İstanbuldayım. Özelden aldım randevu. Onu hiç duymamıştım. Bakayım çok teşekkürlerYaaa evet o da var covid muhabbetiolmazsa ertele biraz ama nerdesiniz siz ozel lab varsa esine dna hasari testi yaptirtabilirsin onu da bir arastirir misin? Uyuyor mu sana tanimi fln
Ben bunu doktora sordum. Spermlerde sorun yoksa üst üste olmasının bir zararı yokmuş. O yüzden de hep yumurtlama çatlama günleri üst üste söylüyorlarYumurtlamanın ağrısı işte bunlr canım, yarını da değerlendirebilirsin kuzum sperm sağlığı için uygun olan gün aşırı ilişki zaten
Bugünü değerlendir canım çatlama ve sonraki gün diyorlar ya ihtimalin var
Bence değerlendir canım benimde bugun senin gibi oldu şimdi değerlendirdik yatışa gectimtekrar selam kızlar, bugün de test yaptım pik olmuş gibi, 30'u gecesi değerlendirmiştik, dün ara verdik bugün değerlendirsek mi, çatlamayı görüp o gün mü denemek gerekir sizce? Kalitesi açısından günaşırı diyorlar, bugün yapsak sonraki geç mi olur bilemedim kafalar karışık
Cok sey yanlis anlasiliyor iste.. birkere ilk basta sperm sorunu var mi bilmiyoruz ben yakin zamana kadar bilmiyordum. Hergun iliski sperm sayisini azaltmasindan ziyade rahmin icinde yasamasi icin gereken koruyucu siviyi azalttigi icin tavsiye edilmiyor. Yani hergun iliskide spermler iceride yasayamayacagi icin bosuna denemiste olabiliyorsun. Kisaca, nokta atisi yapsan bile duzenli ilisli olmadigindan sperm kalitesi düşüyor. Valla heray ogrene ogrene olcak bu is heraldeBen bunu doktora sordum. Spermlerde sorun yoksa üst üste olmasının bir zararı yokmuş. O yüzden de hep yumurtlama çatlama günleri üst üste söylüyorlar
İnşallah birisi denk gelsin de
Gun asiri olacak diye hic yapmamaktansa son gun denenebilir sizin durumunuzda mantikli.. sans olurBence değerlendir canım benimde bugun senin gibi oldu şimdi değerlendirdik yatışa gectimyarın çatlama bekliyorum yarını da degerlendiricem. Sen zaten dün ara vermişsin bugünde ara verip arayi açma bence
Aynen benim de 16 ya da 17bekliycez artik sabirrrr
Bende 17 hadi bakalım hepimizin tutsun insallahHadi bakalım hayırlısı 16-17si gibi de bat oluyor, artık görücez bekliyip galibaa
Ya ben bugün pik attım ya buraya canım saat 4te pikti şuan çatlamış midir acaba ne zaman çatlar şimdi ilişki olduGun asiri olacak diye hic yapmamaktansa son gun denenebilir sizin durumunuzda mantikli.. sans olur
Senin bir onceki gunde pozitifti di mi?Ya ben bugün pik attım ya buraya canım saat 4te pikti şuan çatlamış midir acaba ne zaman çatlar şimdi ilişki oldu
Selamlar benimde bat 17 mayıs. Dün pik gördüm değerlendirdim önceki günleride değerlendirdim. Bugün pik devam etti çatlama olmadı yarın da değerlendircem bakalım artık
Evet böyle böyle olacak inşallah:))Cok sey yanlis anlasiliyor iste.. birkere ilk basta sperm sorunu var mi bilmiyoruz ben yakin zamana kadar bilmiyordum. Hergun iliski sperm sayisini azaltmasindan ziyade rahmin icinde yasamasi icin gereken koruyucu siviyi azalttigi icin tavsiye edilmiyor. Yani hergun iliskide spermler iceride yasayamayacagi icin bosuna denemiste olabiliyorsun. Kisaca, nokta atisi yapsan bile duzenli ilisli olmadigindan sperm kalitesi düşüyor. Valla heray ogrene ogrene olcak bu is heralde
Selamlar :) İnşallah hayırlı sonuç olurSelamlar benimde bat 17 mayıs. Dün pik gördüm değerlendirdim önceki günleride değerlendirdim. Bugün pik devam etti çatlama olmadı yarın da değerlendircem bakalım artık
Yumurta pikten sonra 24 ile 36 saat arasi catlar yani 4te pik gorduysen en gec sali sabah catlar. Bugun iliskiye girdiysen ve onceden de duzenli gittiyse sperm 72 saate kadar yasar ama biz 48 diye dusunelim yine tutar bugunden. Eger yarin pik devam eder ise sabah test yap sali sabah degerlendir bence. Ayni durumdaydim sonuncuyu kacirdim ya geceye denk gelmedi mutsuzumYa ben bugün pik attım ya buraya canım saat 4te pikti şuan çatlamış midir acaba ne zaman çatlar şimdi ilişki oldu
Canım pozitifti ama pik degildi kırmızıya yakındı bugün ilk defa en kırmızı gordum şimdi degerlendirdik yarın silinir mı yoksa iyice pik mi olur bilmiyorumSenin bir onceki gunde pozitifti di mi?
Amin inşallah hepimiz için hayırlı ve sağlıklı sonuçlarımız olurSelamlar :) İnşallah hayırlı sonuç olurYarın çatlamayı takip edip kaçırmamak lazım
İnşallah sağlıkla nasip olsun:)
Ay işte dünde ben aynı kararsızlığı yaşadım değerlendirdik. Artık bugün solmayınca yapmıcam dedim çatlamadı heralde diye yarın oruçluyken kaçmaz inşCanım pozitifti ama pik degildi kırmızıya yakındı bugün ilk defa en kırmızı gordum şimdi degerlendirdik yarın silinir mı yoksa iyice pik mi olur bilmiyorum
Hic belli olmaz, tutuyor her sekilde. Oylesi daha iyi olmus bile olabilir. Ya ben gerçekten bu isin matematigini çözdüm bence arastirmaktanEvet böyle böyle olacak inşallah:))
Bu arada artık doktorlar bile farklı farklı söylüyor. Benim çatlama iğnesi vurdurduğum günden önceki gün ilişki olmuştu. Doktor o gün dahil 3 gün üst üste söyledi. Ben de ama dün de değerlendirdik 4 gün üst üste olacak sıkıntı olmaz mı dedim. Olmaz hiç sıkıntı dedi. Gerçi sperm testine bakmıştı ama belli de olmaz sonuçta. 4 gün bana da çok geldi hatta maalesef uyuyakaldığımız için iğneden 2 gün sonrayı değerlendiremedik. Muhtemelen çatladığı gündü diye de pek umutlu değilim bu ay. Tabii Allah bilir
Işte ramazandan ötürü sabah ilişki olmuyo geceden geceye biz mecbur yarin gece olur. Ayy hepimiz 17 mayıs ve farki günler bakalım nasıl tuttcaz yaaYumurta pikten sonra 24 ile 36 saat arasi catlar yani 4te pik gorduysen en gec sali sabah catlar. Bugun iliskiye girdiysen ve onceden de duzenli gittiyse sperm 72 saate kadar yasar ama biz 48 diye dusunelim yine tutar bugunden. Eger yarin pik devam eder ise sabah test yap sali sabah degerlendir bence. Ayni durumdaydim sonuncuyu kacirdim ya geceye denk gelmedi mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?