- 23 Mart 2020
- 153
- 94
- 48
Merhaba hanımlar, Bat 10-17 mayıs olanları bekliyorum. Beraber bekleyip, birlikte heyecanlanalım. Belirtileri paylaşalım, fikir alışverişinde bulunalım vs vs
HoşgeldinnnnSon adet tarihim 10 nisan 28 gunde 1 regl oluyorum bat 8 mayis bakalm hayrlisi insallah hepimiz aliriz mujdeli haberlerii
Kasiklarda ve belde adet olacakmış gibi agrilar var hafif hafif ve mide bulantım oluyor son 3 gündür bu kadar erken olurmu blmem ama oglumda 6. Haftadan snra baslamisti bulantim. Hayırlısı bakalim yarin 5 gun kalms olucak erken gebelik testi yapsam cikarmi ki ? Subat ayında kimyasal gebelik geçirdim onda 6 gun varken ogrenmistimHoşgeldinnnnİnşallah hayırlı haberlerle canım Belirtin vs var mı
Bence silik de olsa çıkar canım sabah yapabilrsin bence:)Kasiklarda ve belde adet olacakmış gibi agrilar var hafif hafif ve mide bulantım oluyor son 3 gündür bu kadar erken olurmu blmem ama oglumda 6. Haftadan snra baslamisti bulantim. Hayırlısı bakalim yarin 5 gun kalms olucak erken gebelik testi yapsam cikarmi ki ? Subat ayında kimyasal gebelik geçirdim onda 6 gun varken ogrenmistim
Tesekur ederim yapicam bakalim hayırlısı :)Bence silik de olsa çıkar canım sabah yapabilrsin bence:)
Yaaa evet o da var covid muhabbetiİnşallah
Benim de şu an biraz kafam karıştı. Protrombin zamanı(inr) testim yapılmış. Bunu da kan pıhtılaşması ihtimalinde yapıyorlarmış. Biraz daha araştırıp öyle giderim olmazsa:) boşuna hastane ortamına girmeyiz yoksa ihtimal
Ben cevapliycamtekrar selam kızlar, bugün de test yaptım pik olmuş gibi, 30'u gecesi değerlendirmiştik, dün ara verdik bugün değerlendirsek mi, çatlamayı görüp o gün mü denemek gerekir sizce? Kalitesi açısından günaşırı diyorlar, bugün yapsak sonraki geç mi olur bilemedim kafalar karışık
her gün öğleden sonra 3 gibi yapıyorum, bugün de öyle oldu, o zaman bugün daha mantıklı gibi sankiBen cevapliycam1i ve 2si pik.. bugun saat kacta yaptin? Heran catlayabilir bugun iliski sart ama 30undaki de yakaliyor sansin artar bugun olursa.. catlamayi gordugun gun sart degil 72 saat oncesine kdr sperm yasadigi için
İstesemde yapamam doğuda dış karakoldayız merkeze uzağız testim yokAman diyim gününden önce test yapıp moralini bozma boşuna. Ben testte gördüm canım değerlendirdik ama nasip
Evet evet bugun daha mantikli sabaha çatlamayı görürsün zaten testte belki gece yapsan onda bile görürsün de sabah daha iyi test için.. sende de 2 kere denk gelmis oluyor bende de bakalim ne olacakher gün öğleden sonra 3 gibi yapıyorum, bugün de öyle oldu, o zaman bugün daha mantıklı gibi sanki
Hadi bakalım hayırlısı 16-17si gibi de bat oluyor, artık görücez bekliyip galibaaEvet evet bugun daha mantikli sabaha çatlamayı görürsün zaten testte belki gece yapsan onda bile görürsün de sabah daha iyi test için.. sende de 2 kere denk gelmis oluyor bende de bakalim ne olacak3 gelsin istedim ama denk gelmedi yaa
Aynen benim de 16 ya da 17Hadi bakalım hayırlısı 16-17si gibi de bat oluyor, artık görücez bekliyip galibaa
Canım geç gördüm kusura bakmaCanim buda bugünüm öglen 13 de yaptim dün geceyi degerlendiremedim yarini degerlendirim diyorum esimde erken reaksiyon oldu olmadibu gecede yaparsam kalitesiz olacak spermler yarin sabahmo denesem sence ?
Bugünü değerlendir canım çatlama ve sonraki gün diyorlar ya ihtimalin varKistiramadimşansım var ama bugun sabahi atlamasak iyiydi, senden yorum almak istiyorum 15 ve 17 aksam degerlendirme oldu. Bu sabahta olsaydi iyiydi. 15ten de tutar 72 saat olsa di mi bir teselli ver
Canım birikmemesi gerekmiş, taze olmalıymış yumurtlama öncesi de düzenli ilişki olmalı hafta da iki meselaYa yumurtlamadan önce üç kere birlikte olmuşuz onu dedim bence yumurtlamadan bir gün önceye kadar gerek yok. Sperm birikmesin mi
Estgf. Canimmm evet az önce bidaha yaptim dahada koyu cikti bel agrim cok var adet olacakmisim.gibi belim.kopuyo agriliyo sanki öyle kasik agrim yok ama bel agrim var ben bugünü degilde yarini degerlendirsem naisl olur acaba ? Yumurtlama catlama pespese aylardir yapiyorum.bi ise yaramadi hic yaa ne yapcagimi sasirdimCanım geç gördüm kusura bakmabugün T C den de koyu çıkmış bugün pik bence senin değerlendirsen olur aslında ama yarın çatlama olabilir yarını mutlaka değerlendir hatta çatlama olursa yarını ve yarından sonra iki günü de değerlendirmeye çalış
Çakşır suyunu duydum bende yaa baya faydasını gören olmuş ama onu eşler ikisi de kullanıyormuşHayıtı hep okuyorum burdan. Doktorlar direkt böyle şeyler önerebiliyorlar mı yoksa değerlerine bakıp mı önerdi canım. O önemli. Benim doktor bana beklemekten başka bişey önermiyor
Yumurtlamanın ağrısı işte bunlr canım, yarını da değerlendirebilirsin kuzum sperm sağlığı için uygun olan gün aşırı ilişki zatenEstgf. Canimmm evet az önce bidaha yaptim dahada koyu cikti bel agrim cok var adet olacakmisim.gibi belim.kopuyo agriliyo sanki öyle kasik agrim yok ama bel agrim var ben bugünü degilde yarini degerlendirsem naisl olur acaba ? Yumurtlama catlama pespese aylardir yapiyorum.bi ise yaramadi hic yaa ne yapcagimi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?