- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.590
- 53
Bi de ilişkiden hemen sonra bir sürü belirti buluyorum saçma olduğunu da biliyorum ama insanız işteHazırız zaten bi belirti bulmaya düşünme hiiç düşünmeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi de ilişkiden hemen sonra bir sürü belirti buluyorum saçma olduğunu da biliyorum ama insanız işteHazırız zaten bi belirti bulmaya düşünme hiiç düşünmeeee
Delirmeden olur bizim işler inşYa kızlar bu gece rüyamda test yaptım pozitif çıktı sonra sabah eşimi işe gönderdikten sonra tekrar yattım rüyamda yine test yaptım yine pozitif sonra telefon çaldı uyandım geri yattım yine pozitif gördüm deliriyorum galiba rüyalar farklı ama hepsinde pozitif gördüm batısında inanmayıp ikinciyi yaptım bide
Bat ne zaman canımBenide alın aranıza bende varımm
Zaman da geçmiyor anacımDelirmeden olur bizim işler inş
Canım 6 mayıs benim kideBat ne zaman canım
O seninki yakınlaşmış erken gebelik testinde çıkar belki kııızCanım 6 mayıs benim kide
Canım ben tedavi gördüm bu ay ve yumurtlama çatlama ilaçtan dolayı erken oldu test günüm o yüzden 6 mayıs bebiş yoksa erken geliyormuş regl normalde 35-40 gün arası oluyor duO seninki yakınlaşmış erken gebelik testinde çıkar belki kııız
Anladım canım. İnşallah bu ay alırsın müjdeyi. Benimde sat 10 Nisan pko var düzenli olmuyorum artık ne zaman kafası eserse geliyor reglim soğan kürü denedim bu ay 10 gün belki bir umut diye bekliyorumCanım ben tedavi gördüm bu ay ve yumurtlama çatlama ilaçtan dolayı erken oldu test günüm o yüzden 6 mayıs bebiş yoksa erken geliyormuş regl normalde 35-40 gün arası oluyor du
Amin canım inşallah tüm bekleyenlere nasip olsun. Bende de pko var canım 2 kilo verirsem 30 güne 2 kilo alırsam hemen 40 güne çıkıyor du adet tarihim bakalım bu ay nolacak sonuç 1 yılı geçtiyse yumurta çatlatma tedavisini felanda bi dene istersen canım pko varsaAnladım canım. İnşallah bu ay alırsın müjdeyi. Benimde sat 10 Nisan pko var düzenli olmuyorum artık ne zaman kafası eserse geliyor reglim soğan kürü denedim bu ay 10 gün belki bir umut diye bekliyorum
1 yılı geçti canım ramazanda hiç hastane falan uğraşmayalım diye bu ay soğan kürünü denedim olmazsa sıra klomen ve çatlama daAmin canım inşallah tüm bekleyenlere nasip olsun. Bende de pko var canım 2 kilo verirsem 30 güne 2 kilo alırsam hemen 40 güne çıkıyor du adet tarihim bakalım bu ay nolacak sonuç 1 yılı geçtiyse yumurta çatlatma tedavisini felanda bi dene istersen canım pko varsa
Anladım canım inşallah gerek kalmaz o zMan1 yılı geçti canım ramazanda hiç hastane falan uğraşmayalım diye bu ay soğan kürünü denedim olmazsa sıra klomen ve çatlama da
İnşallah canım yaAnladım canım inşallah gerek kalmaz o zMan
Haydi gözün aydın canım değerlendirme aşamasına geçersin artık darısı hcglere olsun Ben yumurtlamayı bitirdim testi de değerlendirmeyi de bıraktım artık ne olursaPiki gördüm hadi hayırlısı aynı pozitif hcg ye de olur inssss
Hadi gorev tamam senin yani ben de bi bugun bi de pazar degerlendirebilirsem tmm artik heralde devam etmiycem testlere yarin catlamayi gorursemHaydi gözün aydın canım değerlendirme aşamasına geçersin artık darısı hcglere olsun Ben yumurtlamayı bitirdim testi de değerlendirmeyi de bıraktım artık ne olursa
Bekleyince gecmeeeez gecmeezZaman da geçmiyor anacım
Senin uzun sürüyordu döngün sanki belki ikinci yumurtlamayı görürsünHadi gorev tamam senin yani ben de bi bugun bi de pazar degerlendirebilirsem tmm artik heralde devam etmiycem testlere yarin catlamayi gorursem
Yaa çok istememizden bunlar hep napalım işteBi de ilişkiden hemen sonra bir sürü belirti buluyorum saçma olduğunu da biliyorum ama insanız işte