Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son adet tarihim 10 nisan 28 gunde 1 regl oluyorum bat 8 mayis bakalm hayrlisi insallah hepimiz aliriz mujdeli haberlerii
Merhaba hanımlar, Bat 10-17 mayıs olanları bekliyorum. Beraber bekleyip, birlikte heyecanlanalım. Belirtileri paylaşalım, fikir alışverişinde bulunalım vs vs

Galiba bir ek daha yapmam lazım belirtiler kısmına az önce akıntım oldu ama regl değil. Yani olmamalı öyle kararsız kaldım ki nohut kadar bir leke iki tane. Ama kırmızı değil. Ve su gibi bir şeyde var ay anlamıyorum ya noluyor peçeteye de hiçbir şey gelmiyor

Hoşgeldinnnn İnşallah hayırlı haberlerle canım Belirtin vs var mı
Kasiklarda ve belde adet olacakmış gibi agrilar var hafif hafif ve mide bulantım oluyor son 3 gündür bu kadar erken olurmu blmem ama oglumda 6. Haftadan snra baslamisti bulantim. Hayırlısı bakalim yarin 5 gun kalms olucak erken gebelik testi yapsam cikarmi ki ? Subat ayında kimyasal gebelik geçirdim onda 6 gun varken ogrenmistim

tekrar selam kızlar, bugün de test yaptım pik olmuş gibi, 30'u gecesi değerlendirmiştik, dün ara verdik bugün değerlendirsek mi, çatlamayı görüp o gün mü denemek gerekir sizce? Kalitesi açısından günaşırı diyorlar, bugün yapsak sonraki geç mi olur bilemedim kafalar karışık

Eklentiler

• IMG_9179.jpg
    517,4 KB · Görüntüleme: 23
Bence silik de olsa çıkar canım sabah yapabilrsin bence:)

Yaaa evet o da var covid muhabbeti olmazsa ertele biraz ama nerdesiniz siz ozel lab varsa esine dna hasari testi yaptirtabilirsin onu da bir arastirir misin? Uyuyor mu sana tanimi fln

Ben cevapliycam 1i ve 2si pik.. bugun saat kacta yaptin? Heran catlayabilir bugun iliski sart ama 30undaki de yakaliyor sansin artar bugun olursa.. catlamayi gordugun gun sart degil 72 saat oncesine kdr sperm yasadigi için

Ben cevapliycam 1i ve 2si pik.. bugun saat kacta yaptin? Heran catlayabilir bugun iliski sart ama 30undaki de yakaliyor sansin artar bugun olursa.. catlamayi gordugun gun sart degil 72 saat oncesine kdr sperm yasadigi için
her gün öğleden sonra 3 gibi yapıyorum, bugün de öyle oldu, o zaman bugün daha mantıklı gibi sanki

her gün öğleden sonra 3 gibi yapıyorum, bugün de öyle oldu, o zaman bugün daha mantıklı gibi sanki
Evet evet bugun daha mantikli sabaha çatlamayı görürsün zaten testte belki gece yapsan onda bile görürsün de sabah daha iyi test için.. sende de 2 kere denk gelmis oluyor bende de bakalim ne olacak 3 gelsin istedim ama denk gelmedi yaa

Hadi bakalım hayırlısı 16-17si gibi de bat oluyor, artık görücez bekliyip galibaa

Canim buda bugünüm öglen 13 de yaptim dün geceyi degerlendiremedim yarini degerlendirim diyorum esimde erken reaksiyon oldu olmadi bu gecede yaparsam kalitesiz olacak spermler yarin sabahmo denesem sence ?
Canım geç gördüm kusura bakma bugün T C den de koyu çıkmış bugün pik bence senin değerlendirsen olur aslında ama yarın çatlama olabilir yarını mutlaka değerlendir hatta çatlama olursa yarını ve yarından sonra iki günü de değerlendirmeye çalış

Kistiramadim şansım var ama bugun sabahi atlamasak iyiydi, senden yorum almak istiyorum 15 ve 17 aksam degerlendirme oldu. Bu sabahta olsaydi iyiydi. 15ten de tutar 72 saat olsa di mi bir teselli ver
Bugünü değerlendir canım çatlama ve sonraki gün diyorlar ya ihtimalin var

Ya yumurtlamadan önce üç kere birlikte olmuşuz onu dedim bence yumurtlamadan bir gün önceye kadar gerek yok. Sperm birikmesin mi
Canım birikmemesi gerekmiş, taze olmalıymış yumurtlama öncesi de düzenli ilişki olmalı hafta da iki mesela

Estgf. Canimmm evet az önce bidaha yaptim dahada koyu cikti bel agrim cok var adet olacakmisim.gibi belim.kopuyo agriliyo sanki öyle kasik agrim yok ama bel agrim var ben bugünü degilde yarini degerlendirsem naisl olur acaba ? Yumurtlama catlama pespese aylardir yapiyorum.bi ise yaramadi hic yaa ne yapcagimi sasirdim

Hayıtı hep okuyorum burdan. Doktorlar direkt böyle şeyler önerebiliyorlar mı yoksa değerlerine bakıp mı önerdi canım. O önemli. Benim doktor bana beklemekten başka bişey önermiyor
Çakşır suyunu duydum bende yaa baya faydasını gören olmuş ama onu eşler ikisi de kullanıyormuş

Yumurtlamanın ağrısı işte bunlr canım, yarını da değerlendirebilirsin kuzum sperm sağlığı için uygun olan gün aşırı ilişki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…