Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki doktora gittin mi hiç bişeyler söylemedi mi 2 sene deniyosun. Rahmin mi ters senin de benim gibi doggy olunca olur diyodu bana da doktorum
Bi bu doggy pozisyonu kalmisti 2 yildir denemedigim Bir gebenin günlügünde Ebru abla yazmis sperm sayisi düsükse ve rahim tersse diye benim rahim düz ama sperm sorunu yüzünden denedik bu ay bakalim

Canim cok acele etmissin. Son 2 gun kala ancak cikar
Sabırsızım biraz :) forumda erken gebelik testinde silik de olsa çıkanların yorumlarını görünce bir deneyeyim dedim. 2 aydır deniyoruz geçen ay psikolojik hamilelik geçirdim her yerimden belirti akıyordu bu ay belirtim yok dinlemiyorum kendimi. söz verdim kendime bat gelmeden test yapmıcam diye ama dayanamadım işte

Normal ilk denemede biz hanimlar hemen gebe kalcaz saniyoruz. Benimde ucuncu denemem olcak bu ay . Bende ilk iki ay surekli wc de gecirdim . Ama bu ay sallamiyorum olursa olur . Rahat birak sende kendini. Ve en onemlisi su erken gebelik testinden uzak dur yipratiyor insani. Son iki gun kala yap .

Çok haklısın canım negatif çıkınca acaba sonra pozitif olur mu, pozitif çıksa beta artacak mı tutunacak mı diye düşünüp dururum. Buraya yazmış olayım daha da yok erken test Umarım gönlüne göre olur senin de

Merhabalar. Bence döngünün sondan 14.günü gitsen iyi olur yumurtalarının büyüklüğüne sayısına bakabilirler. Bence doktor kontrolüne girmek en iyisi kürler var ama bilinçsiz kullanılmamalı bence.

aynen boyle devam. bakalim neler olucak boyle daha heycanli

Canım sanırım dediğin gibi yumurtlaman geç oluyor ondan geç oluyodur. Hep gün aşırı değerlendiriyorsan bence bi şekilde denk gelir zaten. Doktorlar da haftada en az 3 en fazla 5 diyor zaten
Evet öyle sanırım canım benim. Gün aşırı değerlendiriyoruz sıkıntı yok. Teşekkür ederim ilgin için.

Kizlar simdi ben 14.gün yumurtladim ya 15.gün catlama oldu ya ben nezaman regl olucam bilin bakimben bilmiyom cünkü takvim regle 8 gün var gösteriyo ki normalde tutuyoda 13 mayis regl tarihim normalde ama degisti sanirim dimi

Kızlar ya benim bi sorunum var affınıza sığınarak soruyorum. Gün aşırı ilişki ile değerlendiriyorduk bu ayı ama son iki ilişkide bende bi isteksizlik oldu normalde eşimle ten uyumumuz falan mükemmel. Ama ön sevişmede tahrik olamıyorum. Bi kız belirti olarak yazmış isteksizliği ama bende gün aşırı olduğu için artık sıradanlaşmaya mı başladı acaba diyorum. Ama daha öncede gün aşırı kuralıyla drğerlendirmelerimizde böyle bişey olmamıştı. Çok açık yazdım kusura bakmayın. Bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi?

Kizlar simdi ben 14.gün yumurtladim ya 15.gün catlama oldu ya ben nezaman regl olucam bilin bakimben bilmiyom cünkü takvim regle 8 gün var gösteriyo ki normalde tutuyoda 13 mayis regl tarihim normalde ama degisti sanirim dimi
Canım yumurtlamadan 14 gün sonra oluyoruz genelde ama böyle bir şart yok 15 olur 16 olur. Zaten arada bi gün var galiba ikisinin ortasındaki gece olursun bence. ben öyle olmuştum

Canım hamileliğin ilk zamanları hormonlardan kaynaklı daha fazla istek oluyor diye okumuştum ben ama O yüzden bu dediğini pek bilmiyorum.

Canım hamileliğin ilk zamanları hormonlardan kaynaklı daha fazla istek oluyor diye okumuştum ben ama O yüzden bu dediğini pek bilmiyorum.
Ya canım haklısın araştırdım fazla istek oluyormuş. Sanırım gün aşırı olması beni böyle yaptı birde bebek için birlikte olduğumuzu düşünmekte heyecanı kaçırıyor. Herşey bebiş için diyorum ama böyle kalırsa diye de korkmuyorum değil

Boşver canım ya ben de bebiş için yatağa giremiyorum eşim de. İstek olmazsa olmuyor bizde o yüzden gün aşırı meselesine hiç giremem ben

Evet cnm degisir 12-14 gun sonrasinda olursun catlamadan

Bende suan yagmurdan cati altina sigindim esimi beklerken buraya bakiniyorum saolun canlar benim tarih ileri atti ozaman bakal8m bekleyelim dünüde degerlendirdim beklemedeyom artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…