• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bence o çatlamadan dolayı oluşan bir ağrıdır doktorum yumurtlama çatlayacağı zaman çok ağrın olursa sakın ilaç içme demişti bana ağrı kesici vs almamalısın korkma o çatladığı için o şekilde ağrıyordur
Tamam canimm bileyim.cünkü cok ciddi sanci girip cikiyo sol kasiktan seyimin ortasina dogru bi giriyoki aklim cikiyo o an iyi oldu sordugum yoksa icerdim agri kesici belim cok agriyo bacaklarimda ama sanci en önemlisi

Tamam canimm bileyim.cünkü cok ciddi sanci girip cikiyo sol kasiktan seyimin ortasina dogru bi giriyoki aklim cikiyo o an iyi oldu sordugum yoksa icerdim agri kesici belim cok agriyo bacaklarimda ama sanci en önemlisi
İçme kuzum bekle bence 1-2 güne geçecektir tamamen bende bata 5 gün var bi sağ bi sol batıyo aynı şekilde ateş basıyo ama bu be belirtisi hiç bilmiyorum ve de hamile değilsem diye düşündükçe bile kötü oluyorum 😞😞

Çukuru izliyo kocam bey bitsin değerlendirces 🤣 en iyisini yapmışsın canım hayırlı sonuçlar alalım inş 😍 bi hafta sona belirtilerle buluşuruz amin 😍
Izlesin benimkini zorla çektim dün yaptık diye bugün niyeti yoktu ama bu ay böyle deneyelim peş peşe bakalım en azından aklımda kalmasın olmazsa bidahaki ay yine gün aşırı yaparız. INŞALLAH canım zaten 17 mayısta hepimizin belli olur 😂

Ruhsal değişim yok henüz canım, ama göğüslerde hassasiyet var, bi de sol tarafta kasıkta ağrı olmuştu 2 gün önce, biraz da şişkinlik var ama hepsi yumurtlama belirtisi aynı zamanda o yüzden beklemeden bilemicem galiba 😕
Senin testleri simdi gördüm, pko var mi? Testler pko yoksa 2. Yumurtlama gibi gözüküyor değerlendirdin mi😁

dorothy87 dorothy87 cnm cok pardon senin 3 gun pozitif di mi.. test saatleri nedir? 48 saate kdr uzayabilir çatlama pko varsa yumurta catlayamadigi icin lh surekli pozitif cikabilir.

Kizlarr ben geldim. Bu ay hic ovulasyon yapmadim. Burayada girmemisdim takmadim filan bakalim sonuclar nolcak 😀bat 15 mayis
Gecen forumda da vardin di mi hatirladim, hosgeldin🤗 takmayinca daha guzel olur ins ben de atlamalar sapmalar yasadim ve takmiyorum🥳

Izlesin benimkini zorla çektim dün yaptık diye bugün niyeti yoktu ama bu ay böyle deneyelim peş peşe bakalım en azından aklımda kalmasın olmazsa bidahaki ay yine gün aşırı yaparız. INŞALLAH canım zaten 17 mayısta hepimizin belli olur 😂
İşle tamam bugün akşam üstü benim iyice soluklaşmıştı inş dün gece çatlamamıştır bugün boşa gider 🤣 Bu aylık senden istediğim günler bitti diyorum eşime bundan sonra ne zaman istersen zorlama yok 🤣

Bat Mayıs 14 ile aranıza katılıyorum , ovulasyon testi yapmadım , servikal mukusun şeffaf ve uzayan olduğu 3 günü değerlendirdik bakalım 🌸🌸

Ay yarın yoksa bugün sakin boş geçme canım dün değerlendirmiş olsan bile bugünde dene işini sağlama al yarına spermler hazır bulunsun çatlama olunca
Aynen bende öyle düşünüp bu geceyi de değerlendirdim artık nasipte varsa olur herhalde sence yarın çatlama olur mu

Kizlarr ben geldim. Bu ay hic ovulasyon yapmadim. Burayada girmemisdim takmadim filan bakalim sonuclar nolcak 😀bat 15 mayis
Hoşgeldin bu ay yine birlikte burdayız. Ben bakıyorum ama kafadan çok sallamıyorum inşallah bu ay güzel haber alırız😍

İşle tamam bugün akşam üstü benim iyice soluklaşmıştı inş dün gece çatlamamıştır bugün boşa gider 🤣 Bu aylık senden istediğim günler bitti diyorum eşime bundan sonra ne zaman istersen zorlama yok 🤣
Aynen canım bende öyle dedim adete kadar bidaha yok😂😂
Aynen bende öyle düşünüp bu geceyi de değerlendirdim artık nasipte varsa olur herhalde sence yarın çatlama olur mu
Çatlar canım saat 3ten sonra yap testini bence geceleri degerlendiriyorsan ben 4 gibi yapıyorum

Back