Hayir, pozitiflerden sonra negatifi gordugunuzde yumurtaniz catlamis demektir ama tam catlama saatini bilemezsiniz. Pozitiften sonraki herhangi bir saatte olabilir. Yumurta catladiktan sonra sadece 6 ile 24 saat arasi yaşar. Bu sirada dollenmesi gerekir yoksa ölür.Ya çatlama günü 2 gunmu sürüyor bende yumurtlamayı görsem arkasindaki 2 günüde değerlendirip 3 gün yapmak istiyorum
Ikisi ayni degil di mi? Gunleri nedir? Ilki baya koyu gorunuyor yrn ya da oburgun pik olur gibi.
Unutmuşum yazmayı biri dün diğeri bugün koyu olan ama ben başlayım diyorum yinede sizlere sormak istedimIkisi ayni degil di mi? Gunleri nedir? Ilki baya koyu gorunuyor yrn ya da oburgun pik olur gibi.
E sen yapmiosun test nasil gorcenBen kaldım bi yumurtlamayı görmeyen
Neye baslayacaksiniz iliskiye mi?Unutmuşum yazmayı biri dün diğeri bugün koyu olan ama ben başlayım diyorum yinede sizlere sormak istedim
Evet evetNeye baslayacaksiniz iliskiye mi?
Tabiki baslayin yrn oburgun pik olur sonra catlama. Yukarda yazdigim gibi eger erkekte sperm sorunu yoksa nokta atışıyla bile hamile kalan var ama cok cok iyi degerler olmasi gerekiyor. Bizim gibi ortalama degere sahip olanların duzenli iliski surdurup sperm kalitesini dusurmemesi şart. Tum arkadaslar buna dikkat etmeli, adetin 10 ve 20. Gunleri arasi gunasiri ilişki şansı arttırır.Evet evet
Diyorsun ki çok da şeeetmeBende geçen ay olmuştu yaa bende okumuştum bi yerdeben aç olduğum için oluyor diyordum ama tok olunca da oluyordu ama sonuç maalesef
Yok kuzum 2 tane ayırmıştım test akıntım artınca dün yaptım silik çıktı diğerini de bugün yapıcam büyük ihtimalle pozitif görebilirim tahminime göreE sen yapmiosun test nasil gorcen
Ahahaha aynen aynen çok da şeetmeDiyorsun ki çok da şeeetmehaklısın bende bi gece klima açık uyumuşum üşümüşüm ona yoruyorum yok canım ne gebeliği
Ben dayanamayıp hala yapıyorum iki gündür dün bir önceki günden daha koyu çizgi negatif çıktı. Merak ediyorum döngümdeki lh dalgalanmalarınıTest akşam yapcam 8de bi de sabah yaparsam sirami savcam artık buay
E zaten degerlendiriyorsan gerek yok aslinda ama yap bakalimYok kuzum 2 tane ayırmıştım test akıntım artınca dün yaptım silik çıktı diğerini de bugün yapıcam büyük ihtimalle pozitif görebilirim tahminime göre
Ins gerek kalmaz da tabi obur aya saklasaydin hahaaBen dayanamayıp hala yapıyorum iki gündür dün bir önceki günden daha koyu çizgi negatif çıktı. Merak ediyorum döngümdeki lh dalgalanmalarını
Ben dayanamayıp hala yapıyorum iki gündür dün bir önceki günden daha koyu çizgi negatif çıktı. Merak ediyorum döngümdeki lh dalgalanmalarını
Ahahaha kıstırırsam’a çok güldüm yaIns gerek kalmaz da tabi obur aya saklasaydin hahaaartik hcg yapcan lhyle isin bitti bende simdi yaptim negatif catladi demek sabahtan sonra.. Dün gece iliski oldu bi de yrn sabaha kistirirsam diorum iki saattir sivi almadim dogrudur heralde, yine sabahta yapcam ne olur ne olmaz ama sasmiyor ya pozitif olsa cikardi heralde.
İkinci yumurtlama olur belki ben akıntını da takip ediyorum bu yüzden.ben de yapıyorumgün gün değişiyor silik olma seviyesi. Mutlaka sıvı alımlarının da etkisi vardır
Bir de ben pko ymuşum. Artık gebelik olana kadar hiçbir gün bırakmam:)
Napiim benimki az tembel oyle olmasi gerekioAhahaha kıstırırsam’a çok güldüm yaDiğer aya kalıyor ya 20 li almıştım zaten 5,6.testte çatlama görüyorum genelde bakalım. Senin de doğrudur bence sıvı alımına dikkat ettiysen
Değerlendirdikten sonra yapmaya gerek yok aslında boşuna stres oluyorsun bi de. Ben gün aşırı ilişki olmadığından test yapıyorum yoksa yapmam galibaNapiim benimki az tembel oyle olmasi gerekioben bu ay tutturamadim 15 tane harcadim aman ise yarasin da sabah yine yaparım gerci artik gerek yok sabahi degerlendirirsem sonra beklemece baslasin
Bizde oyleydik aştık şimdiDeğerlendirdikten sonra yapmaya gerek yok aslında boşuna stres oluyorsun bi de. Ben gün aşırı ilişki olmadığından test yapıyorum yoksa yapmam galibaeşime iki günde bi ilişki olması lazım çocuk için dedim. İktidarsızlıktan korktu. Şartlamayalım kendimizi dedi
Senin eş kaç yaşında peki? Ya benim eşimin önceki evliliğinden bir kızı var o yüzden kendimde arıyorum problemi de yaşı 34 oldu acaba ona da mı baktırsakBizde oyleydik aştık şimdiayni oyle diyordu sadece pozitif gunu degerlendiriyorduk ama dr en fazla 3 gun ara vermelisin dedi eşime sperm kalitesi dusmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?