Simdi pozitif ama pik degil diye birsey yok. C çizgisi herzaman kirmizi olur yani test calisiyor demektir, t cizgisi lhyi olcer. Lh yumurtlama olacagi zaman yani yumurtaliktan cikcagi zaman pik yapar yani cok yukselir. Lh vucudumuzda herzaman oldugu icin acikta olsa testlerde gorunur. Test cizgisi control cizgisiyle ya ayni ya da daha koyu oldugunda pozitif deriz. Bunun anlami yumurtanın 24 ile 36 saat icinde yumurtaliktan ayrılacağı ve spermi arayacagi anlamına gelir. Eger onceden sperm rahimde bulunuyorsa yani onceden iliskiye girdiysen, sperm de yumurtayi ariyordur ve bulusacaklardir. Yumurta sadece 6 ile 24 saat arasi yaşar.Canım pozitifti ama pik degildi kırmızıya yakındı bugün ilk defa en kırmızı gordum şimdi degerlendirdik yarın silinir mı yoksa iyice pik mi olur bilmiyorum
3 kere tutsa olcak gibime geliyor benim 2 kere denk geliyor yaIşte ramazandan ötürü sabah ilişki olmuyo geceden geceye biz mecbur yarin gece olur. Ayy hepimiz 17 mayıs ve farki günler bakalım nasıl tuttcaz yaa
Ben laboquick kullaniyorum, gittigidiyorda uygun fiyatlari yaninda gebelik testi ile..Kızlar netten test sipariş etmeyi düşünüyorum erken gebelik testlerinde hangisi daha hassas siz hangisini önerirsiniz kaset yada erken gebelik olarak
Aynen ya sen çözmüşsn kaçıncı ayınHic belli olmaz, tutuyor her sekilde. Oylesi daha iyi olmus bile olabilir. Ya ben gerçekten bu isin matematigini çözdüm bence arastirmaktan @Rhea Silvia sahidimaslinda makine gibiyiz cok basit arizalar vb ama bu iste bir yandan duygusal iste orda tikaniyor insan
Valla biz nokta atisi gibi denedik 3 kere fln olmadi ilk defa bu ay bu kdr duzenli ama biri kacti gibi.. beklemedeyimAynen ya sen çözmüşsn kaçıncı ayın
Geçen ay benim gün aşırıydı sadece yumurtlamaya denk gelmişim çatlama yok tutmadı. Ya ben şeyi anlamıyorum tamam pik oldu yarın çatladı 2 gün etti 3.GÜN niye yani çatlamadan sonraki gün3 kere tutsa olcak gibime geliyor benim 2 kere denk geliyor yakismet tabi...
Siz baya çözmüşsünüz bizim ilk ayımız pek ayarlayamadım gibiSimdi pozitif ama pik degil diye birsey yok. C çizgisi herzaman kirmizi olur yani test calisiyor demektir, t cizgisi lhyi olcer. Lh yumurtlama olacagi zaman yani yumurtaliktan cikcagi zaman pik yapar yani cok yukselir. Lh vucudumuzda herzaman oldugu icin acikta olsa testlerde gorunur. Test cizgisi control cizgisiyle ya ayni ya da daha koyu oldugunda pozitif deriz. Bunun anlami yumurtanın 24 ile 36 saat icinde yumurtaliktan ayrılacağı ve spermi arayacagi anlamına gelir. Eger onceden sperm rahimde bulunuyorsa yani onceden iliskiye girdiysen, sperm de yumurtayi ariyordur ve bulusacaklardir. Yumurta sadece 6 ile 24 saat arasi yaşar.
Keske anlattigim kadar kolay olsa tabi o da ayri muhabbet
Ya bende öyle düşünüyorum toplam 4 gün ilişki yapan yaşadıSiz baya çözmüşsünüz bizim ilk ayımız pek ayarlayamadım gibibu mantıkta pikten ziyade ertesi gün yapmak daha mantıklı gibi yada her ikiside
Pikten sonraki iki günü de değerlendirin diyorlar da ondan dedim canım saat ayarlamasını düşünmedimCatlama saatini tahmin edebiliyorsan sadece 24 saat yasiyor yumurta ondan sonraki gun diyorlar benim gectidun sabah 10 ile 19.30 arasi catladigi icin catladigi gunu degerlendiremedim
Cunku diyelim sabah pikti ornek 10.00da olsun sonra 16.00 yaptın negatif yani çatlamış. Yumurta 24 saat yasar o da max. Yani ertesi gun 10-16 saatleri arasi da canli olacağından ertesi gun muhabbeti var. Aslinda onceki gun olsa daha iyi cunku sperm 60 dkda rahme ulasiyor o da ileri hizli hareketliyse. Eger yavas hizli hareketliyse 12 saatte fln ulasiyor. Esinde sperm porblemi olanlar ondan nokta atışına guvenmemeli.Geçen ay benim gün aşırıydı sadece yumurtlamaya denk gelmişim çatlama yok tutmadı. Ya ben şeyi anlamıyorum tamam pik oldu yarın çatladı 2 gün etti 3.GÜN niye yani çatlamadan sonraki gün
İşte ilk denemelerde bilmiyoruz ki sorun var mı yok muBen bunu doktora sordum. Spermlerde sorun yoksa üst üste olmasının bir zararı yokmuş. O yüzden de hep yumurtlama çatlama günleri üst üste söylüyorlar
İnşallah birisi denk gelsin de
Farketmez duzenli regl goren bir kadin 10 ve 20. Gunler arasi gunasiri iliskiye giriyorsa bu tarz hesaplamalara gerek yok zatenSiz baya çözmüşsünüz bizim ilk ayımız pek ayarlayamadım gibibu mantıkta pikten ziyade ertesi gün yapmak daha mantıklı gibi yada her ikiside
Canım Ovulasyon testi değil gebelik testi laboquickin erken gebelik testi var mı bilmiyorum onu mu demek istedinBen laboquick kullaniyorum, gittigidiyorda uygun fiyatlari yaninda gebelik testi ile..
Aa pardon. Predictor early en cok guvenilen diye duydum ama herkes farkli birsey soyluyor. Adet 1 hafta gecmeden bence hicbirine guvenilmez ya da kan vereceksinizCanım Ovulasyon testi değil gebelik testi laboquickin erken gebelik testi var mı bilmiyorum onu mu demek istedin
Bence senin daha mantıklı olmuş.Ya bende öyle düşünüyorum toplam 4 gün ilişki yapan yaşadıben yumurtlama öncesini kaçırdım bugün yumurtlama degerlendirdim yarın çatlamalarida yaparsam 3 Gün olucak aslında 4 gün üst üste istemiştim dun ara vermiştik
Düzenli geliyor çoğu zaman bakalım artık ilk elin günahı olmazFarketmez duzenli regl goren bir kadin 10 ve 20. Gunler arasi gunasiri iliskiye giriyorsa bu tarz hesaplamalara gerek yok zaten
Ya düzenli adet görmüyorum o yüzden adet biter bitmez gün aşırı kuralına başlıyoruz adet olana kadar ama yine olmuyor yine olmuyor. Nasip her şey Allah nasip eder inşallahFarketmez duzenli regl goren bir kadin 10 ve 20. Gunler arasi gunasiri iliskiye giriyorsa bu tarz hesaplamalara gerek yok zaten
İnşallahHic belli olmaz, tutuyor her sekilde. Oylesi daha iyi olmus bile olabilir. Ya ben gerçekten bu isin matematigini çözdüm bence arastirmaktan @Rhea Silvia sahidimaslinda makine gibiyiz cok basit arizalar vb ama bu iste bir yandan duygusal iste orda tikaniyor insan
Işte sorun kaçta çatladığıni bilmiyorum yumurtanın bak bugün 4te böyleydi bu gece şuan çatlaması gerekiyor dediğine göre 6 7 saat geçmiş oluyo yada daha uzun sürebilir mı çatlama akıntı mi geliyo şimdi test yapsam olmaz su içtim işte yarını bekliycem. Catladiktan sonra mı 24 saat yasar diyosun senCunku diyelim sabah pikti ornek 10.00da olsun sonra 16.00 yaptın negatif yani çatlamış. Yumurta 24 saat yasar o da max. Yani ertesi gun 10-16 saatleri arasi da canli olacağından ertesi gun muhabbeti var. Aslinda onceki gun olsa daha iyi cunku sperm 60 dkda rahme ulasiyor o da ileri hizli hareketliyse. Eger yavas hizli hareketliyse 12 saatte fln ulasiyor. Esinde sperm porblemi olanlar ondan nokta atışına guvenmemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?