Ya kendimi asla dinlemek istemiyorum ama bata 10 gün var 5 gün kala olan hafif kasık batmalarım şimdiden var gibi hayırlısıKizlar selam nasil gidiyor beklemeler ? Neler yapiyorsunuz?
Aleyküm selam canımKizlar selam nasil gidiyor beklemeler ? Neler yapiyorsunuz?
Var mı biseyler bende 0 belirti ya Zatem yumurtlamadan sonra 5 gün sürüyormuş döllenme daha 2 gün geçti çatlamadan benim bu kadar çabuk belirti beklemiyorum yaaYa kendimi asla dinlemek istemiyorum ama bata 10 gün var 5 gün kala olan hafif kasık batmalarım şimdiden var gibi hayırlısı
Ahhh dinleme kendini dinleme hep stres oluyor sonraYa kendimi asla dinlemek istemiyorum ama bata 10 gün var 5 gün kala olan hafif kasık batmalarım şimdiden var gibi hayırlısı
Benim pazar pzt arası çatladı daha yerleşme bile olmamıştır döllendiyseVar mı biseyler bende 0 belirti ya Zatem yumurtlamadan sonra 5 gün sürüyormuş döllenme daha 2 gün geçti çatlamadan benim bu kadar çabuk belirti beklemiyorum yaa
Canım benim 4 gün var hatta artık 3 kaldı o kadar çok belirti var kiiiiBata 6 gün 7 gün kalan var mı belirtiler onlarda çıkar
Kesinlikle haklısın bi heves ilk kez denedik ya korunmamak bi garip geldiAhhh dinleme kendini dinleme hep stres oluyor sonra
Ne gibi Belirtilerin var canımCanım benim 4 gün var hatta artık 3 kaldı o kadar çok belirti var kiiii
Evet biraz rahatlaman gerekli bence. Gecen ay bnde cok takiyordum . Bu ay saldim. Ama ozel degilse bu kurlari neye gore yapiyirsun. Sogan kurunu filan. Yanlis anlama Ama Bn biraz sacma buluyorum. Kendi Normal duzenini bozuyorsun gibi geliyor banaEvet canım ya öyle oldu bu ay soğan kürü yaptım ve çok fazla vücudumu dinleyip belirti aradım kendimde ve son bir kaç ilişkide de bebek düşüncesi kafamda olduğu için (hiç çıkmaz oldu aklımdan) bu sorunu yaşadım. Eşimde diyor çok takıyorsun diye bu kadar takma akışına bırak diye ama ne bileyim ya aslında o istediğinin başlamıştık denemelereben öyle çok da istekli değildim ama artık ondan daha çok ister oldum olaylar nasıl bu hale geldi aklım almıyorneyseki kendime yeni uğraşlar edindim bebe düşüncesini bir nebze attım kafamdan saldım çayıra edasıyla adeti bekliyorum
Ah seninki test yapsan çıkar ama yapma sakın geçen ay 2 gün kala ben yaptm hüsran yapma bence 3 gün sabret bekle inşallah hamilesindirCanım benim 4 gün var hatta artık 3 kaldı o kadar çok belirti var kiiii
Ay ilk ay öyle oluyo o kadar korunduktan sonra spermlerin içine girmesine bile alisamiyosun ben boşaldıkça midemde hissederdim vücut alıştı şimdi heraldeKesinlikle haklısın bi heves ilk kez denedik ya korunmamak bi garip geldi10 nası geccek acaba
Bende de pko var bu ay soğan kürü yaptım düne kadar anam bir inanıyorum hamile kalacağıma sanırsın bana vahiyle bildirildiKesinlikle haklısın bi heves ilk kez denedik ya korunmamak bi garip geldi10 nası geccek acaba
Benimde sali çarşamba çatlama arada adet olacakmışım hissi gidiyo sonraBenim pazar pzt arası çatladı daha yerleşme bile olmamıştır döllendiyseAma adı delilik olsun biraz da göğüslerim şişiyo ama adete bi hafta kalada şişer benim
Öncelikle yaklaşık 12 gündür göğüslerim şiş böyle yürürken acıyor resmen. Kasıklarımda bir haftadır hafif uzun süren ağrılar vardı dün kramp şeklinde kısa süreli sancılara dönüştü ama dün biraz temizlik falan yordum kendimi. Bide deliyim ya ben sürekli ayna karşısında kirpik kontrol ediyorum ve bir haftadır karışık kirpiklerimNe gibi Belirtilerin var canım
Benimde bat 15 zaman gecmiyorAleyküm selam canımzaman geçmiyor gibi geliyordu canım bu gün iftar için tatlı yapıcam hep yaptığım tatlıyı yapamadım nasıl sinirlendim şekli falan bozuk oldu diye anlamsız bi şekilde sinir boşalması yaşadım ağladım falan yandı valla beyinler en son eşimle bahçede buldum kendimi fideleri yerlerini hazırladık toprakla uğraşmak iyi geldi. Sen napiyosun nasıl geçiyor beklemeler
Yaa az kalmis bakalim bu ay bize ugurlu gelir insallah. Benimkide 15 mayis . Hic belirtim YokYa kendimi asla dinlemek istemiyorum ama bata 10 gün var 5 gün kala olan hafif kasık batmalarım şimdiden var gibi hayırlısı
Canım yok yanlış anlamadım hak da veriyorum bende sağlıkçıyım ama hepsini demiyorum ama doğadaki bir sürü bitkiden envai çeşit derde deva şifalar var. şöyle ki ben pko yum ve düzenim hiç yok saraçoğlu öneriyor bu kürü yakın çevremde de faydasını görenler oldu o yüzden denemek istedim ve şunu da belirteyim tahmini yumurtlama olduğu gün bıraktım illede 15 gün olacak diye tutturamadımEvet biraz rahatlaman gerekli bence. Gecen ay bnde cok takiyordum . Bu ay saldim. Ama ozel degilse bu kurlari neye gore yapiyirsun. Sogan kurunu filan. Yanlis anlama Ama Bn biraz sacma buluyorum. Kendi Normal duzenini bozuyorsun gibi geliyor bana
O hataya düştüm 3 mayısta yaptım tertemiz bi negatifi gördüm ve yeni yeni anlatıyorum etkisini kıız çok kötü oldumAh seninki test yapsan çıkar ama yapma sakın geçen ay 2 gün kala ben yaptm hüsran yapma bence 3 gün sabret bekle inşallah hamilesindir
Anladim ozaman daha bilgilindir muhtemelen. Ben cok cok tedbirliyim sanirim o konuda korkuyorum bozarim diyeCanım yok yanlış anlamadım hak da veriyorum bende sağlıkçıyım ama hepsini demiyorum ama doğadaki bir sürü bitkiden envai çeşit derde deva şifalar var. şöyle ki ben pko yum ve düzenim hiç yok saraçoğlu öneriyor bu kürü yakın çevremde de faydasını görenler oldu o yüzden denemek istedim ve şunu da belirteyim tahmini yumurtlama olduğu gün bıraktım illede 15 gün olacak diye tutturamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?