Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki doktora gittin mi hiç bişeyler söylemedi mi 2 sene deniyosun. Rahmin mi ters senin de benim gibi doggy olunca olur diyodu bana da doktorum

5 ay olacak bu ay ama hsg de çektirdim ondan sonra ihtimal çok artar dediler yine de artmadı galiba ne bileyim neden olmazki bide polip vardı onun da ameliyatını oldum geçen ay tüm yolları açtım sanıyordum

5 ay olacak bu ay ama hsg de çektirdim ondan sonra ihtimal çok artar dediler yine de artmadı galiba ne bileyim neden olmazki bide polip vardı onun da ameliyatını oldum geçen ay tüm yolları açtım sanıyordum
Üzülme lütfen bende çok üzüldüm ağladım ama nasıp olunca oluyor inanki hergun ilişki oluyordu bu ay cok olmadı ama nasıp oldu

Merhaba hanımlar aranıza ben de katılıyorum. Bat 12 mayıs ama iki aydır battan 3 gün sonra geliyor adetim. Sanırım yumurtlama geç oluyor anlamadım ki... ovulasyon testi hiç yapmadım. Gün aşırı değerlendirme yapıyoruz çünkü onun için gerek görmedim.

Üzülme lütfen bende çok üzüldüm ağladım ama nasıp olunca oluyor inanki hergun ilişki oluyordu bu ay cok olmadı ama nasıp oldu
Ah kuzum ya valla olacağı varsa bi şekilde oluyo doğru diyorsun bebek kendi geleceği zamanı kendisi seçiyor ve kısmet işte Bu ay adet olursam yine çok ağlıycam bende sen şimdi hamişsin bizim için dua et olur mu inşallah biz de hamiş oluruz belirtilerin ne oldu peki ve bat geçince mi test yaptın nasıldı merak ettim herşeyi

Canım sanırım dediğin gibi yumurtlaman geç oluyor ondan geç oluyodur. Hep gün aşırı değerlendiriyorsan bence bi şekilde denk gelir zaten. Doktorlar da haftada en az 3 en fazla 5 diyor zaten

Ben adetımden 6 gun önce kan verdim hiç belirti yoktu enfeksiyon için ilac kulkanıcaktım sonucum 1, cıktı bıkacgun kullandım fıtıl de sonra adetım 1 gun gectı içime bişeyler doğdu test yaptım cıktı

İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almak da nasip olur canım

Sende daha yenisin. Acelee etme biraz sabirla gebe kalirsin insallah. Butun kontrollerin tamam gerisi dua

Hanımlar yanlıs anlamayın ama soğan kürü gerçekten de işe yaradı hamile kaldım allahımın izniyle gebeliğim nasıl ilerler bilmiyorum ama Allaha şükürler olsun hamile kalabildim
Allahım bütün umutlarıma çiçek açtırdı kız sabah sabah

Arkadaşlar acil sormam gereken bişey var, benim ovulasyon testlerimde t ve c aynı koyulukta olmadan silikleşmeye başladığı için yumurtlama olmadığı söylendi. Geçen ay ve ondan önceki ay da takibini yaptığımda aynı koyulukta olmuştu. Açıkçası servikal akıntım da çok afedersiniz cıvık bir şekilde gelmediğinden ben de şüphelenmiştim. Sanırım ben yumurtlamıyorum olgunlaşmıyor yumurtalarım. Bunun için doktora gitmeliyim galiba da ne zaman gitmem gerek acaba, böyle bir durum yaşayan var mı, yumurtlama için neler yapılıyor yardım edebilir misiniz. Ve bana anadolu yakası doktor önerisi verebilir misiniz çok çaresiz ve mutsuzum resmen yumurtlamadığım için çocuğum olmuyor

Merhaba kızlar bat 11 mayıs. Bugün yani battan 6 gün önce miratech erken gebelik testi yaptım negatif çıktı silik çizgi bile yok. Sonradan pozitif gören oluyor mu?

Merhaba kızlar bat 11 mayıs. Bugün yani battan 6 gün önce miratech erken gebelik testi yaptım negatif çıktı silik çizgi bile yok. Sonradan pozitif gören oluyor mu?
Tabiki yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursunuz, dollenme 14 gune kadar surebilir ve bittikten sonra hcg 48 saatte bir 2 kati artar. Yani regl gecikmesi 1 hafta gecmeden gormeme ihtimaliniz var herzaman

Testleri hergun ayni saatte ve sivi alimina 2 saat ara verip yapiyorsaniz ve boyle cikiyorsa pko olabilir ve yumurtlama bir ay olup bir ay ya da baska surelerde olmayabilir. Hormonlariniza baktirdiniz mi? Duzenli adet oluyor musunuz?

Evet canım uçuyorum sürekli bir de o yüzden de tutunmamazlık yaparsa
Ayyy cok heves ediyorum su ucanlara ben Almanyada kaliyorum ama ucak fobim yüzünden arabayla gidiyorum hersene nasil rahat ucuyosunuz yaaa her ucusta bayildigim icin sagolsun hosteslerle cok samimi iniyorum ucaktan

Peki doktora gittin mi hiç bişeyler söylemedi mi 2 sene deniyosun. Rahmin mi ters senin de benim gibi doggy olunca olur diyodu bana da doktorum
Gittim canimmmm benim 2. Bebegim olacak nasip olursa insallah oglum 5.5 yasinda ayni sorun oglumu isterkende vardi esimdi sayi hiz ve marfoloji probleli var dogal yolla zor olur dediler yani uzun sürer dediler, oglumda 6 milyon spermle hamile kaldim Allahin takdiri zaten sayi hiz bahane 1 tane ye ihtiyacimiz var allahta nasip edince oluyo simdide 2 yildir istiyorum simdi en son yazin 7 milyon spermdi marfoloji yine oglumdaki gibi 2 ama takviyeler aliyor simdi dahada ölctürmedik bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…