• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ovülasyondan sonraki 7.günüm ve kasık ağrılarım var, iki gün önce de şiddetli regl ağrısı bütün gün boyunca sürdü, ayrıca sigara kokusu değişik gelmeye başladı 🙂 umutlarrr umutlarrr

Kızlar bugün pik mi ❤️
7240A52D-3A71-4DE0-A468-A270084291C3.jpeg

KIZLAR 16.gün pik olmuşum dün 15i yumurtlamaydi bugün pik yapmış dünü değerlendirdik bugün napiyim 😱😱😱

Eklentiler

• 20210503_160944.jpg
    20210503_160944.jpg
    101,3 KB · Görüntüleme: 27
Kizlar catlama baslamis sanirim dimi ? Sizce kac saatim var suan saar 15 burda ? Yani yarini degerlendirsem olurmu ? Yarin sabahmi geceyimi degerlendirim ?

Eklentiler

• 16200470396188849143252700196163.jpg
    16200470396188849143252700196163.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 24
  • 16200475423589153467998611659611.jpg
    16200475423589153467998611659611.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 27
Kizlar catlama baslamis sanirim dimi ? Sizce kac saatim var suan saar 15 burda ? Yani yarini degerlendirsem olurmu ? Yarin sabahmi geceyimi degerlendirim ?
Canım 6-24 saat deniyor yumurta süresine. Yarın sabah daha iyi hem sabahlsrı sperm hareketliliği daha iyi oluyor. ☺️

KIZLAR 16.gün pik olmuşum dün 15i yumurtlamaydi bugün pik yapmış dünü değerlendirdik bugün napiyim 😱😱😱
Canım benimde böyle oldu 12-13 pikti . 12 de değelendirdim 13 dinlendim. 14. Gün Bugün kısmen soluklaşmaya başladı, değerlendireceğim. Yarın çatlarsa yarın değelendirmen daha mantıklı gibi

Kızlar selamlaar, ben yine bugün de ovulasyon testi yaptım, ama yine pik devam ediyor, 30u gecesi ve dün geceyi değerlendirdik, sanırım bi gün ara verip salı gece tekrar denicez, daha önce böyle 3 gün gören oldu mu, hepsi aynı saatte yapıldı testlerinEki Görüntüle 2840429
Üç gün üst üste pik görmedim hiç canım ben. Adetin düzenli miydi senin? Ama olabilir de bence mantıken. İki gün üst üste pik görüyorum ben. Sonra silikleşiyor. Sürekli pik olması gebeliğe de işaret ediyormuş ama sanırım onun için erken😁

Sperm sorunu yoksa bugünü de değerlendir canım ama şart değil yarın önemli 😊
Yani yok gibi düşünüyorum 😀2.güne olmazda 3.güne ne kalır bilmem
Canım benimde böyle oldu 12-13 pikti . 12 de değelendirdim 13 dinlendim. 14. Gün Bugün kısmen soluklaşmaya başladı, değerlendireceğim. Yarın çatlarsa yarın değelendirmen daha mantıklı gibi
Hii senin 14. Kesin degerlendirmen lazım ara vermişsin. Bence benim bugün pik yarın çatlar işte çatlamaya dolu dolu sperm yollamak için bugün ara versem mı. Ama senin 2 gün pik olmuş benim dün pik değildi eşitti bugün pik olmuş dünde pik olsaydı benim bugün değerlendirmeyi düşünmezdim

Yani yok gibi düşünüyorum 😀2.güne olmazda 3.güne ne kalır bilmem

Hii senin 14. Kesin degerlendirmen lazım ara vermişsin. Bence benim bugün pik yarın çatlar işte çatlamaya dolu dolu sperm yollamak için bugün ara versem mı. Ama senin 2 gün pik olmuş benim dün pik değildi eşitti bugün pik olmuş dünde pik olsaydı benim bugün değerlendirmeyi düşünmezdim
Ya iki gün yap canım ya sadece yarın. Şuan yarın önemli gibi geliyor bana çatlama olacağı için 🤷🏻‍♀️

Üç gün üst üste pik görmedim hiç canım ben. Adetin düzenli miydi senin? Ama olabilir de bence mantıken. İki gün üst üste pik görüyorum ben. Sonra silikleşiyor. Sürekli pik olması gebeliğe de işaret ediyormuş ama sanırım onun için erken😁
Yok çok düzensiz adetlerim, en son 12 nisan gibi koyu kahverengi şekilde geldi çamur gibi 4-5 gün sürdü, onu son adet olarak düşününce bugün 22. Gün oluyor döngüde, gebelik için bence de erken, dünden önce laboquick kaset test yaptım ama negatifti sanmıyorum ben de 😕

Yok çok düzensiz adetlerim, en son 12 nisan gibi koyu kahverengi şekilde geldi çamur gibi 4-5 gün sürdü, onu son adet olarak düşününce bugün 22. Gün oluyor döngüde, gebelik için bence de erken, dünden önce laboquick kaset test yaptım ama negatifti sanmıyorum ben de 😕
İnşallah gebeliktir canım. Hormon seviyen o yüzden böyledir. Ruhsal değişimlerin garipliklerin var mı? Birden üzülme sevinme vs.

İnşallah gebeliktir canım. Hormon seviyen o yüzden böyledir. Ruhsal değişimlerin garipliklerin var mı? Birden üzülme sevinme vs.
Ruhsal değişim yok henüz canım, ama göğüslerde hassasiyet var, bi de sol tarafta kasıkta ağrı olmuştu 2 gün önce, biraz da şişkinlik var ama hepsi yumurtlama belirtisi aynı zamanda o yüzden beklemeden bilemicem galiba 😕

Kuzum bende dün pik diyerek dünü değerlendirdim bugün pik olmuş acaba sperm dinlense de yarın mı yapsak
Ay biemedim ya aslında degerlendirmek istiyorum sebebi ise geçen ay ben o şekilde yaptım gün aşırı yumurtlama zamanını degerlendirdim ve tutmadı şımdı ben bugün ara verirsem yine geçen ayki gibi gün aşırı olucak 2 gün sonra yumurtlama biticek zaten. Bende farklı olsun diye bu @ay 4 gün üst üste mı yapsam diorum dün bugün bide 2 çatlama çünkü ovulasyonu da bu yüzden aldım zaten pes peşe olsun diye biz zaten her ay bi gün boş bi gün dolu değerlendiriyoruz öyle 4 5 gün ara verdiğimiz olmuyo yeni evliyiz zaten bilemedim yaa bi yandanda dinlensin mı spermler diyorum

Back