Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım pozitifti ama pik degildi kırmızıya yakındı bugün ilk defa en kırmızı gordum şimdi degerlendirdik yarın silinir mı yoksa iyice pik mi olur bilmiyorum
Simdi pozitif ama pik degil diye birsey yok. C çizgisi herzaman kirmizi olur yani test calisiyor demektir, t cizgisi lhyi olcer. Lh yumurtlama olacagi zaman yani yumurtaliktan cikcagi zaman pik yapar yani cok yukselir. Lh vucudumuzda herzaman oldugu icin acikta olsa testlerde gorunur. Test cizgisi control cizgisiyle ya ayni ya da daha koyu oldugunda pozitif deriz. Bunun anlami yumurtanın 24 ile 36 saat icinde yumurtaliktan ayrılacağı ve spermi arayacagi anlamına gelir. Eger onceden sperm rahimde bulunuyorsa yani onceden iliskiye girdiysen, sperm de yumurtayi ariyordur ve bulusacaklardir. Yumurta sadece 6 ile 24 saat arasi yaşar.
Keske anlattigim kadar kolay olsa tabi o da ayri muhabbet

Işte ramazandan ötürü sabah ilişki olmuyo geceden geceye biz mecbur yarin gece olur. Ayy hepimiz 17 mayıs ve farki günler bakalım nasıl tuttcaz yaa
3 kere tutsa olcak gibime geliyor benim 2 kere denk geliyor ya kismet tabi...

Kızlar netten test sipariş etmeyi düşünüyorum erken gebelik testlerinde hangisi daha hassas siz hangisini önerirsiniz kaset yada erken gebelik olarak
Ben laboquick kullaniyorum, gittigidiyorda uygun fiyatlari yaninda gebelik testi ile..

Aynen ya sen çözmüşsn kaçıncı ayın

3 kere tutsa olcak gibime geliyor benim 2 kere denk geliyor ya kismet tabi...
Geçen ay benim gün aşırıydı sadece yumurtlamaya denk gelmişim çatlama yok tutmadı. Ya ben şeyi anlamıyorum tamam pik oldu yarın çatladı 2 gün etti 3.GÜN niye yani çatlamadan sonraki gün

Siz baya çözmüşsünüz bizim ilk ayımız pek ayarlayamadım gibi bu mantıkta pikten ziyade ertesi gün yapmak daha mantıklı gibi yada her ikiside

Siz baya çözmüşsünüz bizim ilk ayımız pek ayarlayamadım gibi bu mantıkta pikten ziyade ertesi gün yapmak daha mantıklı gibi yada her ikiside
Ya bende öyle düşünüyorum toplam 4 gün ilişki yapan yaşadı ben yumurtlama öncesini kaçırdım bugün yumurtlama degerlendirdim yarın çatlamalarida yaparsam 3 Gün olucak aslında 4 gün üst üste istemiştim dun ara vermiştik

Catlama saatini tahmin edebiliyorsan sadece 24 saat yasiyor yumurta ondan sonraki gun diyorlar benim gecti dun sabah 10 ile 19.30 arasi catladigi icin catladigi gunu degerlendiremedim
Pikten sonraki iki günü de değerlendirin diyorlar da ondan dedim canım saat ayarlamasını düşünmedim

Geçen ay benim gün aşırıydı sadece yumurtlamaya denk gelmişim çatlama yok tutmadı. Ya ben şeyi anlamıyorum tamam pik oldu yarın çatladı 2 gün etti 3.GÜN niye yani çatlamadan sonraki gün
Cunku diyelim sabah pikti ornek 10.00da olsun sonra 16.00 yaptın negatif yani çatlamış. Yumurta 24 saat yasar o da max. Yani ertesi gun 10-16 saatleri arasi da canli olacağından ertesi gun muhabbeti var. Aslinda onceki gun olsa daha iyi cunku sperm 60 dkda rahme ulasiyor o da ileri hizli hareketliyse. Eger yavas hizli hareketliyse 12 saatte fln ulasiyor. Esinde sperm porblemi olanlar ondan nokta atışına guvenmemeli.

Ben bunu doktora sordum. Spermlerde sorun yoksa üst üste olmasının bir zararı yokmuş. O yüzden de hep yumurtlama çatlama günleri üst üste söylüyorlar
İnşallah birisi denk gelsin de
İşte ilk denemelerde bilmiyoruz ki sorun var mı yok mu

Farketmez duzenli regl goren bir kadin 10 ve 20. Gunler arasi gunasiri iliskiye giriyorsa bu tarz hesaplamalara gerek yok zaten

Ben laboquick kullaniyorum, gittigidiyorda uygun fiyatlari yaninda gebelik testi ile..
Canım Ovulasyon testi değil gebelik testi laboquickin erken gebelik testi var mı bilmiyorum onu mu demek istedin

Canım Ovulasyon testi değil gebelik testi laboquickin erken gebelik testi var mı bilmiyorum onu mu demek istedin
Aa pardon. Predictor early en cok guvenilen diye duydum ama herkes farkli birsey soyluyor. Adet 1 hafta gecmeden bence hicbirine guvenilmez ya da kan vereceksiniz

Bence senin daha mantıklı olmuş. Bizim bugün 4. Yapmamız lazımdı ama dün bile az geldi bence foşurca akmadı bende dedim solmadı zaten test artık yarın yapalım azcık sperm biriksin

Farketmez duzenli regl goren bir kadin 10 ve 20. Gunler arasi gunasiri iliskiye giriyorsa bu tarz hesaplamalara gerek yok zaten
Ya düzenli adet görmüyorum o yüzden adet biter bitmez gün aşırı kuralına başlıyoruz adet olana kadar ama yine olmuyor yine olmuyor. Nasip her şey Allah nasip eder inşallah

İnşallah Biz de şahit olalım
En zoru duygusal kısmı onu aşsak belki de mutlu son

Reactions: Mof
Işte sorun kaçta çatladığıni bilmiyorum yumurtanın bak bugün 4te böyleydi bu gece şuan çatlaması gerekiyor dediğine göre 6 7 saat geçmiş oluyo yada daha uzun sürebilir mı çatlama akıntı mi geliyo şimdi test yapsam olmaz su içtim işte yarını bekliycem. Catladiktan sonra mı 24 saat yasar diyosun sen

Eklentiler

• 20210502_154223.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…