Canım kan vermek en iyisi ama eşimin görevi dolayısıyla doğuda bi köydeyim hastane uzak yan tarafımda sağlık ocağı var ama kan testi yapmıyorlar kararsız kaldım ya test alsamda çabuk gelmez diye düşünüyorum kapanmadan dolayı kargolarda yavaşAa pardon. Predictor early en cok guvenilen diye duydum ama herkes farkli birsey soyluyor. Adet 1 hafta gecmeden bence hicbirine guvenilmez ya da kan vereceksiniz
Hormon testine, ultrason muayene vs baktiniz mi? Ya da esiniz icin baktirdiniz mi?Ya düzenli adet görmüyorum o yüzden adet biter bitmez gün aşırı kuralına başlıyoruz adet olana kadar ama yine olmuyor yine olmuyor. Nasip her şey Allah nasip eder inşallah
Kuruttuk adamları ama Napalim yaaBence senin daha mantıklı olmuş.Bizim bugün 4. Yapmamız lazımdı ama dün bile az geldi bence foşurca akmadı bende dedim solmadı zaten test artık yarın yapalım azcık sperm biriksin
Off olsaydi iyiydi yaPikten sonraki iki günü de değerlendirin diyorlar da ondan dedim canım saat ayarlamasını düşünmedim
Hadi bakalım inş tutarrKuruttuk adamları ama Napalim yaaaynen bence iyi yapmışsın bende geçen ay gün aşırı yaptık bu @ay üst üste denemek isitiyorum
Baktırdık canım eşimde hiç bir sorun yok bende pko var troid vardı tedavi gördüm şuan o da normal kilo vermem gerekiyordu onu da verdim vermeye devam ediyorum hsg çektirdim o da normal. Pko için bu ay soğan kürü denedim bakalım bir ümitHormon testine, ultrason muayene vs baktiniz mi? Ya da esiniz icin baktirdiniz mi?
Evet ne kdr stressiz olursak o kdr sansimiz var ama isteİnşallahBiz de şahit olalım
En zoru duygusal kısmı onu aşsak belki de mutlu son
Ins olur cnm hepimizeeeeBaktırdık canım eşimde hiç bir sorun yok bende pko var troid vardı tedavi gördüm şuan o da normal kilo vermem gerekiyordu onu da verdim vermeye devam ediyorum hsg çektirdim o da normal. Pko için bu ay soğan kürü denedim bakalım bir ümit
Saglik ocaklari kan testi yapar ama.. ben de küçük yerdeyim kan alip gonderiyorlar 2 gun sonra cikiyor ondan sonucCanım kan vermek en iyisi ama eşimin görevi dolayısıyla doğuda bi köydeyim hastane uzak yan tarafımda sağlık ocağı var ama kan testi yapmıyorlar kararsız kaldım ya test alsamda çabuk gelmez diye düşünüyorum kapanmadan dolayı kargolarda yavaş
Rabbim daha fazla aratmaz inşallah canım ya her an dilimde dua önce isteyen ve anneliği yapabileceklere sonra kendime istiyorum hayırlı sağlıklı evlat versin hepimizeIns olur cnm hepimizeeeeherkesin dualari kabulumdur valla
Canım bizim memlekette de öyle sabah 10a kadar kan verirdik akşama yada en geç iki güne çıkardı ama burda doğu diye mi Bilmiyorum kan almıyorlar yaSaglik ocaklari kan testi yapar ama.. ben de küçük yerdeyim kan alip gonderiyorlar 2 gun sonra cikiyor ondan sonuc
Eveeeet azcik rahat olIşte sorun kaçta çatladığıni bilmiyorum yumurtanın bak bugün 4te böyleydi bu gece şuan çatlaması gerekiyor dediğine göre 6 7 saat geçmiş oluyo yada daha uzun sürebilir mı çatlama akıntı mi geliyo şimdi test yapsam olmaz su içtim işte yarını bekliycem. Catladiktan sonra mı 24 saat yasar diyosun sen
Ins cnm yaRabbim daha fazla aratmaz inşallah canım ya her an dilimde dua önce isteyen ve anneliği yapabileceklere sonra kendime istiyorum hayırlı sağlıklı evlat versin hepimize
Alla allaaa.. eczane vardir ordan alirsin olmazsa ama bekle adet geçmesini. Adet duzensizse catlama gunu ustune 14 gun koy oyle yap testi.Canım bizim memlekette de öyle sabah 10a kadar kan verirdik akşama yada en geç iki güne çıkardı ama burda doğu diye mi Bilmiyorum kan almıyorlar ya
Aşkım eczane de 20 dk uzakta bi ilçe var eşim bi boşluk olursa gidecek ama yoğun çalışıyor yada merkeze görev çıksın diye dua eder oldumAlla allaaa.. eczane vardir ordan alirsin olmazsa ama bekle adet geçmesini. Adet duzensizse catlama gunu ustune 14 gun koy oyle yap testi.
Ya kafayı yedik ben yedim sonunda ay delircem neyse müzik dinleyim kafanı dağıtmam lazmEveeeet azcik rahat olyazdim ya, pikten sonra 24 ile 36 saat sonrasi catlar. Ondan sonra 6 ile 24 saat arasi yasar diye. Onceden bekleyen sperm olursa dollenir zaten ayni gun yapcan diye birsey yok.
Cnm yaaaAşkım eczane de 20 dk uzakta bi ilçe var eşim bi boşluk olursa gidecek ama yoğun çalışıyor yada merkeze görev çıksın diye dua eder oldum
Ben de uykuya az da ruyamda goreyimYa kafayı yedik ben yedim sonunda ay delircem neyse müzik dinleyim kafanı dağıtmam lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?