermlerin içine girmesine bile alisamiyosun ben boşaldıkça midemde hissederdim vücut alıştı şimdi heralde 😆
Aynen bi garip geliyo aslında adetin hemen önce kaçamaklarımız oldu ama yumurtlama döneminde korunmamak garip hissettirdi 😍

Anladim ozaman daha bilgilindir muhtemelen. Ben cok cok tedbirliyim sanirim o konuda korkuyorum bozarim diye 🤣. Peki covid asisi hakkinda ne dusunuyorsun hamilelik oncesi veya hamilelik doneminde?
Ya bana aşı sırası geldi öğretmen olduğum için ama tam nisanın ortasında bende 30 nisan 1 mayıstaki yumurtlamayı değerlendirmek istediğim için olmadım. Zaten suan okullar kapalı eğer üç dört ay olmazsa Ağustos gibi olup Aralık gibi yeniden denemeye başlarım diyorum. Çünkü ilk üç ay organ gelişimi oluyor ve hemen öncesinde aşı olmak istemedim. Aşı olsaydım kesin iki üç ay ertelerdim . Onuda istemedim nasip. Belki gebe kalırsam üçüncü aydan sonra sinovac olabilirim. O daha masum geliyor tabi doktorumuzda önerirse ❤️

Ya benimde karnım şiş hazımsızlık gibi de değil gibide yumurtlama hala devam ediyo gibi normalde yumurtlama bitimce inerdi alt karnım bilemedim valla az kaldı bakalım hayırlısı olur inşallah🤣
Ya bende de acayip hazımsızlıkve kabızlık var kilo takibi yapıyorum yumurtlamadan beri dikkat etmeme rağmen bir gram vermemişim hepsi bünyemde 🤣 bu niye acaba. Normalde adetten önce olurdu da bu kadar uzun süre olmazdı yaa.

Back