Gebeliğe Hazırlık BAT 10-17 Mayıs Arası Olanlar Gelin haydi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende oldu mu pik
Canım ben bıraktım test yapmayı test de bitti elimde zaten ama alıp almama konusunda kararsızım test yapınca stresli oluyorum kendi haline mi bıraksam diye düşündüm zaten akıntımdan da anlıyorum ne zaman olacağını kararsızım yani

Bebeimsin terzi kendi söküğünü dikemez misali bu ay ovulasyon testlerinde patladim resmen, ne saatleri tutturdum ne sivi alimi fln hic bilmiom ne oluyor suan ilişki de 1 gun atladik kismet artik
Bu ay olurmuş Hem güler hem seviniriz inşallah

Reactions: Mof
E bu ay da oyle dene bakalim ne olcak belki boyle daha iyi olur zaten duzenli iliski varsa testlere hic gerek yok normalde

Merhaba kızlar ben geldim Eşimin covid testi 5 gün önce pozitif geldi. Korona için verilen hapları kullanıyor. Aslında tam bugünler yumurtlama günlerim,tabii boş geçiyor Pazartesi karantinamz bitiyor eşi korona geçirmiş olan var mı? İnternette korona bittikten sonra 10 gün korunmasız cinsel ilişki tehlikeli gibi yazı okudum. Yardım edin başına gelen var mı Ben doğal olarak bu ay elendimm erkenden

Hoşgeldin canım. Ya inan hiç bilmiyorum ben. Şunu söyleyebilirim sadece ben senin yerinde olsam risk almazdım

Cnm esinde herhangi bir belirti oldu mu? Yani sadece test pozitif mi cikti yoksa halsizlik, eklem agrisi vb oldu mu?

E bu ay da oyle dene bakalim ne olcak belki boyle daha iyi olur zaten duzenli iliski varsa testlere hic gerek yok normalde
Akıntının durumuna göre dikkat ederim artık canım, emin olamazsam emin olmak için belki bir iki test yapıveririm

Cnm esinde herhangi bir belirti oldu mu? Yani sadece test pozitif mi cikti yoksa halsizlik, eklem agrisi vb oldu mu?
Test yaptırmamış olsaydı asla ama asla covid diyemezdik. Çünkü en hafif en ufak bir bulgu yok hastalıkla ilgili çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…