Aynen sorsan hiçbirinde yok ama bence ortalama erkekler olduğu için hergün ilişki yinede sıkıntı gibi çünkü sperm azalıyo dolmadanBilmiyoruz ki var mı yok mu? Sorsan hiçbirinde yok öyle bir sorun
Valla yaş önemsiz canim ablam 36tida anne oldu imkansız değil 40ta oluyo insanlar bence yaşa takılmayınBen de 34 sinirdayim gibi geliyortabiki psikolojik sonucta hersey normal dr kontrollerimi hep yaptırdığım için. Biz sadece sabirsiziz
Ben geçen ay incir kürü yaptım bu @ay hayıt yaptım doktorum önerdi hayıt arastir istersen canim zararı yok gibiBence sınırı yok bu işinEvet o arkadaş incir kürü yapmış bana öyle demişti. Ben de yapıcam bu ay önce hormonlarıma baktırıp tabi.
Bir sürü faydası varmış bi bakayım da alayım netten.Ben de bitkiciyim tammmBak oku:
- Sporcular fiziksel performansı arttırıcı etkileri nedeniyle çoban çökerten bitkisinden faydalanabilir. Kas gücünü arttırdığı gibi, vücut dayanıklılığı da arttırır.
- Kullananlara ruhsal ve duygusal açıdan zindelik verir.
- Erkeklerde beyinden hipofiz bezinden salgılanan testosteron hormonunu arttırır, andropozun etkilerini azaltır.
- Erkeklerde prostat iltihabını önler ve prostat gelişiminin olmamasını sağlar.
- Erkeklerin sperm kalitesini arttırmakta ve sayısının artmasına sebep olmaktadır. Ayrıca ereksiyon sorunlarının giderilmesi için kullanılır.
Afrodizyak etkisiyle cinsel fonksiyonların desteklenmesinde etkisi bulunmaktadır.- Şeker hastalarında, damar tıkanıklığı olanlarda faydalı olur.
- Yüksek tansiyon hastalarında dengeleyici olarak kullanılır.
- Gözlerdeki bazı sorunlarda çoban çökerten bitkisi tavsiye edilir.
- Vücudun direncini arttıran şifalı bir bitkidir.
- Damarlarda oluşan plakların giderilmesinde etkilidir. Bu nedenle kalp hastalıklarından koruyucu etkisi bulunmaktadır.
- Kadınlarda yumurtlama sorunlarının giderilmesinde ve kısırlık tedavisinde destekleyici olur.
- Kolesterolün ve kan yağlarının dengelenmesinde etkilidir.
- Böbrek rahatsızlıklarında, böbrek kumu ve taşının düşürülmesinde kullanılır.
- İdrar yolları için doğal bir antiseptik özelliğine sahiptir. İdrar kaçırma, idrar yollarında kanama, ağrılı idrar yapma gibi etkileri düzeltir.
- Kadınlarda rahmin büyümesini destekler, adet dönemlerindeki ağır kanamaları engeller.
- Kadınlardaki hormon dengesinin kurulmasına yardımcı olur. Adet öncesinde ve menopoz döneminde olan sorunların azaltılmasını sağlar.
- Hamilelik döneminde yaşanabilecek düşüklerin engellenmesinde etkilidir.
Hayıtı hep okuyorum burdan. Doktorlar direkt böyle şeyler önerebiliyorlar mı yoksa değerlerine bakıp mı önerdi canım. O önemli. Benim doktor bana beklemekten başka bişey önermiyorAynen sorsan hiçbirinde yok ama bence ortalama erkekler olduğu için hergün ilişki yinede sıkıntı gibi çünkü sperm azalıyo dolmadan
Valla yaş önemsiz canim ablam 36tida anne oldu imkansız değil 40ta oluyo insanlar bence yaşa takılmayın
Ben geçen ay incir kürü yaptım bu @ay hayıt yaptım doktorum önerdi hayıt arastir istersen canim zararı yok gibi
Ya valla belirti var da ben bi taraflarımdan mı uyduruyorum diye korkuyorum10.günde artık net belirtiler olır diye düşünüyorum benim daha 5.günama inşaallah hamişisizdir de bir daha bu paranoya ile uğraşmayız cidden yoruyor insanı
Geçen ay kendimden kahverengi leke bile getirmiş biri olarak belirtilerimin hepsinin uydurma olduğnu düşünüyorumYa valla belirti var da ben bi taraflarımdan mı uyduruyorum diye korkuyorumbide bu akıntı 23 nisanda gelmişti ya o günü de sayıyoruz dimi
Valla boş beklemektense 1 ay kullan en kötü napabilir ki adetin gecikse yine adet olursun yani. Bence bisey olmaz benim doktor çok doğalcı bende hap sevmiyorum hayitta kolaylaştıriyormus hamile kalmayı hatta bana 3 ay kullan dedi de şimdi yumurtlama zamanım geldi diye biraktimHayıtı hep okuyorum burdan. Doktorlar direkt böyle şeyler önerebiliyorlar mı yoksa değerlerine bakıp mı önerdi canım. O önemli. Benim doktor bana beklemekten başka bişey önermiyor
Dinlememeye çalışıyorum işte her belirtiye bir bahanem var. Ya adetim çok düzensiz ne zaman test yapmalıyım onu bilmiyorum ben ya.Geçen ay kendimden kahverengi leke bile getirmiş biri olarak belirtilerimin hepsinin uydurma olduğnu düşünüyorumsende böyleysen çok kendini dinleme boşver. Akıntı 23 te geldiyse çatlama o gün olmuştur bence. Saymalısın yani:)
Bir araştırayım bakalım canım. Bu ay incir kürü deneyeceğim daha bi deValla boş beklemektense 1 ay kullan en kötü napabilir ki adetin gecikse yine adet olursun yani. Bence bisey olmaz benim doktor çok doğalcı bende hap sevmiyorum hayitta kolaylaştıriyormus hamile kalmayı hatta bana 3 ay kullan dedi de şimdi yumurtlama zamanım geldi diye biraktim
Canım 23ünden 14 gün say 7 sine denk geliyor. Garanti olsun sen 10unda test yapabilirsin varsa çıkat benceDinlememeye çalışıyorum işte her belirtiye bir bahanem var. Ya adetim çok düzensiz ne zaman test yapmalıyım onu bilmiyorum ben ya.
Araştır canım ben geçen ay incir yaptım bu ay hayita gectim ama bidahaki ayda hayitta kalıcam incir biraz sıkıntı geldi prolaktin yükseltir diye korktum 1o Gün kullandım hayıtta öyle bişey yok temizleyiciBir araştırayım bakalım canım. Bu ay incir kürü deneyeceğim daha bi de
Eşimde 9 unda yap diyor anneler gününde. Bana kalsa eşimi test almaya gönderip 10una kadar her gün bi test yaparımCanım 23ünden 14 gün say 7 sine denk geliyor. Garanti olsun sen 10unda test yapabilirsin varsa çıkat bence
Gayet iyi degerler cnmsen gidince anlat bana da sonra arastirayim ben bakalim esine de dna hasar testini yaptir bence bir
Cnm ben biraz arastirdim genetik test kanla bakiliyormus, kromozom bozukluklari fln inceleniyormus ama hamileliğin 9. Haftasinda istege bagli yapıyorlarmış. Bir bak istersen sen de,
7 Soruda Doğum Öncesi Genetik Tanı Testi - Memorial
7 Soruda Doğum Öncesi Genetik Tanı Testi hakkında detaylı bilgi ve uzman görüşlerine ulaşmak için tıklayın.www.memorial.com.tr
Haberlerini bekliyorum
Cnm ben biraz arastirdim genetik test kanla bakiliyormus, kromozom bozukluklari fln inceleniyormus ama hamileliğin 9. Haftasinda istege bagli yapıyorlarmış. Bir bak istersen sen de,
7 Soruda Doğum Öncesi Genetik Tanı Testi hakkında detaylı bilgi ve uzman görüşlerine ulaşmak için tıklayın.www.memorial.com.tr
Haberlerini bekliyorum
Haberlerini bekliyorum
Hmm baktirmakta fayda var, guzel haberlerini bekliyorum ins cnmşimdi buldum da benim baktırmam gerekenler ektekiler sanırım
Mthfrs de özellikle çıkıyormuş
İnşallahHmm baktirmakta fayda var, guzel haberlerini bekliyorum ins cnmgerci hemogramda ve hormonlarda birsey yoksa hic sanmiyorum. Mesela prolaktin 100 uzeri cikarsa beyinde tumor olabiliyormus boyle farkli seyler var bizim bilmedigimiz, muhtemelen dr lar ondan duzenli kan tahlilleri istiyor sadece bebek icin degil rutin kontroller icin de..
Net tarihim belli olmasa da bat günüm söylediğiniz gün aralığın da olmalıMerhaba hanımlar, Bat 10-17 mayıs olanları bekliyorum. Beraber bekleyip, birlikte heyecanlanalım. Belirtileri paylaşalım, fikir alışverişinde bulunalım vs vs
Aman diyim gününden önce test yapıp moralini bozma boşuna. Ben testte gördüm canım değerlendirdik ama nasipEşimde 9 unda yap diyor anneler gününde. Bana kalsa eşimi test almaya gönderip 10una kadar her gün bi test yaparımneyse beklemek en iyisi negatif çıksa üzülmek var bu işin sonunda. Sen görmüşmüydün yumurtlamayı
Hoşgeldin. Aynıları bende de oluyor bakalım ne çıkacakNet tarihim belli olmasa da bat günüm söylediğiniz gün aralığın da olmalıbugün 32. Günüm.
değişik belirti olarak namaz kılarken özellikle eğilince sol kasıkta baskı oluyor
Ve şiddetli regl sancısı çekiyorum
Son olarakta şeffaf bir akıntım var su gibi
Hadi hayırlısı inşallahHoşgeldin. Aynıları bende de oluyor bakalım ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?