• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa evet o da var covid muhabbeti🤦🏼‍♀️ olmazsa ertele biraz ama nerdesiniz siz ozel lab varsa esine dna hasari testi yaptirtabilirsin onu da bir arastirir misin? Uyuyor mu sana tanimi fln
İstanbuldayım. Özelden aldım randevu. Onu hiç duymamıştım. Bakayım çok teşekkürler🥰

• Beğen
Reactions: Mof
Yumurtlamanın ağrısı işte bunlr canım, yarını da değerlendirebilirsin kuzum sperm sağlığı için uygun olan gün aşırı ilişki zaten
Ben bunu doktora sordum. Spermlerde sorun yoksa üst üste olmasının bir zararı yokmuş. O yüzden de hep yumurtlama çatlama günleri üst üste söylüyorlar
İnşallah birisi denk gelsin de🥰

Catlama saatini tahmin edebiliyorsan sadece 24 saat yasiyor yumurta ondan sonraki gun diyorlar benim gecti🤦🏼‍♀️ dun sabah 10 ile 19.30 arasi catladigi icin catladigi gunu degerlendiremedim🤷🏼‍♀️
Bugünü değerlendir canım çatlama ve sonraki gün diyorlar ya ihtimalin var

tekrar selam kızlar, bugün de test yaptım pik olmuş gibi, 30'u gecesi değerlendirmiştik, dün ara verdik bugün değerlendirsek mi, çatlamayı görüp o gün mü denemek gerekir sizce? Kalitesi açısından günaşırı diyorlar, bugün yapsak sonraki geç mi olur bilemedim kafalar karışık :KK70: :KK70:
Bence değerlendir canım benimde bugun senin gibi oldu şimdi değerlendirdik yatışa gectim 😂😂 yarın çatlama bekliyorum yarını da degerlendiricem. Sen zaten dün ara vermişsin bugünde ara verip arayi açma bence

Ben bunu doktora sordum. Spermlerde sorun yoksa üst üste olmasının bir zararı yokmuş. O yüzden de hep yumurtlama çatlama günleri üst üste söylüyorlar
İnşallah birisi denk gelsin de🥰
Cok sey yanlis anlasiliyor iste.. birkere ilk basta sperm sorunu var mi bilmiyoruz ben yakin zamana kadar bilmiyordum. Hergun iliski sperm sayisini azaltmasindan ziyade rahmin icinde yasamasi icin gereken koruyucu siviyi azalttigi icin tavsiye edilmiyor. Yani hergun iliskide spermler iceride yasayamayacagi icin bosuna denemiste olabiliyorsun. Kisaca, nokta atisi yapsan bile duzenli ilisli olmadigindan sperm kalitesi düşüyor. Valla heray ogrene ogrene olcak bu is heralde 😂

Bence değerlendir canım benimde bugun senin gibi oldu şimdi değerlendirdik yatışa gectim 😂😂 yarın çatlama bekliyorum yarını da degerlendiricem. Sen zaten dün ara vermişsin bugünde ara verip arayi açma bence
Gun asiri olacak diye hic yapmamaktansa son gun denenebilir sizin durumunuzda mantikli.. sans olur🍀

Gun asiri olacak diye hic yapmamaktansa son gun denenebilir sizin durumunuzda mantikli.. sans olur🍀
Ya ben bugün pik attım ya buraya canım saat 4te pikti şuan çatlamış midir acaba ne zaman çatlar şimdi ilişki oldu

Selamlar benimde bat 17 mayıs. Dün pik gördüm değerlendirdim önceki günleride değerlendirdim. Bugün pik devam etti çatlama olmadı yarın da değerlendircem bakalım artık 😍

Cok sey yanlis anlasiliyor iste.. birkere ilk basta sperm sorunu var mi bilmiyoruz ben yakin zamana kadar bilmiyordum. Hergun iliski sperm sayisini azaltmasindan ziyade rahmin icinde yasamasi icin gereken koruyucu siviyi azalttigi icin tavsiye edilmiyor. Yani hergun iliskide spermler iceride yasayamayacagi icin bosuna denemiste olabiliyorsun. Kisaca, nokta atisi yapsan bile duzenli ilisli olmadigindan sperm kalitesi düşüyor. Valla heray ogrene ogrene olcak bu is heralde 😂
Evet böyle böyle olacak inşallah:))
Bu arada artık doktorlar bile farklı farklı söylüyor. Benim çatlama iğnesi vurdurduğum günden önceki gün ilişki olmuştu. Doktor o gün dahil 3 gün üst üste söyledi. Ben de ama dün de değerlendirdik 4 gün üst üste olacak sıkıntı olmaz mı dedim. Olmaz hiç sıkıntı dedi. Gerçi sperm testine bakmıştı ama belli de olmaz sonuçta. 4 gün bana da çok geldi hatta maalesef uyuyakaldığımız için iğneden 2 gün sonrayı değerlendiremedik. Muhtemelen çatladığı gündü diye de pek umutlu değilim bu ay. Tabii Allah bilir

Selamlar benimde bat 17 mayıs. Dün pik gördüm değerlendirdim önceki günleride değerlendirdim. Bugün pik devam etti çatlama olmadı yarın da değerlendircem bakalım artık 😍
Selamlar :) İnşallah hayırlı sonuç olur🥰 Yarın çatlamayı takip edip kaçırmamak lazım
İnşallah sağlıkla nasip olsun:)

Ya ben bugün pik attım ya buraya canım saat 4te pikti şuan çatlamış midir acaba ne zaman çatlar şimdi ilişki oldu
Yumurta pikten sonra 24 ile 36 saat arasi catlar yani 4te pik gorduysen en gec sali sabah catlar. Bugun iliskiye girdiysen ve onceden de duzenli gittiyse sperm 72 saate kadar yasar ama biz 48 diye dusunelim yine tutar bugunden. Eger yarin pik devam eder ise sabah test yap sali sabah degerlendir bence. Ayni durumdaydim sonuncuyu kacirdim ya geceye denk gelmedi mutsuzum🤦🏼‍♀️

Selamlar :) İnşallah hayırlı sonuç olur🥰 Yarın çatlamayı takip edip kaçırmamak lazım
İnşallah sağlıkla nasip olsun:)
Amin inşallah hepimiz için hayırlı ve sağlıklı sonuçlarımız olur 😍 Bugün üç tane test yaptım hep pik durumundaydı dünde aynı şekilde. Yarın da testlere devam edeceğim bakalım inş çatlar değerlendiririz 💗

Canım pozitifti ama pik degildi kırmızıya yakındı bugün ilk defa en kırmızı gordum şimdi degerlendirdik yarın silinir mı yoksa iyice pik mi olur bilmiyorum🤔🤔
Ay işte dünde ben aynı kararsızlığı yaşadım değerlendirdik. Artık bugün solmayınca yapmıcam dedim çatlamadı heralde diye yarın oruçluyken kaçmaz inş 🤣

Evet böyle böyle olacak inşallah:))
Bu arada artık doktorlar bile farklı farklı söylüyor. Benim çatlama iğnesi vurdurduğum günden önceki gün ilişki olmuştu. Doktor o gün dahil 3 gün üst üste söyledi. Ben de ama dün de değerlendirdik 4 gün üst üste olacak sıkıntı olmaz mı dedim. Olmaz hiç sıkıntı dedi. Gerçi sperm testine bakmıştı ama belli de olmaz sonuçta. 4 gün bana da çok geldi hatta maalesef uyuyakaldığımız için iğneden 2 gün sonrayı değerlendiremedik. Muhtemelen çatladığı gündü diye de pek umutlu değilim bu ay. Tabii Allah bilir
Hic belli olmaz, tutuyor her sekilde. Oylesi daha iyi olmus bile olabilir. Ya ben gerçekten bu isin matematigini çözdüm bence arastirmaktan Rhea Silvia Rhea Silvia sahidim😂 aslinda makine gibiyiz cok basit arizalar vb ama bu iste bir yandan duygusal iste orda tikaniyor insan🥲

Kızlar netten test sipariş etmeyi düşünüyorum erken gebelik testlerinde hangisi daha hassas siz hangisini önerirsiniz kaset yada erken gebelik olarak

Yumurta pikten sonra 24 ile 36 saat arasi catlar yani 4te pik gorduysen en gec sali sabah catlar. Bugun iliskiye girdiysen ve onceden de duzenli gittiyse sperm 72 saate kadar yasar ama biz 48 diye dusunelim yine tutar bugunden. Eger yarin pik devam eder ise sabah test yap sali sabah degerlendir bence. Ayni durumdaydim sonuncuyu kacirdim ya geceye denk gelmedi mutsuzum🤦🏼‍♀️
Işte ramazandan ötürü sabah ilişki olmuyo geceden geceye biz mecbur yarin gece olur. Ayy hepimiz 17 mayıs ve farki günler bakalım nasıl tuttcaz yaa

Back